En İyi Ücretsiz Oyunlar (Free to Play oyunlar) | 2023 - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
En İyi Ücretsiz Oyunlar 2023

En iyi ücretsiz oyunlar 2023 yılında da oyuncular tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Birçok oyun Steam, Epic Games ve diğer oyun dağıtım platformlarında ücreti karşılığında satışa sunulurken bazı oyunlar, oynaması ücretsiz veya tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Ayrıca oynaması ücretsiz ve tamamen ücretsiz oyunların birçoğu çok sayıda oyuncu tarafından beğenilerek oynanıyor.

Kaliteli oyunların geneli yüksek miktarlarda satışa sunuluyor olsa da ücretsiz bir şekilde oynanabilecek çok sayıda kaliteli oyun seçeneği de oyun satış mağazalarında bulunuyor. Sizler için hazırladığımız en iyi ücretsiz oyunlar 2023 listesi genel olarak şu şekilde;

  1. Fortnite
  2. Dota 2
  3. League of Legends
  4. Star Wars: The Old Republic
  5. Forza Motosport 6 Apex
  6. Apex Legends
  7. Destiny 2
  8. Gwent : The Witcher Card Game
  9. EFootball Pes 2021 Lite
  10. Pokemon Go

Ücretsize yakın fiyatları ile en uygun oyunlar eTail'de! Hemen şimdi eTail'den PC Oyunları Satın Al!

Fortnite

Fortnite

Battle Royal oyunları her zaman oyuncular tarafından fazlasıyla seviliyor. Bunun yanı sıra eğer bu oyunlar ücretsiz veya oynaması ücretsiz bir şekilde yayınlanıyorsa dünya genelinde çok sayıda oyuncu tarafından da tercih ediliyor. İşte bu oyunlar arasında ücretsiz olarak satışa çıkan ve uzun süredir dünya genelinde en çok oynanan oyunlardan biri olan Fortnite en iyi ücretsiz oyunlar listemizde yer alıyor. 2022 yılında Epic Games tarafından ücretsiz bir şekilde satışa sunulan Fortnite her geçen gün çok sayıda oyuncu tarafından tercih ediliyor. 99 oyuncunun aynı maçta belirli bir harita içerisinde düştüğü ve sona kalanın kazandığı bu oyun, en iyi Battle Royal oyunları arasında da kendine yer buluyor.

Dota 2

Dota 2

Bir arena savaş oyunu olan Dota 2 de 2022 yılında ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuluyor. Yine son dönemin en beğenilen oyunları arasında yer alan Dota 2 karmaşık bir yapıya sahip olsa da en iyi arena savaş oyunlarından biri. Ücretsiz bir şekilde satışa sunulan ve çok sayıda oyuncuya ulaşmayı başaran Dota 2, en iyi ücretsiz oyunlar 2022 listemizde kendine yer buluyor.

League of Legends

League of Legends

En iyi oyunlar arasında yer alan League of Legends tıpkı Dota 2 gibi arena savaş oyunlarından biri. 2022 yılında ücretsiz bir şekilde satışa sunulan bu oyunda ekip olarak hareket etmek de büyük oranda önem taşıyor. Yine son dönemin en çok tercih edilen oyunlarından biri olan LoL, en iyi ücretsiz oyunlar listemizde yer alıyor.

god-of-war-figurine

Valorant 600 VP VPoints

₺ 130,00

₺ 123,57

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic

Star Wars serisinin oyunlarından biri olan The Old Republic, en iyi MMORPG oyunlar arasında yer alıyor. Ancak Star Wars oyunları genellikle ücretsiz olmayan oyunlar. Serinin diğer oyunlarının aksine hayranların ücretsiz bir şekilde Star Wars oyun evrenine katılmasını sağlayan Star Wars The Old Republic de en iyi ücretsiz oyunlar 2022 listesinde bulunuyor. Star Wars dünyasını ve hikayesini barındıran bu oyun tüm oyuncular tarafından fazlasıyla ilgi çekiyor. Ücretsiz bir şekilde oynanabilen bu oyunda oyuncuların hikayedeki görevleri yerine getirmesi gerekiyor.

