Beholder Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Beholder Nedir?

Beholder, farklı bir dünyaya sahip olan strateji oyunlarından biridir. Farklı bir distopyaya sahip olan bu oyunda oyuncular, apartman yöneticisi olarak oyuna başlar. Ancak bu bir iş değil hükümet tarafından kahramana verilen bir görevdir. Bu nedenle oyun içerisindeki görevlerin doğru bir şekilde yerine getirilmesi gerekir. Bu görev ise casusluktur. 

Beholder Nedir?

Beholder Yapımcısı Kimdir?

Beholder oyunu, Warm Laps Games tarafından geliştirilmiş ve yayımlanmıştır. Oyunun yapımcısı olan Warm Lamp Games, 11 kişilik bir ekipten oluşan bir geliştirici grubudur. Bu şirket aynı zamanda Beholder 2 oyununun da geliştiricisi ve yayımcısıdır.

Beholder Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Beholder, Warm Laps Games şirketi tarafından 9 Kasım 2016 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Oyun ilk yıllarında güncelleme almıştır ancak daha sonrasında Beholder 2 oyunun piyasaya çıkışıyla güncellenmemiştir.

Beholder Nedir?

Beholder 2021 Yılında Kaç Oyuncuya Ulaşmıştır?

Beholder oyunu 2021 yılında yaklaşık 100.000 oyuncu tarafından oynanmıştır. Oyunu oynayan oyuncu sayısı her geçen ay düşüş göstermektedir.

Beholder Ücretli Midir?

Beholder oynamak isteyen oyuncuların, bu oyunu oynamak için belirli bir ücret ödemeleri gerekmektedir. Oyunun PC ve mobil versiyonları ücretlidir. Ücretlendirmeler ise şu şekildedir;

  • Steam fiyatı: 18,00 TL
  • Google Play Store Fiyatı: 29,99 TL
  • AppStore: 46,99 TL

Beholder Nedir?

Beholder Oynayarak Para Kazanılır mı?

Beholder video oyununu oynayan oyuncuların, bu oyun üzerinden para kazanmaları mümkün değildir. Ayrıca oyun üzerinden herhangi bir ticari kazanç elde etmeleri tamamen yasaktır.

Beholder Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Beholder oyunu yetişkinler için uygun oyunlardan biridir. Bu nedenle çocuklar bu oyunu oynarken rahatsız olabilirler. Genel yetişkin içeriklerden biri olan bu oyunda her yaşa uygun olmayan ve görüntülenmesi sakıncalı olan kan, şiddet gibi içerikler bulunmaktadır.

Beholder Nedir?

Beholder Nasıl İndirilir?

Beholder hem telefona hem de bilgisayara indirilebilen bir oyundur. Öncelik olarak Beholder oyununu PC’ye indirmek için aşağıdaki adımları takip edilmelidir;

  1. Steam indirin ve oturum açın
  2. Arama butonuna Beholder yazın
  3. Ardından oyuna tıklayın ve oyunu satın alın
  4. Ödeme işlemlerinin ardından kütüphaneye giderek oyunu yükleyin ve bilgisayarınıza indirin

Beholder oyununu telefona indirmek için ise aşağıdaki adımların uygulanması gerekir;

  1. Google Play Store veya AppStore’da oturum açın
  2. Ardından arama butonuna Beholder yazın
  3. Ödeme miktarını karşılayın ve oyunu satın alın
  4. Ardından yükle seçeneğine tıklayarak oyunu telefona indirin

Beholder Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nedir?

Beholder oyununu bilgisayarda oynamak için bilgisayarda bulunması gereken sistem gereksinimleri şu şekildedir;

  • İşlemci: İntel Pentium veya AMD işlemci
  • RAM: 2GB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce 600M veya ATI RADEON HD 5450 1GB Ekran Kartı
  • Depolama: 2GB Kullanılabilir alan

ANDROİD için sistem gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: ANDROİD 6.0 ve üstü
  • RAM: 1GB RAM
  • Depolama: 1,5 GB kullanılabilir alan

Ayrıca Beholder, iPhone 6 ve üstü cihazlara indirilebilir.

Beholder Nedir?

Beholder Telefonda Oynanır mı?

Beholder mobil sürümü bulunan oyunlardan biridir. Bu nedenle oyuncuların hem IOS hem de ANDROİD cihazlarda bu oyunu oynayabilmeleri mümkündür.

Beholder Nasıl Oynanır?

Beholder oyununda karakterimiz, daha önce işini doğru şekilde yapmamış apartman yöneticisi rolündeki casus yerine hükümet tarafından atanıyor. Yani oyunda asıl amaç casusluk yapmak ve komşular hakkında tüm detayları öğrenmek.

Farklı bir hikayesi bulunan bu oyunda öncelik olarak diğer apartman yöneticisinin neleri doğru yapamadığını çözmek, yanlış yapmamak ve çeşitli stratejiler doğrultusunda görevleri yerine getirmek gerekiyor.

Oyuncuların öncelik olarak komşuları tanıması ve onlar hakkında tüm bilgileri ele geçirmesi gerekiyor. Bu amaç doğrultusunda da uygulanacak pek çok görev bulunuyor. Oyuncuların ise her görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirmesi ve böylece hükümete hizmet etmesi gerekiyor.

Beholder Oyununun Konusu Nedir?

Beholder oyunu apartmanı, apartmanda oturan komşuları ve yöneticiyi baz alan bir casusluk oyunudur. Bu oyunda karakterin asıl amacı hükümetin elde etmek istediği bilgileri elde etmektir. Bunun için oyuncuların belirli bir strateji elde etmesi gerekmektedir.

 

 

Cyberpunk 2077 Nedir?
Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve CD Projekt yayınlanan 2020 rol yapma türündeki ve bir açık dünya tabanlı video oyunudur. ...
Among Us Nedir? (2023)
Among Us The Thing korku filminden esinlenerek tasarlanmış bir oyundur. Uzay temalı bir ortamda bulunan astronot kıyafetli karakterler aralarındaki ha...