Legend Online Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Legend Online Nedir?

7 Road tarafından geliştirilen Legend Online, 2014 yılında Oasis Games tarafından piyasaya sürülmüştür. iOS ve Android platformları için uygun bir oyundur ve türü PVP olarak bilinir. Oyun içerisinde kullanıcıların ilgisini çekecek farklı türden görevler bulunmakta. Bu görevler tamamlanarak karakter yetenekleri geliştirilebiliyor ve farklı canavarlar ile savaşılabiliyor.

Oyun 2012 yılında yakaladığı ivme ile birlikte Facebook’da en çok oynanan oyunlar arasına adını yazdırdı ve birçok oyuncunun aklına kazındı. Web tabanlı bir MMORPG olan Legend Online'da üç farklı asker mevcut ve her askerin kendine özel güçleri bulunuyor.

Oyun içerisinde şehir özelleştirmeleri de bulunmakta. Bu şehir özelleştirmeleri ile yetenekleri de geliştirmek pek tabii mümkün. Savaşlardan elde edilen ganimetler ile karakter daha güçlü hale getirilir ve böylece rakiplerle savaşmak daha kolay olur. Legend Online’da kazanılan veya kaybedilen her oyun için belirli bir tecrübe puanı kazanılır.

Tecrübe puanları ile Summoner’lar seviye atlar ve daha güçlü olurlar. Asker yeteneği dışında karaktere destek veren iki adet büyü eklenebilir. Hüküm puanı denilen şey ise oyunculara ekstra güç verir. Oyuncular ise bu hüküm puanları ile Rune kitabının sayfalarını doldurabilirler. Hüküm puanı kazanmak için bir oyuna girip kazanmak veya kaybetmek gerekir.

Legend Online Yapımcısı Kimdir?

Legend Online oyununun yapımcısı 7 Road şirketidir. Bu şirket 2008 yılında Çin’de kurulmuştur ve 100’den fazla ülkeye hizmet vermektedir. Legend Online dışında Bombom ve Wartune oyununu geliştirip piyasa sunmuşlardır. 7 Road şirketinin CEO’sunun ismi Kai Cao’dur.

Legend Online Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Legend Online Türkiye’de ilk olarak 2012’de Facebook platformu üzerinde piyasaya çıkmıştır. MMORPG türündeki bu oyun pay-to-win denilebilecek bir tür yapımdır. Oyun, Microsoft Windows, MacOS, Linux, iOS ve Android platformlarında mevcut. Oyuna belirli aralıklarla güncellemeler gelmeye devam etmektedir.

Legend Online Kaldırıldı Mı?

Legend Online, yapılan bir Facebook duyurusu üzerine 15 Ocak 2021 tarihinde kapatıldı. Yapımcılar bu duyuruyu verilen destekler için teşekkür ederek gerçekleştirdiler. Lakin günümüzde oyun yeni sunucular ile birlikte tekrar aktifleşti ve oyuncularla buluştu.

Legend Online Kaç Kişi Oynuyor?

Oyunun resmi kanallarda yayınlanan kullanıcı miktarı 50 milyondan fazla olarak belirtilmiştir. Sayıların 2023 için güncel olmadığını belirtmekte fayda var.,

Legend Online VIP Seviyesi Nasıl Artar?

VIP oyun içerisinde belirli üstünlükler sağlayan bir üyelik sistemidir. Oyuncular VIP seviyesini artırmak için cevher satın alabilir ve VIP skoru arttıkça VIP seviyesi de artar.

Legend Online Refah Nedir?

Eski oyuncuları ödüllendirmek için getirilen bir sistem olan Refah, 50 seviye üzeri oyuncuların 8 gün boyunca çeşitli takviyeler almasını sağlar.

Legend Online 2021 Yılında Kaç Oyuncuya Ulaşmıştır?

Legend Online oyununun tam olarak oyuncu sayısı bilinmemektedir. Sadece bu oyunun 50 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğu bilgisine ulaşılabilir.

 

Legend Online Karakterleri Nelerdir?

Legend Online oyununda 3 ana karakter sınıfı bulunur. Bunlar aşağıda liste halindedir.

Savaşçı = Savaşçı saldırı konusunda oldukça iyidir. Teknolojiktir ve savunma yeteneği güçlüdür. Takım oluşturmaya oldukça yatkın bir sınıftır.

Büyücü = Büyücü sihirli saldırılar konusunda uzmandır. Sihri ve yetenekleri iyi kullanır, güçlü DPS’e sahiptir ve kendini iyileştirebilir.

Yaycı = Uzaktan saldırı konusunda iyidir ve savaşçı gibi teknolojiyi iyi kullanır. Kritik saldırıları güçlüdür ve düşman kontrol yeteneği gelişmiştir.

Legend Online Ücretli Midir?

Legend Online tamamen ücretsiz olan bir MMORPG oyunudur ve Facebook üzerinden bu oyuna rahatlıkla erişim sağlanır.

Legend Online Oynayarak Para Kazanılır Mı?

 Bazı oyunlarda olduğu gibi Legend Online da direkt olarak gerçek para kazanmak zordur. Fakat oyuncular karakterlerini güçlendirerek farklı hesap satma sitelerinde hesaplarını diğer oyunculara gösterirler ve satarlar. Böylece gerçek para elde etmek mümkün olur.

