20 TL Altı En İyi Oyunlar - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
En İyi 20 TL Altı Oyunlar

20 TL altında oyunlar kategorisinde oyuncuların heyecanla oynayabileceği birçok oyun yer alıyor. Genellikle 2D oyunların yer aldığı bu kategoride; Left 4 Dead 2, Half Life 2 gibi efsanevi oyunlar da bulunmakta. Steam üzerinden kolaylıkla satın alınabilecek olan bu listedeki oyunların fiyatları bazı dönemlerde daha da ucuza inebilmektedir.

Buna örnek olarak The Witcher 3: Wild Hunt, güncel olarak %80 indirimli haliyle Steam mağazasından uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Ayrıca Euro Truck Simulator 2, The Forest gibi oyunları da indirimdeyken satın alabilirsiniz. Bu tarz başarılı oyunlar arasından sizin için en keyifli olanını uygun fiyata indirerek oynayabilirsiniz. 20 TL altında oyunlar listesi şu şekilde;

20 TL altındaki oyunlara erişmek istersen hemen İndirimli Oyunlar sekmemize göz at!

Portal 2 Afiş

Portal 2

70’in üzerinde ödül alan Portal 2 oyunu, yenilikçi oynanışı ve etkileyici hikayesi ile en iyi 20 TL altında oyunlar kategorisinde yer alıyor. Tek oyunculu bölümünde Portal 2, yeni ve canlı karakterlerden oluşan kadro, yeni bulmaca unsurları ve çok daha genişlikte karışık deney odaları sunuyor. Oyunun iki kişilik takım oyunu modunda ise iki yeni karaktere sahip ayrı bir senaryo sunuluyor.

Finding Paradise Afiş

Finding Paradise

Finding Paradise, Freebird Games tarafından geliştirilen bir macera oyunudur. To the Moon ve A Bird Story'nin devamı niteliğindeki hikaye, doktorlar Eva Rosalene ve Neil Watts'ın artık yatalak bir yaşlı adam olan Colin Reeds'in bir dileğini gerçekleştirmek üzerine ilerliyor. Oyunun odak noktası daha çok hikaye odaklı olduğundan, çoğu olay Colin'in anılarındaki bilmecelerin çözülmesi olarak ilerler. 

 

The Room 4: Old Sins Afiş

The Room 4: Old Sins

The Room 4: Old Sins oyunu, birçok eleştirmenden geçer not almış bir PC oyunudur. Serinin önceki bölümlerinde de yer alan trajik bir hikâye üzerine kurulu olan bu oyunda bulmaca temalı oyuncuyu içine çeken bir olay örgüsü bulunuyor. 

 

Valorant Afiş

Valorant

Son zamanların en popüler oyunlarından olan Valorant, Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan çok oyunculu taktiksel video oyunudur. Resmi olarak ilk kez 2 Haziran 2020 tarihinde yayınlanan Valorant, ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Bu oyunda oyuncular, dünyadaki çeşitli ülke ve kültürlere göre tasarlanmış bir dizi ajan karakterler ile savaşlarını sürdürürler. Ana oyun modunda oyuncular, her bir takımın beş oyuncuya sahip olduğu saldıran veya savunan takıma yerleşir. Oyuncular tura "klasik" bir tabanca ve bir veya birden daha fazla "özel yetenek" ile start verir. Diğer yetenek ücretleri ve silahlar, oyuncunun sorumlu olduğu herhangi bir öldürmeye ve ani artışla yapılan herhangi bir eyleme dayalı olarak para veren bir oyun içi ekonomik sistem kullanılarak satın alınabilmektedir.

 

Left 4 Dead 2 Afiş

Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2 oyunu, bir dönemin en popüler korku oyunları arasında yer alıyor. Oyuncuların bir an olsun heyecanını kaybetmediği ve korkuya doyduğu Left 4 Dead 2 oyununda, insanları zombiye çeviren bir salgının ortasındaki dört hayatta kalan kişinin zombilerle mücadelesi konu alınıyor. Oyunda hayatta kalanlar, mücadele sonundaki kurtarma araçlarına gitmek için her bölümün sonundaki güvenli odalara savaşarak ulaşmak zorundadır. Oyun, director denilen yapay zekâ tarafından kontrol edilir; oyuncuların performansına göre dinamik bir mücadele için oyun zorluğunu değiştirilir. İlk oyuna göre yeni özel enfekteler, yakın dövüş silahları ve 5 yeni mücadele paketi yer alır. 

