Tatilde Oynanabilecek 10 Oyun - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Tatilde Oynanabilecek 10 Oyun

Tatilde Oynanabilecek 10 Oyun

Tatilde oynanabilecek 10 oyun, sömestr tatilinin gelmesiyle birlikte oyun oynamayı seven öğrencilerin en çok merak ettiği konular arasında yer aldı. Okul, dersler ve sınavlara kısa bir süre ara verildiği bu zaman diliminde tatilini evinde bilgisayarla oyun oynayarak geçirmek isteyen oyuncuların tercih edebileceği çok sayıda oyun var.

Tatilde oynayabileceğin en iyi oyunlar eTail'de! Hemen şimdi İndirimli Oyunlar Satın Al ve tatilde oyunların tadını çıkar!

god-of-war-figurine

PC Oyunları

2021 yılının en iyi oyunları başta olmak üzere bu yıl yeni çıkmış oyunlar ve daha öncesinde hayatımıza girmiş pek çok oyun bu listede yer alıyor. Kısa süreliğine de olsa bağımlılık yapan ancak okul döneminde de uzak kalabileceğiniz pek çok oyunun yer aldığı listemizden siz de birini seçebilir ve tatilinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız listede çok sayıda farklı kategoride oyunlar yer alıyor. Listede hikayeli oyunlar, futbol oyunları ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çevrimiçi oyunları ekledik. Eğlenceli, heyecanlı, çevrimiçi ve kaliteli olmasına özen gösterdiğimiz tatilde oynanabilecek 10 oyun listesi şu şekilde;

  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Forza Horizon
  • Max Payne
  • Assassın’s Creed
  • FIFA 22
  • Fotball Manager 2022
  • Left 4 Dead 2
  • CS : GO
  • Valorant
  • Rocket League

The Witcher 3: Wild Hunt

Kendine ait bir hikayesi bulunan The Withcer 3 çıktığı günden itibaren oyuncuların gözdesi durumunda. Açık dünyaya sahip olan ve en iyi rol yapma oyunlarından biri olan Witcher 3, özellikle hikayesiyle herkesi etkilemeyi başarıyor. Witcher Rivyalı Geralt’ı yönettiğimiz bu oyunda çeşitli görevleri yerine getirebilir, hikayeye devam edebilir ve her şeyden önce kararları kendiniz verebilirsiniz. Eğe oyunların alt metninde kaliteli bir hikaye arıyorsanız ve rol yapma oyunlarını seviyorsanız The Witcher 3 oyununu sömestr tatilinde mutlaka denemelisiniz. Witcher 3 tatilde oynanabilecek 10 oyun listemizde ilk sırada.

The Witcher 3

Forza Horizon

Forza Horizon XBOX ve PC platformları için özel olarak yayınlanan en iyi araba yarışı simülasyon oyunlarından biri. Bu oyun özellikle araba yarışı oynamaktan zevk alan ve sınır bulunmayan bir yarış evrenine girmek isteyen oyuncular için birebir. Üst düzey yüksek kaliteli grafiklerin yer aldığı Forza Horizon 4 ve 5 oyununda ister yarışarak para kazanabilir isterseniz de arabanızla serbest sürüş keyfine doyabilirsiniz. Kalitesiyle her oyuncuyu memnun eden Forza Horizon serisi de tatilde oynanabilecek 10 oyundan biri. Eğer siz de bu oyunu daha önce hiç oynamadıysanız okul tatilinde vakit ayırabilirsiniz.

Forza Horizon 5

Max Payne

Max Payne serisi her zamanların en iyi oyunları arasında yer almıştır. Serinin son oyunu da oldukça başarılı ve kalitelidir. Birinci şahıs nişancı, aksiyon macera ve hikayeli oyunları seven öğrenciler için mutlaka denenmesi gereken oyunlardan biri olan Max Payne oldukça başarılı. Daha önce oynamadıysanız ve kaliteli bir oyun oynamak istiyorsanız Max Payne serisi de tatilde oynanabilecek 10 oyun listemizde kendine yer buluyor.

Max Payne

Assassin’s Creed

Tarihsel ve aksiyon macera türünde bir video oyunu serisi olan Assassin’s Creed hikayesi ve aksiyonuyla tüm oyuncuları kısa süre içerisinde etkilemeyi başarıyor. Serinin çok sayıda oyunu buluyor ancak ana oyun sayılanları tercih ederek tatilde siz de bu maceraya ortak olabilirsiniz. Açık dünya da var olan bu oyundaki tarihsel mekanlar, olaylar ve hikayeler içerisine siz de katılabilir ve tatilinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Assassin’s Creed serisi de tatilde oynanabilecek 10 oyun arasında yer alıyor.

