Karantinada Oynanacak En İyi 10 Oyun - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Karantinada Oynanacak En İyi 10 Oyun

Dünya genelinde yaşanan pandemi evde daha fazla zaman geçirmemize neden oluyor. Bununla birlikte amansız virüse yakalanan ve 1 hafta karantinada kalacak olan kişiler, evde vakit geçirmek zorunda kaldıklarında bir hayli sıkılıyorlar. Dışarı çıkması yasaklanan ve karantinada kalan kişilerin bu süreyi daha eğlenceli bir şekilde geçirebilmeleri için ilk tercihleri bilgisayar oyunları veya mobil oyunlar oluyor.

2 yıl önce hayatımıza giren ve günümüzde hala devam eden Covid-19 salgını sebebiyle karantinada kalan bireylerin oynayabileceği çok sayıda oyun bulunuyor. Sizler için karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listesini oluşturduk. Siz de bu listedeki oyunları inceleyerek veya deneyerek karantina sürecinde daha eğlenceli vakit geçirebilir, bu sürecin sizin için daha hızlı ilerlemesini sağlayabilirsiniz. İşte karantinada oynanacak en iyi 10 oyun;

  1. Euro Truck Simulator 2
  2. Far Cry 3
  3. GTA 5
  4. CS:GO
  5. Battlefield 4
  6. Hitman
  7. Call of Duty
  8. FIFA 22
  9. Shadowgun Legends
  10. Warframe

Karantinada oynayacak oyun bulamıyorsan eTail'e göz atmanda fayda var! Hemen şimdi en uygun fiyatlarla PC Oyunları Satın Al!

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Son dönemin en çok tutan oyunlarından biri olan Euro Truck Simulator 2, olağanüstü gerçeklikte bir tır simülasyon oyunu. Karantinada kalan yetişkinler ve gençler için birebir olan bu oyun hem eğlenmenizi hem de gerçeğe çok yakın bir tır şoförlüğü deneyimi elde etmenize olanak sağlıyor. Sadece tek kişilik oyun olarak değil aynı zamanda çevrimiçi olarak da arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bu oyunda çok sayıda tır modeli yer alıyor. Tırların gerçekçiliğinin yanı sıra oyunda yer alan şehirlerin, haritaların ve yolların da herhangi bir detay atlanmaksızın oyuna eklenmesi oyuncuların daha da ilgisini çekmeyi başarıyor. Siz de karantinayı eğlenceli bir şekilde geçirmek ve zamanın daha hızlı geçmesini istiyorsanız ETS 2 oyununu tercih edebilirsiniz. ETS 2 karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listemizde kendine ilk sırada yer buluyor.

Far Cry 3

Far Cry 3

Tüm zamanların efsane serilerinden biri olan Far Cry, her yaştan oyuncunun tercih edebileceği oyunlar arasında yer alıyor. Bununla birlikte olağanüstü çekicilikte bir hikayeye sahip olan Far Cry daha eğlenceli vakit geçirmenize olanak sağlayacak. Hikayesi, karakterleri ve sürükleyici maceralar sayesinde daha da hızlı zaman geçirmenize yardımcı olacak bu oyun, farklı aktiviteler de yapabilmenize olanak sağlıyor. Kimi zaman hikayenin dışında da deneyim yaşayabileceğiniz Far Cry 3 oyunu da karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listemizde kendine yer buluyor.

GTA 5

GTA 5

Uzun süre önce çıkmış olmasına rağmen günümüzde hala en çok oynanan oyunlar arasında yer alan GTA 5, sürekli gelen güncellemeler ve yenilikle ile daha da güzel oluyor. Bir suç örgütünde yer alan karakterlerin görevlerini üstlenerek yerine getirebileceğiniz bu oyunda arabalarla harika deneyimler yaşayabilir veya farklı maceraların içerisine kendinizi atabilirsiniz. Grafikleri, oyun mekaniği ve ilgi çekici diğer özellikleriyle GTA 5 de karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listesinde.

CS:GO

CS:GO

CS:GO daha çok birinci şahıs nişancı ve online Battle Royal mücadelelerini seven oyunculara sunduğumuz bir öneri. Tüm zamanların en iyi nişancı oyunlarından biri olan ve şimdiden unutulmayacak oyunlar arasına giren CS:GO arkadaşlarınızla veya tek başınıza online olarak rakiplere karşı savaşabilmenize olanak sağlıyor. Silahlı ve çatışmalı oyunlara ilgi duyuyorsanız karantina sürecinizde mutlaka CS:GO oyununu denemelisiniz. Ayrıca dilediğiniz her zaman arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak da oyuna katılabilir, terörist veya anti teröristlere karşı mücadele edebilirsiniz. CS:GO da karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listemizde.