Legend Online Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Legend Online oyununu oynamak için herhangi bir yaş aralığı belirtilmemiştir. Facebook hesabı olan herkes bu oyuna ulaşır. Facebook hesabı açmak için ise yaş sınırı 13’tür.

Legend Online Nasıl İndirilir?

Legend Online oyununu indirmek gerekmez. Web tarayıcı üzerinden direkt olarak bu oyunu oynamak mümkündür. Herhangi bir indirme işlemi yapılamaz.

Legend Online Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nedir?

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Win XP, Win 7, Vista ve tüm Windows sistemleri
  • İşlemci: 2 GHz İşlemci
  • Ekran Kartı: Shader 2.0 destekli ve DirectX 9.0c destekli ekran kartları
  • Bellek: 1 GB RAM

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Win XP, Win 7, Vista ve tüm Windows sistemleri
  • İşlemci: 3 GHz İşlemci
  • Ekran Kartı: GeForce 8800 veya eşdeğeri GPU DirectX 9.0c destekli 512+MB ekran kartı
  • Bellek: 2 GB RAM

Legend Online Telefonda Oynanır Mı?

Legend Online mobil platformlarda da mevcut. Yapımcı, kullanıcı tabanını genişletmek amacıyla oyunu Android ve iOS platformlarına portladı. Oyunu iOS ve Android telefonlara kolaylıkla indirebilir ve dilediğiniz zaman keyfini çıkartabilirsiniz. 

Legend Online Nasıl Oynanır?

Legend Online bir web tarayıcı oyunu olduğu için oynaması diğer oyunlardan daha kolaydır. Bilgisayarda oynanan Legend Online sadece fare kullanılarak oynanmakta. Telefonda yapmanız gereken tek şey bir yere gitmek için veya görev almak için ekrana dokunmak.

Seviye atladıkça karakterin yetenekleri geliştirilerek daha güçlü yaratıklar ile savaşılabilir. Farklı bina geliştirmeleri de karakterinizi güçlendirir. Oyundaki diğer oyuncularla daha kolay savaşmak için bazı kullanıcılar oyuna gerçek para yatırırlar.

Bu para yatırma işlemi ile karakterlerini daha hızlı geliştirerek oyunda en iyiler arasına girebilirler. Altın oyun içerisindeki en genel para birimidir ve bu para birimi ile inşaat geliştirme, teknoloji geliştirme, ekipman güçlendirme ve asker alma gibi işlemler yapılabilir.

Legend Online Oyununun Konusu Nedir?

Legend Online dünyasında efsanevi tanrıların zamanındaki şeytanın bütün kötülükleri kutsaması üzerine tanrıların çatışması anlatılır. Dünya daha farklı bir yerdir ve yaratıklar cehennemden gelerek iyiliğe karşı savaşırlar. Bütün ülke karanlıklarla kaplıdır ve şeytanların istilası her tarafı sarmıştır.

Felaket yakına geldiği zaman kahramanlar toplanırlar ve insanlığı kurtarmak için harekete geçerler.

Legend Online Elmas Nedir?

Legend Online oyununda kullanılan oyun içi para birimi elmastır. Elmas gerçek para ile satın alınabilir. Elmas oyun içerisindeki markette en çok tüketilen para birimidir. Marketten eşya alma, ihale işlemleri ve ödemeli posta işlemlerinde Elmas para birimi kullanılır. Altın oyun içindeki en genel para birimidir ve inşaat geliştirme, teknoloji geliştirme, ekipman güçlendirme ve asker alma işlemlerinde kullanılır.

Madalya ise oyundaki bir diğer özel para birimidir. Madalya marketteki değiştirme alanında nadir olarak değiştirilir. Labirent Parası ise Yeraltı Labirenti’ne gidilerek elde edilen bir para birimidir. Kristal ise akademide teknolojinin seviyesini arttırmak için kullanılır.

Legend Online Elmas Nasıl Alınır?

Legend Online oyunundaki Elmas para birimini satın almak için takip edilecek adımlar aşağıdaki gibidir;

  • eTail.com.tr sayfasının en üstünde yer alan kısımdan "Epin" kategorisine tıklanır.
  • Listede çıkan "Legend Online Elmas" kısmına tıklanır.
  • Sayfa açılınca satın almak istenilen elmas miktarı seçilir ve "sepete ekle" butonuna tıklanır.
  • Sağ üst köşede bulunan "Sepet" kısmına tıklanır ve alışveriş gerçekleştirilir.

Bu anlatılan adımları hızlıca geçmek için buradaki bağlantıyı kullanarak hızlıca Legend Online Elmas Satın Al!

Legend Online Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

Legend Online MMORPG tarzında bir oyundur. Aşağıda Legend Online benzeri oyunlar liste halindedir.

Knight Online Nedir? (2023)
Knight Online, Mgame tarafından geliştirilen Güney Kore merkezli bir MMORPG oyunudur....
Playstation PSN Hediye Kartı Nedir?
Playstation PSN hediye kartı, Playstation Store üzerinden alışveriş yapılmasına imkan sağlar. Bu hediye kartları kimi zaman bakiye olarak farklı kulla...