En Popüler Ücretsiz Oyunlar - Oyun Haberleri - eTail Blog
En Popüler Ücretsiz Oyunlar

League of Legends

League of Legends, Riot Games tarafından geliştirilen çevrimiçi çok oyunculu bir savaş arenası oyunudur (MOBA). 2011 yılında piyasaya sürülen oyun kısa sürede çok büyük bir kullanıcı sayısına ulaşmayı başardı. Oyunda takımınız ile birlikte hareket ederek rakip takımın ilk önce kulelerini, ardından da merkez üssünü (nexus) yıkmaya çalışıyorsunuz. Tabii ki bunları yaparken kendi merkez üssünüzü ve kulelerinizi korumayı ihmal etmemeniz gerek. Oyunda 3 adet koridor bulunuyor, bunlar sırasıyla;

  1. Üst koridor(Top lane)
  2. Orta Koridor(Mid lane)
  3. Alt koridor(Bot lane)

Üst koridorda genellikle tank ve dövüşçü karakterleri oynanabilirken, orta koridorda büyücü ve suikastçı karakterler tercih ediliyor. Alt koridorda karşılaşacağınız karakterler ise genellikle nişancı ve destek olmaktadır. Saydığımız bütün koridorlar haricinde koridorlardan bağımsız bir ormancı bulunmaktadır. Oyunun belli bir bölümünü ormandaki canavarları avlayarak geçiren ormancı, bütün koridorlara baskınlar düzenleyerek takım arkadaşlarının üstünlüğünü sağlamakla yükümlü. Oynaması tamamen ücretsiz olan oyunun kendi mağazası bulunmakta; bu mağazada ise karakter kozmetikleri ve çeşitli oyun içi öğeler bulabilirsiniz.

Riot Points RP satın al

Fortnite

Fortnite, Epic Games tarafından geliştirilen ve 2017'de piyasaya sürülen çevrimiçi bir video oyunudur. Üçüncü şahıs kamera açısıyla oynadığımız oyunda harita üzerine rastgele bir biçimde dağılmış silah ve ekipmanları toplayarak diğer oyunculara karşı üstünlük kurmaya ve hayatta kalan son kişi olarak oyunu kazanmaya çalışıyorsunuz. Oynanması tamamen ücretsiz olan oyunun mağazasında karakter özelleştirmeleri ve kozmetik ürünler bulabilirsiniz.

V-Bucks Satın Al

Hearthstone

Hearthstone, ücretsiz bir dijital kart oyunudur. Her oyuncu, sağlık ve saldırı istatistiklerinin yanı sıra özel efektler içeren bir kart destesi oluşturur. Amaç, siz kendiniz yok edilmeden önce diğer oyuncunun sağlığını sıfıra indirmektir. Kartlarınızı ve kendinizi korumak ya da diğer oyuncuya ve yaratıklarına saldırmak için desteye kartlarınızı ekliyor ve düelloya başlıyorsunuz.

Apex Legends

Apex Legends, Titanfall benzeri grafikleri ve övgüye değer mekanikleri ile çok oyunculu savaş arenasına farklı bir tat katıyor. Triple-A oyunların grafiklerine ve nabız hızlandıran aksiyona ücretsiz olarak erişebilirsiniz, sadece bilgisayarınızın buna hazır olduğundan emin olun.

Apex Coins satın al

PUBG Mobile

PUBG Mobile lansmanıyla birlikte piyasaları değiştiren bir mobil oyun oldu. Yüz milyondan fazla indirme ve neredeyse otuz beş milyon kullanıcı yorumu bulunmakta. Birinci şahıs nişancı oyunu olan PUBG Mobile, basit ve etkili kontrollere, iyi grafiklere ve güzel mekaniklere sahip. Bir adadaki uçaktan yüzlerce kişi düşüyor ve tek bir kişi kalana kadar oyun devam ediyor. Adayı, oyunların çok uzun sürmesini önlemek için zamanla alanı daraltan bir gaz bulutu çevreliyor ve bunun yanı sıra ada ekipman, silah ve araçlarla dolu. Dünyanın en ünlü Battle Royale oyunlarından biri PUBG Mobile'dır. Ancak kullanıcıların, sorunsuz bir şekilde oynayabilmeleri için iyi özelliklere sahip bir akıllı telefona sahip olmaları gerekiyor.

