League of Angels - Heaven’s Fury Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
League of Angels - Heaven’s Fury Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury bilgisayar için yayınlanan devasa çevrimiçi oyunlardan biridir. Bu oyun oyuncuları batı mitolojisinden esinlenen fantastik bir evrene götürür. Birbirinden farklı oyuncuların eş zamanlı olarak bir araya gelebildiği ve birlikte mücadele edebildiği bu oyun, aynı zamanda aksiyon oyunları içerisinde de yer alır. League of Angels serisinin devamı olan bu oyunda kullanıcılar kendi oluşturdukları karakterlerle hayatta kalma savaşı verir.

League of Angels Heaven’s Fury Yapımcısı Kimdir?

League of Angels Heaven’s Fury oyununun geliştiricisi CHENGDU DREAMCALLER şirketidir. Şirket tarafından geliştirilen bu oyunun yayıncılığını ise Youzu Games Honkong Ltd. şirketi üstlenmiştir. YOUZU SINGAPORE PTE LTD veya Yoozo Games, 2009 yılında kurulan video oyun dağıtım şirketidir. CEO'su Lin Qi olan bu şirket, Çin / Shangai'de kurulmuştur. Şirketin diğer oyunları ise şu şekildedir;

  • Magerealm
  • Legacy of Discord,
  • Game of Thrones: Winter Is Coming
  • Infinity Kingdom
  • DarkOrbit

League of Angels Heaven’s Fury Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Devasa çevrimiçi oyunlardan biri olan ve oyuncuları fantastik bir evrene sürükleyen League of Angels 3 Eylül 2020 tarihinde piyasaya çıkmıştır. Piyasaya çıktığı andan itibaren oyuncuları farklı bir dünyaya sürüklemeyi başaran League of Angels sürekli olarak güncel tutularak oyuncularına temiz bir evren sunuyor.  

League Of Angels Heaven's Fury Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury 2021 Yılında Kaç Oyuncuya Ulaşmıştır?

League of Angels Heaven’s Fury oyunu, 2021 yılında en çok oyuncu sayısına ocak ayında ulaşmayı başarmıştır. Ocak 2021 yılında 205.000 oyuncuya ulaşan bu oyunun son 30 günde ulaştığı en yüksek oyuncu rakamı ise 158.000’dir.

League of Angels Heaven’s Fury’nin Karakterleri Nelerdir?

League of Angels Heavens Fury oyununda oyuncular öncelik olarak kendi karakterlerini yaratırlar. Ancak başlangıç aşamasında oyuncuların bir karakter sınıfı seçmesi gerekir. Daha sonrasında ise oyuncular karakterlerini yaratır ve oyun içerisinde güçlendirir.

Oyunda iki ana karakter sınıfı yer alır. Bu karakter sınıfları; “büyücü” ve “savaşçı” olarak gruplara ayrılır. Oyunun başında bu iki karakterden birisini seçerek devam edilir. Bu iki ana karakterin en temel özellikleri şu şekildedir;

  • Büyücüler

Büyücü karakterleri, kendilerine ait olan büyü teknikleri sayesinde rakipleri ile savaşırlar. Grafik efektleri ile sunulan çeşitli büyü teknikleri bulunan bu karakterlerin genel amacı, kötü ruhları büyüleri ile yok edebilmektir.

  • Savaşçılar

Oyunun iki ana karakterlerinden biri olan savaşçılar, kendilerine özel gelişmiş dövüş teknikleri ile rakibini alt etmeyi amaçlar.

League of Angels Heaven’s Fury Ücretli Midir?

Herhangi bir indirme işlemi yapmadan da oynanabilen bu oyun, tamamen ücretsizdir. Steam üzerinden oynaması ücretsiz bir şekilde indirilebilen bu oyun için herhangi bir ücret ödenmesi gerekmez. Ayrıca oyunu sosyal medya platformları üzerinden oynayabilmek de mümkündür.

League Of Angels Heaven's Fury Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury Oynayarak Para Kazanılır Mı?

League of Angels Heaven’s Fury oyununda oyuncuların herhangi bir şekilde para kazanmaları mümkün değildir. Oyun üzerinden para kazanmak veya ticaret yapmak yasaktır.

League of Angels Heaven’s Fury Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

League of Angels Heaven’s Fury oyununda herhangi bir yaş sınırlandırması bulunmaz. Bu sebeple bu oyunu herkes kolaylıkla indirebilir ve oynayabilir. 2020 yılında çıkarılan bu oyun her yaşa uygun olarak yayınlanmıştır. Ancak bu tamamen değişiklik gösterebilir.

League of Angels Heaven’s Fury Nasıl İndirilir?

