Roblox Kıyafet Yapma - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Roblox Kıyafet Yapma

Roblox kıyafet, son dönemde en çok tercih edilen oyunlar arasında yer alan Roblox içerisindeki karakterlere özel olarak yapılan giysilerdir. Bu kıyafetler yapıldıktan, yüklendikten ve karaktere giydirdikten sonra kolaylıkla kullanılabilir. Roblox kıyafet yapımı genellikle karakterini özelleştirmek isteyen oyuncular tarafından tercih edilmektedir. Diğer karakterlerden daha farklı görünmek, karakterini özelleştirmek isteyen oyuncular, kendi belirledikleri stillerde kıyafetler yaparak bunu karakterlerine giydirebilir. Ancak bu aşamada kıyafetin doğru ölçülerde ve oyuna uygun bir şekilde yapılması fazlasıyla önem taşımaktadır. Bu sebeple Roblox kıyafet yapımı sanıldığı kadar basit bir iş değildir. Roblox karakter kıyafeti yapmak isteyen oyuncuların öncelikle birkaç adımı takip etmesi ve bu adımların tamamını doğru bir şekilde uygulaması gerekmektedir.

En Uygun Fiyatlarla eTail Güvencesi İle Şimdi Roblox Robux Satın Al!

Roblox Kıyafet Yapımı Görseli

Roblox Kıyafet Nasıl Yapılır?

Roblox kıyafet yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Bu aşamada doğru karakter ölçüleri veya çeşitli uygulamaları kullanmak gerekir. Özellikle kıyafet ve karakterin ölçüsü birbirine uyum sağlamalıdır. Aksi takdirde kıyafet karaktere entegre olmamakta ve oyunda kullanılmamaktadır.

Roblox kıyafet yapımında belirli şablonlar bulunmaktadır. Örneğin tişört yapılacaksa daha önce belirlenen tişört şablonunun kullanılması gerekir. Ayrıca pantolon ve diğer kıyafetler için de şablonlar bulunmaktadır. Bu şablonlar hem Roblox kıyafet yapım işlemini kolaylaştırırken hem de uyumsuzlukları ortadan gidermektedir. Bu nedenle Roblox kıyafet yapmak isteyen oyuncuların bu şablonları bulması ve buna göre kıyafet yapması gerekir.

Bu aşamada öncelikle şablonlar bulunur. Ardından oyuncular buldukları şablonu bir resim düzenleyici uygulamasına yüklemelidir. Sonrasında şablon üzerinde değişiklikler yapılarak yeni bir kıyafet tasarımı elde edilir. Şablonlar kullanılmakta olan ölçüler genel olarak aşağıdaki gibidir;

  • Gövdenin önü ve arkası – 128x128px
  • Gövdenin, kolların ve bacakların yan tarafları – 64x128px
  • Gövdenin altı ve üstü – 128x64px
  • Bacakların ve kolların altı/üstü – 64x64px

Kıyafet tasarımının yukarıdaki ölçülere uymaması durumunda yeni kıyafet tasarımları oyuna yüklenememekte ve karaktere entegre olmamaktadır. Bu nedenle resim düzenleyici uygulamaları üzerinde yeni yapılan tasarımların bu ölçülere ve hazır şablonlara uyum sağlaması gerekir. Roblox kıyafeti yapmak isteyen oyuncuların bu noktaya özel olarak dikkat etmeleri oldukça önemlidir.

Roblox Kıyafet Yapımı Görseli

Roblox Kıyafet Yükleme Nasıl Yüklenir?

Roblox kıyafet yükleme işlemi hazır şablon kullanarak ölçülere uygun Roblox kıyafet yapan oyuncuların, tercih etmeleri gereken ikinci adımdır. Bu adımda daha önce çeşitli uygulamalar ve şablonlar aracılığıyla tasarlanan Roblox kıyafetleri, oyuna yüklenir ve karaktere entegre edilir. Böylelikle oyun içerisinde kullanılan karakter, oyuncu tarafından özel olarak tasarlanan kıyafet ile oyuna devam eder. Roblox kıyafet yükleme adımları genel olarak aşağıdaki gibidir;

  • Öncelikle hazır şablon üzerinde yapılan kıyafet dosyası indirilmelidir,
  • Ardından Roblox Create sayfasına gidilmelidir.
  • Sonrasında oyuncuların, oyunu oynamak için kullandıkları hesap ile bu sayfada oturum açmaları gerekir.
  • Ardından tasarım seçeneklerinden pants, t-shirt veya shirt kısmı seçilmelidir. Bu noktada oyuncu hangi tasarımı yaptıysa onu seçebilir.
  • Seçim işleminin ardından oyuncuların bir dosya yüklemesi gerekir. Örneğin oyuncu pantolon sekmesini seçtiyse daha önce tasarladığı pantolon dosyasını yüklemelidir.
  • Son olarak yüklenen kıyafet bir ad verilmeli ve yükleme işlemi tamamlanmalıdır.

Yukarıdaki adımları takip ederek Roblox kıyafet yükleme işlemini gerçekleştirebilir, tasarladığınız kıyafetleri oyunda kolaylıkla kullanabilirsiniz.

 

God of War Sistem Gereksinimleri
2018 Yılında Çıkmış Olan God of War'ın PC Versiyonu İçin Sistem Gereksinimlerini Belirten Detaylı Bir Rehber!...
Pubg İmza Sözleri
Pubg imza sözleri, oyuncuların rekabetçi ve iddialı şekilde rakiplerine gözdağı verebilmesi için kullandığı sözlerdir. Pubg imza sözleri aşamaları ya...