PUBG UC satın al

Mobile Legends: Bang Bang

League of Legends oyuncularının aşina olduğu klasik MOBA mekaniklerini mobil sürüme indirgeyen Mobile Legends: Bang Bang, komplike mekaniklerden uzak ve sade bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Yine diğer MOBA oyunlarından alışık olduğumuz koridorlar ve sınıflandırmalar mevcut. Ayrıca bu oyunda da savunmanız gereken kuleler ve ana üssünüz bulunmakta. Oyun içerisinde bulunan mağazadan karakter güçlendirmeleri satın alabildiğiniz gibi, kozmetik yükseltmeler ve geliştirmeler de bulunmakta.

Mobile Legends Diamonds satın al

Destiny 2

Destiny 2, geleneksel çevrimiçi rol yapma oyunlarına benzer çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Çarpıcı grafikleri ve çok sayıda oyun modu ile uzun saatler boyunca sizi kendisine bağlayacak ve içerik konusunda ucu bucağı olmayan bir yolculuğa çıkaracak.

Valorant

Valorant, Counter Strike ve Overwatch gibi oyunların öğelerini harmanlayan, Riot Games'in yeni birinci şahıs nişancı oyunudur. Güçlü bir oynanış çeşitliliğine, tatmin edici silah mekaniklerine ve özgün kahraman yeteneklerine sahip olan Valorant, temel nişancı oyun deneyimden uzaklaşmadan deneyimin derinliğini artırmak için ince değişiklikler sağlıyor.

VP satın al

Legends of Runeterra

Riot Games tarafından geliştirilen bir kart oyunu olan Legends of Runeterra, League of Legends evrenine ve karakterlerine ev sahipliği yapıyor. Yüzlerce kart seçeneği bulunan oyunun arka plan hikayelerini ödüllü hikaye yazarları kurgulamakta. Elinizde bulunan deste ile rakiplerin destelerini alt etmeli ve vizyonunuz ile efsaneler ligine adınızı yazdırmalısınız.

Free Fire

Free Fire, PUBG ve Fortnite Battle Royale gibi popüler Battle Royale oyunlarına benzer şekilde sizi hayatta kalma rolüne sokan bir oyundur. Oyun, PUBG'den çok daha küçüktür. Free Fire cihazınızda 400 MB yer kaplarken, PUBG 1.5 GB'tan fazlasını gerektirir. Başlangıçta içeriklerin çoğu kilitlidir, ancak puan ve elmas toplayıp oyunda ilerledikçe ek içeriklerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız elmaslar ile oyun içerisinde bulunan mağazaya giderek güçlü karakterlerin, evcil hayvanların, kostümlerin, silahların ve daha fazlasının kilidini açabilirsiniz.

Free Fire Diamonds satın al

 

Ayrıca aşağıdaki içerikler de ilginizi çekebilir: 

En İyi 20 TL Altı Oyunlar

Steam İndirimleri Ne Zaman?

En Çok Oynanan Ücretsiz Oyunlar

En İyi Ücretsiz Oyunlar 2022

Elden Ring’in Sızdırılmış Fragmanı Dolayısıyla Bu Ay Oyundan Yeni Bir Haber Göremeyeceğiz
Cyberpunk’tan sonra en çok beklenen oyunlar listesine adını yazdırmış olan oyun için herhangi bir video ya da haber ortalıkta yoktu. Ta ki, Twitter’da...
Secret Government İnceleme
Secret government, 1C Publishing tarafından geliştirilen bir büyük strateji oyunudur. Devletler üstü bir gruplaşmayı yönetmeye çalıştığımız oyunda işi...