League of Angels Heaven’s Fury oyununu oynamak isteyen kullanıcıların öncelik olarak bu oyuna sahip olmaları ve oyunu bilgisayarlarına indirmeleri gerekir. Bir Steam hesabı açabilir ve oyunu kütüphanenize ekleyip indirebilirsiniz. 

League Of Angels Heaven's Fury Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury oyununu bilgisayar üzerinden oynamak isteyen oyuncuların bilgisayarlarında belirli sistem özellikleri bulunması gerekir. Aksi takdirde oyun sırasında donmalar veya benzer problemler meydana gelebilir. 

Bu oyunu oynamak için gerekli olan minimum sistem özellikleri;

  • İşletim sistemi: Windows XP / Vista
  • Bellek: 512 MB RAM
  • Ekran Kartı: Tüm ekran kartları ile çalışır
  • İşlemci: Intel® Core™ i3-4 160 CPU 3.60 GHz
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 100 MB HDD

League of Angels Heaven’s Fury Önerilen sistem gereksinimleri;

  • İşletim sistemi: Windows 7 / 8 / 10
  • İşlemci: Intel Pentium 4 veya Intel Core i4 - i5
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Depolama: 10 GB Kullanılabilir Alan

League of Angels Heaven’s Fury Telefonda Oynanır Mı?

League of Angels Heaven’s Fury oyunu tamamen PC odaklı geliştirilmiş ve bilgisayar için yayınlanmış oyunlardan biridir. 2020 yılında yayınlanan bu oyunun şu anda herhangi bir mobil sürümü bulunmaz. Bu sebeple oyuncuların League of Angels Heaven’s Fury oyununu telefon üzerinden oynayabilmeleri mümkün değildir.

League of Angels Heaven’s Fury Nasıl Oynanır?

Oyun sistemine kaydınızı oluşturduktan sonra ekranın sağ alt bölümündeki oyna butonuna basarak oyun başlatılır. League of Angels’in büyülü dünyasına giriş yaptıktan sonra oyundaki iki ana karakterden (büyücü ve savaşçı) birini seçerek kendi karakterinizi oluşturmalısınız.

Oyun bir takım oyunu olduğu için takım arkadaşlarınız ile stratejilerinizi geliştirerek rakipleri yenmelisiniz. Takım içi stratejilerinizi geliştirirken aynı zamanda oyunda elde ettiğiniz eşyaları da geliştirmelisiniz. Bu sayede daha kolay galibiyetler alabilirsiniz.

League Of Angels Heaven's Fury Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury Oyununun Konusu Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury oyununun en temel konusu; kötülüğü yenerek kıtalar arasında tekrardan barışı sağlamaktır. Bu amaç doğrultusundaki takımların mücadelesini içeren oyunda çeşitli taktik ve stratejiler ile yapılan savaşlar yer alır.

League of Angels Heaven’s Fury Elmas ve Altın Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury oyununda para birimleri olarak elmas ve altınlar kullanılır. Oyunda elmaslar mavi ve mor olarak birbirinden ayrılır. Ayrıca yine oyun içerisinde her oyuncunun sahip olabileceği altınlar da bulunur. Bu para birimleri sayesinde oyunlarda item almak, karakterleri geliştirmek ve güçlendirmek mümkündür. Daha fazla oyun içi para birimine sahip olan kişiler, rakipleri karşısında daha avantajlı hale gelebilirler.

League of Angels Heaven’s Fury Elmas ve Altın Nasıl Alınır?

League of Angels Heaven’s Fury oyununda daha kolay bir şekilde para birimine sahip olmak isteyen oyuncular, gerçek paralar ödeyerek bu para birimlerinden satın alabilir. Bunun için oyun içerisinde yer alan menüler kullanılarak para birimi almak mümkündür. Ayrıca internet üzerinden de League of Angels Heaven’s Fury oyun içi para birimi satın almak mümkün olur.

League Of Angels Heaven's Fury Nedir?

League of Angels Heaven’s Fury Oyununa Benzer Oyunlar Nelerdir?

Devasa çevrimiçi çok oyunculu oyunlardan biri olan League of Angels Heaven’s Fury oyununa benzeyen birçok oyun vardır. Bunlardan bazıları şu şekildedir;

  • League of Angels 3
  • League of Angels 2
  • League of Angels Paradise Land
  • League of Angels
  • Era of Celestials
  • The Fifth Ark
  • Infinity Kingdom
  • Roblox
  • Forsaken World
  • Dragon Awaken
 
PUBG Hesabı Silme Rehberi (2023)
PUBG hesabını silmek isteyen kişiler için hazırlanmış detaylı bir rehber....
Battlefield 1 Nedir?
Battlefield 1 oyunu tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanan bir birinci-şahıs nişancı oyunudur. ...