Battlefield 4

Battlefield 4

EA Games tarafından üretilen Battlefield serisi en iyi nişancı oyunlarından biridir. Çeşitli savaş dilimlerini konu alan ve sizleri birinci nişancı olarak o dönemlere götüren bu serinin 4. Oyununda kendinizi yine bir savaşın içerisinde buluyorsunuz. Seriye çevrimiçi modun da eklendiği bu oyunda dilerseniz hikayeye girebilir dilerseniz de online olarak düşmanlarla mücadele edebilirsiniz. Grafikler, oynanış ve hikayesiyle tüm eleştirmenlerden olumlu not alan Battlefield aynı zamanda tüm zamanların en iyi oyunları arasında gösteriliyor. Senaryo modu, çevrimiçi modu ve diğer seçenekleriyle oyuncuların sıkılmadan vakit geçirmesine yardımcı olan Battlefield 4 oyunu da karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listesinde kendine yer buluyor.

Hitman

Hitman

Hikayesi yeniden kurgulanan ve daha etkileyici grafiklere sahip olan Hitman de oynadığınız sürenin hakkını veren oyunlardan biri. Hikayesi, grafikleri ve oynanışıyla karantina sürecini daha da eğlenceli hale getirebilecek bu oyun, strateji oyunlarını seven bireyler için birebir. Son dönemin en çok tercih edilen serilerinden biri olan Hitman serisi de karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listesinde yer alıyor.

Call of Duty

Call of Duty

İyi ve kaliteli oyun denilince akla gelen ilk serilerden biri olan Call of Duty, sizleri karantina boyunca ekrana kilitleyecek özelliklere sahip. Hikayesi, grafikleri ve müzikleriyle oyuncuların anında ilgisini çekmeyi başaran bu seri, bünyesinde barındırdığı görevleriyle oldukça sürükleyici bir hal alıyor. Call of Duty serisinin tüm oyunları oldukça ilgi görüyor. Siz de fazlasıyla ilgi gören bu oyunu oynayabilir ve daha eğlenceli bir karantina süreci geçirebilirsiniz.

Fifa 22

FIFA 22

Her erkeğin en çok oynadığı oyunlar arasında mutlaka futbol oyunları da yer alır. Son zamanlarda PES oyununun değer kaybetmesiyle daha da büyük bir oyuncu ağına sahip olmayı başaran FIFA 22 online özellikleriyle daha fazla eğlenmenize olanak tanıyor. Kendi kulübünüzü kurabileceğiniz ve online olarak dünyanın her yerinden rakiplerle mücadele edebileceğiniz bu oyunda aynı zamanda kupa ve lig mücadelelerine de girebilirsiniz. Online özelliklerin yanı sıra futbolcunun, teknik direktörün veya bir kulübün simülasyonunu da yönetebilirsiniz. Ayrıca FIFA 22 oyunu yüksek görüntü kalitesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. FIFA 22 de karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listesinde.

Shadowgun Legends

Shadowgun Legends

Bu listede bir de mobil oyuna yer vermek istedik. Cep telefonunuzdan tamamen ücretsiz bir şekidle oynayabileceğiniz bir shooter oyunu olan Shadowgun Legends ile rakiplerinizle amansız bir mücadeleye girebilirsiniz. Çeşitli RPG ögelerini de taşıyan bu oyun oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirmenize olanak sağlayacak. Shadowgun Legends de karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listemizde yer alıyor.

Warframe

Warframe

Karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listemizde bir de ücretsiz bir bilgisayar oyunu olmasını isteyebilirsiniz. Warframe bu beklentinizi karşılayabilecek oyunlardan biri. Tamamen ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebileceğiniz ve oynayabileceğiniz bu oyun kendi karakterinizi oluşturarak mücadeleye girmenize olanak sağlıyor. Rol yapma, keskin nişancı ve aksiyon kategorisinde yer alabilecek Warframe’de rakiplerinizi yenerek karakterinize güç kazandırabilir ve savaşlarda avantaj yakalayabilirsiniz. Warframe de karantinada oynanacak en iyi 10 oyun listesinde.

En Popüler Oyun Modları (2023)
Sizler için en iyi oyun modlarını listeledik. Bu modlar sayesinde oyunlarınız daha da eğlenceli hale gelecek....
Son 10 Yılın En İyi 10 Oyunu
Son 10 Yılın En İyi 10 Oyunu, Geçtiğimiz son 10 yılın, en iyi 10 oyunu olarak tanımlanabilecek oyun isimlerini sayfamız içerisinde sizler için listele...