Assassin's Creed Valhalla

FIFA 22

Tatilde oyun oynamak deyince şüphesiz öğrencilerin büyük bir bölümünün aklına FIFA serisi gelir. Dijital platformlarda yerini daha yeni alan FIFA serisinin son oyunu yani FIFA 22’yi tatilde deneyebilirsiniz. Gerek online rakipler, gerek kariyer gerekse de arkadaşlarınızla buluşarak mücadele edebileceğiniz bir futbol oyunu olan FIFA üst düzey kalitesiyle tatilinizi daha eğlenceli hale getirecek. Daha önce FIFA 22 oyununu denemeye fırsat bulamadıysanız ve sıkı bir futbol oyunu hayranıysanız siz de tatilde FIFA 22’yi deneyebilirsiniz. FIFA serisinin bu son oyunu da tatilde oynanabilecek 10 oyun listemizde kendine yer buluyor.

FIFA 22

Football Manager 22

Yine futbolla iç içe olanların tercih edebileceği en iyi oyunlardan biri olan Football Manager 22 de tatilde oynanabilecek 10 oyun listemizde yer alıyor. Futbol simülasyonundan çok menajerlik simülasyonu olan bu oyun, menajerlik hayalleri bulunan öğrencilerin mutlaka tercih etmesi gereken oyunlardan biri. Sadece oyun olmasının yanı sıra gerçekçi yapısı ve doğru datalarıyla herkesi etkilemeyi başaran FM 22 üst düzey bir menajerlik simülasyonunu sizlere sunuyor. Siz de tatilde bu oyunu oynayarak takımınızın taktiklerini geliştirebilir, genç oyuncuları yıldız yapabilir, başarılı bir teknik direktör olabilir ve takımınıza yıldız oyuncular satın alabilirsiniz. Bu kez futbolda bir menajer simülasyonuyla başarıya ulaşmak istiyorsanız tatilde FM 22 oyununu deneyebilirsiniz.

Football Manager 2022

Left 4 Dead 2

Uzun süredir hayatımızda var olan Left 4 Dead 2 çevrimiçi bir şekilde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi silah oyunlarından biri. Hikayesi, grafikleri ve oynanışının kolay olmasıyla herkes tarafından kolaylıkla oynanabilen bu oyunda, arkadaşlarınızla birlikte 4 kişilik bir takım kurabilir ve zombilerle savaşarak hayatta kalabilirsiniz. Çeşitli bölümlerin, mekanların ve olayların çok güzel eklemelerle sunulduğu bu oyunda dilerseniz arkadaşlarınızla, dilerseniz yalnız dilerseniz de tanımadığınız çevrimiçi oyuncularla savaşa girebilirsiniz.

Left 4 Dead 2

CS:GO

CS:GO günümüzdeki en iyi birinci şahıs nişancı oyunlarından biri. Online olarak oynayabileceğiniz bu oyunda dilerseniz arkadaşlarınızla aynı takımda olabilir dilerseniz de Terörist veya Anti Terörist olarak iki takıma ayrılarak birbirinizle mücadele edebilirsiniz. Tek başınıza, arkadaşlarınızla ya da çevrimiçi başka oyuncularla oynayabileceğiniz bu oyunla harika bir nişancılık deneyimi yaşayabilirsiniz. Herkesin bildiği ve en iyi oyunlar arasında gösterilen CS:GO ile tatilinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. CS:GO da tatilde oynayabileceğiniz 10 oyun listemizde yer alıyor.

CS:GO

Valorant

Taktiksel bir mücadele oyunu olan Valorant hem birinci şahıs nişancı olarak oynayabileceğiniz hem de arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunlar arasında. Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Valorant, eğer silahlı mücadeleleri ve taktiksel stratejileri bulunan oyunları seviyorsanız tatilde mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Valorant

Rocket League

Arabaların kıyasıya birbiriyle mücadele ettiği hem de futboldan izlerin bulunduğu harika bir oyun olan Rocket League oyununu siz de tatilde tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla takım halinde veya rakip halinde mücadele edebileceğiniz bu oyun sayesinde tatilde oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Rocket League

En İyi Indie Oyunlar (2023)
Geçmişten günümüze yayınlanan en iyi Indie oyunları sizler için derledik!...
En İyi Grafikli Oyunlar (2023)
2023 yılının başı itibariyle kaliteli grafiklere sahip çok sayıda oyun var. Sizler için en iyi grafikli oyunları listeledik!...