The Witcher 3: Wild Hunt – GOTY Afiş

The Witcher 3: Wild Hunt – GOTY

The Witcher 3: Wild Hunt – GOTY oyunu, Steam üzerinden oldukça uygun fiyata satın alınarak oynanabilir. Normal fiyatı 74,99 TL, indirimli fiyatı 14,99 TL olan bu oyun 2015 yılında çıktı. Netflix’te yayımlanan The Witcher dizisi sayesinde de daha çok ilgi gören bu oyundaki oynanış mekanikleri ve grafikleri 2021 yılında bile oldukça başarılı görünüyor. Daha önce oynamadıysanız kesinlikle şans vermeniz gereken bu oyun ile Witcher evreninde çok heyecanlı vakit geçirebilirsiniz.

The Forest Afiş

The Forest

20 TL altında oyunlar listesinin hayatta kalma oyunu olan The Forest, 2014 yılında oyunculara sunulan bir oyundur. Çoklu veya tekli şekilde oynanabilecek The Forest’ta uçak kazası sonrasında çocuğunuzu bulmaya ve aynı zamanda düşmüş olduğunuz adanın gizemlerini keşfetmeye çalışıyorsunuz. Heyecanlı bir hikayesi olan bu oyun, yine Steam üzerinden indirimli fiyatıyla sunuluyor.

 

Euro Truck Simulator 2 Afiş

Euro Truck Simulator 2

SCS Software tarafından çıkarılmış bir kamyon simülasyonu olan Euro Truck Simulator’ü oyun severler arasında bilmeyen yoktur. Euro Truck Simulator oyununda Scania, Volvo, MAN, DAF, Iveco, Renault ve Mercedes- Benz olmak üzere 7 adet lisanslı kamyon markası bulunur. Bu şekilde sizlere gerçekçi bir tır sürüş deneyimini yaşatmayı amaçlayan oyunun güncellemeleri ve harita eklemeleri hâlâ devam etmektedir. Ek olarak yalnızca haritalar için değil SCS Software'nin oyuncular için yayınladığı güncellemeler ile yeni model çekiciler de oyuna dahil edilmekte, oyun mekanikleri daha da geliştirilmektedir. Oyunda indirilebilen ilk içerik paketi Doğu Avrupa olmuştur. Sonrasında İskandinav ülkelerini de kapsayan daha geniş bir haritayla sunulan Euro Truck Simulator 2, pek çok oyun inceleme sitesi tarafından “Yılın Similasyonu” ödülünü kazanmıştır. 

 

Tekken 7 Afiş

Tekken 7

Sırada bir dönemin tam bir efsanesi Tekken oyunu var. Yıllarca insanlara “Street Fighter mı Tekken mi?” sorusunu sorduran ve yaş fark etmeksizin çok sayıda insanın heyecanla oynadığı Tekken oyunun dokuzuncu serisi karşınızda. Oyun incelendiğinde oldukça iyi grafikler ile oluşturulduğu görülüyor. Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan bu dövüş oyunu, ilk kez 2016 yılında oyunculara sunuldu. Dönem dönem 20 TL altı fiyatlara düşen Tekken 7’yi takip ederek uygun fiyatlara düştüğünde satın alıp oynayabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Afiş

Mortal Kombat 11

Dövüş oyunlarının yine bir efsanesi Mortal Kombat 11 de yüksek indirimli oyunlar arasındadır. Güncel olarak %80 indirim ile 16,40 TL fiyatında sunulan Mortal Kombat 11, serinin on birinci ana oyunudur. Unreal Engine 3 motorunun yoğun modifiye edilmiş versiyonunu kullanan oyun 2019 tarihinde kullanıcılara sunuldu. Oyunun konsol sürümleri piyasaya sürüldükten sonra hikâyesi, grafikleri ve geliştirilmiş ağ kodu övüldü ve genel olarak oldukça beğenildi. Oyunun kadrosu, 25 temel karakter ve 12 DLC karakteri (5'i konuk karakter) içeren 37 oynanabilir karakterden oluşur. Oyuna bu seride 3’ü oynanabilir 4 yeni karakter de katıldı. Çıkışından itibaren birçok ödüle layık görülen Mortal Kombat 11 oyununu Steam üzerinde oldukça uygun fiyata indirebilir ve heyecanla oynayabilirsiniz.

Roblox Boyama Sayfası: Tüm Sayfalar | 2023
Roblox Boyama Sayfaları ile dilediğiniz karakteri boyayabilir ve baskısını alabilirsiniz!...
God of War Nedir?
God of War oyunları üzerine detaylı bir yazı. God of War Serisi Oyunları, God of War Ragnarök ve daha fazlası. ...