Zula Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir? - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
Zula Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir?

Zula Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir?

İlk Türk MMOFPS oyunu olan Zula’nın popülerliği ve oyuncu sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bazı oyuncuların da aklında hep aynı soru beliriyor; “Bu oyun bilgisayarımda çalıştırır mı?” Biz de oyuncuları bu sorulardan kurtarmak için sizler için detaylı bir Zula Sistem Gereksinimleri rehberini hazırladık.

 

Zula hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buradan devam edebilirsiniz.

 

Zula oyununda rakiplerinizi ezip geçmek ve kısa sürede alt etmek için şimdi Zula Altın Satın Al!

 

Zula Minimum Sistem Gereksinimleri

Zula Sistem Gereksinimleri çok fazla olmamasına rağmen belirli bilgisayarlarda ya da donanımlarda çalışmaktadır. Zula her ne kadar büyük ve popüler bir oyun olsa da çok büyük sistem gereksinimi istememektedir. Alt başlıklarda sizin için tek tek bütün donanımları anlattık.

 

Zula Kaç GB?

Son güncellemelerle birlikte Zula oyununun boyutu yaklaşık olarak 10 GB'a ulaştı. Zula'ın indirme boyutu da 7 GB’tır. Fakat oyunun güncellemelerinden sonra bu boyut 10 GB'a ulaşıyor. Eğer Zula oyununu indirmek istiyorsanız, bu kadar boş alana sahip olduğunuzdan emin olun. En azından 10 GB'a yakın bir alanınızın olması, oyun zevkinizin yarıda kalmamasını sağlar.

 

Zula Kaç GB ekran kartı ister?

Herhangi bir bilgisayar oyunu oynamak için gerekli donanımlardan biri de ekran kartıdır. Zula için gerekli ekran kartı ve özellikler şöyledir;

 

Minimum Ekran Kartı Gerekliliği;

NVIDIA: NVIDIA GeForce® GTX 660

AMD: AMD Radeon™ R5 M320

 

Tavsiye Edilen Ekran Kartı Gerekliliği:

NVIDIA: NVIDIA GeForce® GTX 960

AMD: AMD Radeon™ R7 M260

 

Zula Ne Kadar RAM kullanır?

Oyun içerisindeki hız ve akıcılık için kullanılan donanımlardan biri de RAM'dir. Yüksek RAM sayesinde oyuncular daha hızlı ve akıcı oynayabilirler. Aşağıda Zula için gerekli olan RAM özelliklerini sizler için paylaştık.

 

Minimum RAM Gerekliliği;

Zula için gerekli olan Minimum RAM boyutu 2 GB'tır.

 

Tavsiye Edilen RAM Gerekliliği:

Zula için gerekli olan Tavsiye Edilen RAM boyutu 4 GB'tır.

 

Zula için Kaç GHz İşlemci Gerekir?

Oyunlar için vazgeçilmez olan özelliklerden birisi de işlemcidir. İşlemci oyunlardaki hızı belirleyen en büyük etmendir.  Zula için gerekli olan işlemci gereksinimini aşağıda sizler için belirttik.

 

Minimum İşlemci Gerekliliği;

Intel: Intel® Core™2 Duo Processor E8400

AMD: Athlon 200GE

 

Tavsiye Edilen İşlemci Gerekliliği:

Intel: Intel® Pentium® E5700

AMD: Ryzen 3 1200

 

Sadece yukarıda belirtilen işlemcilerle oynayabilirsiniz diye bir şey söz konusu değildir. İşlemciniz minimum işlemcilerden daha iyiyse oyununuz açılacaktır.

 

Zula için hangi işletim sistemi?

Zula oyununu oynamak için minimum Windows 7 işletim sistemine sahip olunmalıdır. Ancak oyundan daha iyi bir deneyim almak isteyen oyuncuların Windows 10 kullanıyor olmaları gerekmektedir.

 

Windows 8 Zula kaldırır mı?

Zula oyununu oynamak için en düşük işletim sistemi Windows 7'dir. Windows 7'den sonraki herhangi bir işletim sisteminde Zula oyununu oynayabilirsiniz. Windows 8 işletim sistemi rahatlıkla Zula oyununu kaldırmaktadır. 

 

Zula 32-bit destekliyor mu?

Zula oyunu hem 32-bit hem de 64-bit işletim sistemlerini desteklemektedir. Ancak daha iyi bir deneyim için Zula’yı 64-bit işletim sistemlerinde oynamanız tavsiye edilir.

 

Zula Kaç GB SSD?

Zula oyununu oynamak için en düşük alan gereksinimi 10 GB'tır. SSD'ye sahip olmayan oyuncuların oyunları yavaş açılacaktır ya da oyun bitiminde beklemek zorunda kalacaklardır. 

 

Zula Hangi Bilgisayar Kaldırır?

Zula oyununu yukarıda saymış olduğumuz özelliklere sahip bütün bilgisayarlar kaldırır. Zula oyununu oynamak isteyen bütün oyuncular yukarıdaki sistem gereksinimlerine bakarak rahatça donanımlarını geliştirebilirler ya da donanım sahibi olabilirler. 

 

Umarım sizin için hazırladığımız bu detaylı rehber işinize yaramıştır. 

 

Valorant Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir?
"Valorant oyununun tüm sistem gereksinimleri bilgilerine detaylı rehberimizden ulaşabilir, hangi bilgisayarda nasıl oynayabileceğinizi öğrenebilirsini...
Black Desert Online Sistem Gereksinimleri 2023 Nedir?
Black Desert Online oyununun tüm sistem gereksinimleri bilgilerine detaylı rehberimizden ulaşabilir, hangi bilgisayarda nasıl oynayabileceğinizi öğren...