Forza Motorsport 6 Apex

Forza Motorsport 6: Apex

Forza yarış oyunları, son dönemlerin en iyi araba yarış oyunları arasında yer alıyor. Forza Horizon serisinin aksine oyuncuların ücretsiz bir şekilde oynayabileceği Forza Motorsport 6 Apex oyunu üst düzey bir yarış simülasyonunu oyunculara sunuyor. Sürekli olarak tercih edilen ve son dönemde en iyi yarış oyunları arasında yer almayı başaran Forza Motorsport 6, en iyi ücretsiz oyunlar listemizde.

Apex Legends

Apex Legends

Battle Royal oyunları son senelerin en popüler oyunları arasında yer alıyor. Dünya genelinde oyuncuların fazlasıyla ilgisini çekmeyi başaran bu kategoride yer alan kaliteli oyunlar da kolaylıkla kendilerini en iyi oyunlar arasında buluyor. En iyi Battle Royal oyunlarından biri olan ve oyuncular tarafından fazlasıyla tercih edilen Apex Legends 2022 yılında ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Tanıtımında kısa süre sonra başarıya ulaşan Apex Legends, şu anda 25 milyon oyuncuya sahip. Dünya genelinde bu denli oynanan ve çok sayıda oyuncuya ulaşan Apex Legends, en iyi ücretsiz oyunlar 2022 listemizde kendine yer buluyor.

god-of-war-figurine

Apex Legends - 2150 Apex Coins (PC Global)

₺ 685,67

Destiny 2

Destiny 2

Açık dünyaya benzer bir konsepti bulunan ancak görevleriyle de oyuncuları bir hayli kendine çekmeyi başaran en iyi oyunlardan biri olan Destiny 2 de 2022 yılında ücretsiz bir şekilde sunulan oyunlar arasında… FPS oyunu olarak da bilinen Destiny 2 çeşitli görevler ve esrarengiz aksiyonlarının yanı sıra oyunculara serbest dolaşım ve keşif imkanı sağlıyor. Destiny 2 de en iyi ücretsiz oyunlar listemizde bulunuyor.

Gwent: The Witcher Card Game

Gwent: The Witcher Card Game

Büyücü, cadı ve canavarların bulunduğu, kartlarla bu karakterlerin temsil edildiği Gwent oyunu ücretsiz bir şekilde sunuluyor. The Witcher 3 oyunuyla bağlantılı olarak yayınlanan ancak bağımsız olarak da ilerlemeyi başaran Gwent: The Witcher Card Game son dönemin en popüler oyunlar arasında. Çevrimiçi olarak dünyanın farklı yerlerindeki oyuncularla oynanabilen bu oyun da en iyi ücretsiz oyunlar 2022 listemizde kendine yer buluyor.

EFootball Pes 2021 Lite

EFootball Pes 2021 Lite

Tüm zamanların en çok satan futbol oyunlarından biri olan PES’in online ve ücretsiz oyunlarından biri olan eFootball PES 2021 Lite, oldukça başarılı. Tüm bunlarla birlikte en çok oynanan ücretsiz oyunlardan biri olan Pes 2021 Lite Myclub modu başta olmak üzere çok sayıda online mücadeleye katılabilmenize de olanak sağlıyor. Oyuncuların, takımların ve benzer fantezi futbol ürünlerinin geliştirildiği bu oyun, dünyanın her yerinden farklı kullanıcılarla aktif olarak mücadele edebilmenize olanak sağlıyor. EFootball Pes 2021 Lite oyunu da en iyi ücretsiz oyunlar 2022 listesinde bulunuyor.

Pokemon GO

Pokemon GO

Uzun süre önce çıkmış olan Pokemon Go oyununun özellikle mobil versiyonu dünya genelinde dikkatleri üzerine çekmişti. Akıllı telefonlar yoluyla dünyanın her yerinden Pokemon toplanabilen bu oyunda daha sonrasında rakipler ile mücadele edebilmek mümkündü. Gençlerin yanı sıra yetişkinlerin de merak sardığı bu oyun zamanla etkisini kaybetse de hala tercih ediliyor. Pokemon GO da en iyi ücretsiz oyunlar listesinde.

Anomali Sheriff Kaç VP?
Valorant oyununda en çok tercih edilen kaplamalar arasında bulunan Anomali Sheriff kaplaması hakkında detaylı bir rehber....
En Çok Oynanan Nintendo Oyunları
Nintendo Switch kullanıcıları ve Nintendo severler için En Çok Oynanan Nintendo Oyunlarını derledik....