Düşük Sistem Gereksinimli 5 Oyun (2023) - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
Düşük Sistem Gereksinimli 5 Oyun 2023

Eğer yeterince güçlü bir bilgisayarınız yoksa, yeni ya da yüksek sistem gereksinimli oyunları oynamak sizi yorabilir, sıkabilir, bunaltabilir. Keza bilgisayarınız bu oyunları ya çalıştırmayacaktır ya da çalıştırırken sizi oyun oynamaya pişman edecektir. 

Biz de sizi düşünüp düşük sistemli oyunlarla ilgili bir liste yaptık. Peki bu oyunlar neler?

Meeple Station 

Meeple Station, Dwarf Fortress ve Rimworld tarzındaki oyunlardan ilham alan, izometrik bir piksel sanat uzay istasyonu inşa etme ve yönetim simülasyonudur. Gameclaw tarafından geliştirilen Meeple Station’da amacımız uzay istasyonu inşa etmek ve istasyondaki çalışanlarımızın ihtiyaçlarınız karşılamak.

Düşük Sistem Gereksinimli 5 Oyun

Regions Of Ruin

Bir cüce kabilesinin liderliğini yaptığımız Regions Of Ruin, Gameclaw Studio tarafından geliştirilen bir rol yapma oyunudur. İki boyutlu piksel grafiklere sahip olan bu oyunun temel amacı, çevredeki malzemeleri toplayarak ve düşmanları öldürerek karakterimizi geliştirmektir.

Düşük Sistem Gereksinimli 5 Oyun

Railroad Corporation 

19. yüzyılda Kuzey Amerika’da geçen bir strateji ve simülasyon oyunudur. Kendi demiryolu şirketinizi kurduğunuz ve bu şirket ile yeni hatlar oluşturarak taşımacılık ve ticaret yaptığınız bir oyun olan Railroad Corporation, sürekli değişen ihtiyaçlara sahip şehirlerin ihtiyaçlarını karşılamaya ve karşılığında kazanç elde edip, şirketinizin devamlılığını sağladığınız bir oyundur.

Düşük Sistem Gereksinimli 5 Oyun

Beholder

Bir apartmanın devlet tarafından yetkilendirilmiş yöneticisini oynadığınız Beholder oyununda, günlük yapmanız gereken şeyler, apartmanda yaşayan kiracılarının rahatını sağlamak ve onları devlet eliyle gözetlemek, şüpheli durumları da devlet yetkililerine bildirmektir.

Düşük Sistem Gereksinimli 5 Oyun

eTail.com.tr’de Beholder oyununu ve Beholder - Blissful Sleep DLC’sini bulabilirsiniz. 

Path Of Exile

Adından anlaşılacağı üzere (Path Of Exile = Sürgünün Yolu) Wraeclast’ta hayatta kalmaya çalışan bir sürgünü canlandırdığımız bir oyun. Bir gemi ile gelip adaya atıldığımız bu oyunda, adadaki kişilerin bizim gibi sürgünler olduğunu ve dış tehlikelere karşı kendilerini korumak için toplandıklarını öğreniyoruz. Bir MMORPG oyunu olan Path Of Exile oyununda, oyuna başlarken 7 farklı karakter seçilebiliyor. 

Düşük Sistem Gereksinimli 5 Oyun

Garena Nasıl Kayıt Olunur Ve Giriş Yapılır?
Garena bir oyun yayınlanma ve sunucu sistemidir. Garena'ya giriş yapmak için resmi sitesine giriş yapılır. ...
Paradox Interactive Nedir?
Paradox Interactive şirketi oyun geliştirici bir şirkettir. Paradox şirketi tarihsel temaya sahip olan strateji oyunlarını piyasaya sürmesi ile tanınm...