Roblox Robux Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Roblox Robux Nedir?

Roblox Robux Nedir?

Son dönemin popüler oyunlarından Roblox, yapılan araştırmalarda Google'da arama istatistiklerinde en üst sıraya çıkmış durumda. ABD menşeili Roblox Corparation'ın yapımcılığını üstlendiği bu oyunu gelin yakından tanıyalım ve eTail  üzerinden nasıl satın alabileceğinize bakalım. Bu yazıyı okuyan ebeveynler Roblox oyununun çocuklar için zararlı olmadığını ve yaratıcılıklarına katkı sağladıklarını görmüş olacaklar. 

 

 

 

 

 

 

 

Roblox, tamamen oyuncuların tasarladığı oyunların yayınlandığı ve oynanıldığı portala verilen addır. Burada, isterseniz oyun tasarlayabilir, isterseniz diğer oyuncularla arkadaş olarak sohbet edebilir, isterseniz de binlerce farklı oyun arasından seçim yaparak oynayabilirsiniz. Roblox Robux  ise, oyunun içindeki para birimine verilen addır.

 

 

 

 

 

 

 

Spor oyunları, dövüş oyunları, hayatta kalma ya da rol yapma oyunları. Bu platformda oynayacağınız her oyun, oyuncular tarafından geliştiriliyor ve finanse ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

Siz de Roblox dünyasına yeni bir oyun kazandırmak için Roblox Studio programını indirebilir ve hayalinizdeki oyunu Lua diliyle geliştirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Oyun geliştirmenin birçok faydası vardır ancak en önemlisi, Roblox dünyasına yeni bir oyun kazandırarak ciddi paralar kazanabilirsiniz. Özgün ve eğlenceli bir oyuna sahipseniz, Roblox oyuncuları tarafından sevileceğine ve destekleneceğine emin olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robux Nedir? Ne İşe Yarar?

 

 

 

 

 

 

 

Robux, Roblox’un tüm oyunlarında geçerli olan para birimidir. Gerçek parayla Robux satın alarak oyun içinde kozmetik eşyalar ya da size bazı avantajlar sağlayacak eşyalar satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Roblox Robux satın almanın birkaç farklı yolu mevcut. En başında, yeni bir oyun geliştirerek ve oyuncuların Robux harcamasını sağlayarak Robux kazanabilirsiniz. Bunun için oyuna hoş görünen kozmetik eşyalar ekleyebilir ya da oyuncuların geliştirmesini kolaylaştıracak bonus eşyalar ekleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Eğer bir oyuncuysanız Robux takası yapabilir ya da diğer oyuncuların hediye etmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Roblox Kaç Yaş İçin Uygun?

 

 

 

 

 

 

 

Farklı yaş gruplarından çocukların ve oyuncuların severek oynadığı Roblox uzmanlar tarafından 10 yaş ve üzeri yaş grubu için uygun olarak değerlendiriliyor. Bu noktada oyunun çocukları için tehlike arz edip etmediğini merak eden ebeveynler Bilgi Üniversitenin ebeveynler için roblox kilavuzu makalesini okuyabilir. 

 

 

 

 

 

 

 

Robux Nasıl Satın Alınır?

 

 

 

 

 

 

 

Roblox üzerinde on binlerce oyun var ve bu oyunlar anlık binlerce çevrimiçi oyuncuya ev sahipliği yapıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Oyuncular, yüksek rekabetli oyunlarda harcama yaparak daha güçlü bir karaktere sahip olabilirler. Siz de, eTail üzerinden güvenli bir şekilde favori oyununuz için Roblox Robux satın alarak oyun keyfinizi arttırabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

eTail.com.tr üzerinden 800 ya da 2000 Robux satın almak için bağlantıya tıklayın: https://etail.com.tr/roblox

 

 

 

 

 

 

 

eTail.com.tr'den Roblox Robux yanında, Pubg UC Minecraft MineCoin, Mobile Legends Elmas, Valorant VP Satın alabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayrıca;

 

 

 

 

 

 

 

 En Popüler Roblox Oyunları

 

 

 

 

 

 

 

Roblox Boyama

 

 

 

 

 

 

 

Roblox Kıyafet Yapma

 

 

 

 

 

 

 

En Güzel Roblox İsimleri 2022

 

 

 

 

 

 

 

Roblox Şarkı Kodları

 

 

 

 

 

 

 

Roblox Geliştirici Rehberi 2022

 

 

 

 

 

 

 

başlıklı sayfalarımızı da ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En yeni PC Oyunlarını Steam Yaz İndirimlerinde Steam Cüzdan Kodu ile Satın Al
Steam’de ücretli bir oyunu satın almak için birçok yola başvurabilirsiniz. Örneğin https://etail.com.tr/ sitesinden güvenli bir şekilde doğrudan oyunu...
XBOX Nedir?
Xbox, Microsoft tarafından çıkartılan oyun konsolu ve video oyunu markasıdır. Xbox Marketplace, Xbox Live, Xbox Game Studios, Game Pass gibi hizmetler...