Elden Ring’in Sızdırılmış Fragmanı Dolayısıyla Bu Ay Oyundan Yeni Bir Haber Göremeyeceğiz - Oyun Haberleri - eTail Blog
Elden Ring

Elden Ring hayranları-özellikle yazılım ile uğraşanlar- oyunun oynanış ya da fragman videosu için yapımcılara Twitter’dan çoğu kez seslendi. Cyberpunk’tan sonra en çok beklenen oyunlar listesine adını yazdırmış olan oyun için herhangi bir video ya da haber ortalıkta yoktu. Ta ki, Twitter’da birisi Elden Ring’in sızdırılmış telefon çekimi Fragmanını yayana kadar. Kötü haber ise yapımcılardan geldi. Sızdırılmış bu görüntü yüzünden oyun için yeni bir gameplay ya da fragman yayınlamayacaklarını ve bunu şimdilik iptal ettiklerini açıkladı.

Gerçek mi Değil mi?

İlk olarak VGC tarafından görülen fragman, sızdırılmış Elden Ring fragmanının telefon kaydının sesli oyun platformlarında-Discord, TeamSpeak- dolaşmaya başladığı haberini verdi. VGC'den Andy Robinson, Twitter'da şunları ekledi: "Elden Ring'in gelişiminin şu anda prodüksiyondaki pek çok büyük bütçeli oyun gibi Korona salgını tarafından önemli ölçüde kesintiye uğradığını anlayabiliyorum. Bu yıl başarılı olup olmayacağı belli bile değil. Bir kaynak bana Elden Ring’in 2022’de piyasaya sürüleceğini beklediğini söyledi" dedi. Fragman sızıntısı , Ocak ayında Elden Ring üzerinde çalışan bir sanatçının konsept sanatının ortaya çıkmasından sonra geldi. Ancak söz konusu sanat eseri hızla kaldırıldı.

Sızdırılan Konsept’in Sanatçısı Konuştu

“Ne paylaştığımı daha iyi anlayabilmeniz için sizin için bir sorumluluk reddi beyanı yazmam gerektiğini hissediyorum. Ben, Elden Ring'in "E3 2019 Duyuru Fragmanı" üzerinde çalıştım. Bu kareleri ve çizimlerimi, gurur duyduğum işlerin bir kısmını topluma göstermek adına paylaşmak istedim. Bu sanat konseptleri fragman için yaptığım işlerden sadece birkaçı. Oyunun kendisi üzerinde çalışmadım. E3 Duyuru Fragmanının bir kısmından Digic Pictures sorumluydu, yani figürün karanlıkta çekiçle vurduğu bölüm. Bu Digic Pictures'daki ilk projemdi ve bu konseptleri iki yıl önce Ocak 2019'da yaptım. Ne üzerinde çalıştığım hakkında hiçbir fikrim yoktu; Bildiğim tek bilgi FromSoftware'in müşteri olduğuydu. Proje ve oyun hakkında herkes gibi ben de ilk defa E3'te öğrendim. Umarım bu, oyun hakkında gerçekte ne kadar az şey bildiğimi açıklar.”

EN ÇOK BEKLENEN OYUNLARDAN BİRİSİ OLDU

Elden Ring, 2019'da E3'te ilk kez ortaya çıktığından beri merakla beklenen bir oyun oldu. Oyunun kendisi, oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile Game of Thrones serisiyle tanınan ünlü fantezi yazarı George R.R. Martin arasındaki bir işbirliği ile ortaya çıktı.

Tomb Raider: Definitive Survivor Üçlemesi, Microsoft Mağazasına Sızdırıldı! 18 Mart’ta Yayınlanacak
Tomb Raider: Definitive Survivor Üçlemesi, Microsoft Mağazasına Sızdırıldı! 18 Mart’ta Yayınlanacak Yenilenen koleksiyon serisi ile oyuncuların beğen...
En Popüler Ücretsiz Oyunlar
League of Legends, Riot Games tarafından geliştirilen çevrimiçi çok oyunculu bir savaş arenası oyunudur (MOBA). 2011 yılında piyasaya sürülen oyun kıs...