Roblox Boyama Sayfası: Tüm Sayfalar | 2023 - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Roblox Boyama Sayfaları

Roblox boyama öğrenerek Roblox’ta bulunan karakterlerin çizimini öğrenebilir ve karakterlerin çizimini gerçekleştirerek boyama yapabilirsiniz. Tamamen hayal gücünüze göre yapabileceğiniz boyama işlemleri ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Dünyadaki popülerliğini sürdüren ve yenilikçi modları ile birlikte oyuncu sayısını da yüksekte tutan Roblox oyunu, her yaştan insanın oynayabileceği ve cihazlara kolaylıkla indirilip oynanabilecek bir oyundur. Oyunun içerisinde deneyimlenebilecek yüzlerce mod arasında aile veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli haritalar ve kendi modunuzu yaratabileceğiniz sistem de bulunuyor.

Oyun içerisinde hem kendi karakterinizi oluşturabilir hem de hazır bulunan yüzlerce karakter arasından seçim yapabilirsiniz. Fakat tercihiniz, bu karakterler ile oynamak yerine onların çizimini gerçekleştirerek boyama yapmak ise aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

Roblox oyununda yeni skinlere erişmek, oyunlarda kendini göstermek için hemen Roblox Robux Satın al!

Roblox Boyama Nasıl Yapılır?

Roblox oyununda birçok karakter bulunuyor. Bu karakterler arasında boyamasının en çok yapıldığı ve en sevilenler arasında bulunan Minitoon karakterini çizmek oldukça kolay. Basit şekilde çizimi gerçekleştirdikten sonra boyama işlemini hayal gücünüze bağlı olarak yapabilirsiniz.

Roblox Boyama Zombi Görseli

Roblox Zombi Boyama

Roblox Zombie çizimi de Minitoon kadar kolay ve eğlencelidir. Zombie karakterinin çizimi ve boyaması aşamasında yalnızca ayak kısmında zorlanabilirsiniz. Bunun haricinde bu karakterin çizimi ve boyaması oldukça kolay ve keyiflidir. Zombie karakterinin boyaması için yeşil renk tonlarını kullanmak daha uygun olacaktır. Ya da orijinalinden bağımsız hayal gücünüze göre yeni bir Zombie karakteri de oluşturabilirsiniz.

Roblox Boyama Builder Görseli

Roblox Builderman Boyama

Oyunun popüler işçilerinden olan Builderman karakterinin çizim ve boyaması da birçok Roblox hayranının severek gerçekleştirdiği aktivitelerdendir. Çizimi oldukça basit olan Builderman karakterinin boyaması da bir o kadar ilgi çekici. Builderman karakterini isterseniz orijinal renkleriyle, dilerseniz de hayal gücünüze göre farklı renklerde boyayabilirsiniz.

Roblox Boyama Piggy Görseli

Roblox Devil Piggy Boyama

Roblox oyununun ilgi çekici karakterlerinden Devil Piggy’nin çizimi oldukça eğlenceli. Tatlı bir görünümü olan şeytanın boyaması için kırmızı ve kahverengi renklerini kullanmak yeterli olacaktır.

Roblox Boyama Budgey Görseli

Roblox Budgey Boyama

Oyunun sevilen karakterlerinden olan Budgey, bir papağan karakteri olarak boyaması oldukça eğlenceli olan bir canavardır. Canavar olarak nitelendirilmesinin sebebi her ne kadar tatlı gözükse de içerisinde bir canavarın bulunmasından kaynaklıdır.

Roblox Boyama Cyborg Mr.P Görseli

Roblox Cyborg Mr.P Boyama

Yalnızca bir etkinliğe özel olarak katılan fakat bir daha geri dönmeyen Cyborg Mr.p karakterini çizmek de diğer Roblox karakterleri gibi oldukça kolay. Kısa sürede çizilen Cyborg Mr.P karakterini çizdikten sonra açık – koyu kahverengi, gri ve kırmızı renklerini kullanarak orijinal haline boyayabilirsiniz.

Roblox Boyama Donald Görseli

Roblox Ronald Boyama

Roblox’ta It filminden esinlenerek oluşturulan Ronald karakteri, çizimi belki de en zor olan karakterdir. Ancak boyaması da bir o kadar eğlenceli olan Ronald’ı fosforlu kalemlerle boyayarak duvara astığınızda geceleri ilginç bir görüntü oluşturabilirsiniz. Roblox Ronald boyama işlemini yaparken kullandığınız fosforlu kalemlerin kırmızı turuncu ve sarı tonlarında olması daha heyecan verici bir görünümün oluşmasına imkan tanıyacaktır.

Steam İndirimleri Ne Zaman? | Tüm Steam İndirimleri (2023)
Steam İndirimleri Ne Zaman? Sonbahar, kış, yaz, ilkbahar gibi dönemsel yapabilen platform, Cadılar Bayramı gibi günler için özel indirimler de sunmak...
20 TL Altı En İyi Oyunlar
20 TL altındaki en iyi oyunlar ve bu oyunları inceleyen detaylı bir rehber....