Mutlaka Oynanması Gereken Oyunlar (2023) - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Mutlaka Oynanması Gereken Oyunlar Nelerdir?

Teknolojinin gelişmesiyle beraber oyun sektörü büyük bir gelişme göstermiştir. Günümüzde binlerce oyun, oyun severlerin beğenisine sunulmuştur ve bu sayı her geçen gün artış göstermektedir. Bu oyunların bazıları kullanıcıları kendine çekmeyi başarırken, bazıları gerekli popülariteyi kazanamaz. Bunun temel sebebi, oyuncuların oyunla beraber edindikleri deneyimi beğenip beğenmemeleridir.

Bazı bilgisayar oyunları, oyunculara bambaşka bir dünya sunar. Gerek efektleri gerek özellikleri ve tasarımıyla dikkat çeken oyunlar, oyun piyasasında da hak ettikleri değeri görür. Belirli bir popülerlik kazanan ve oyuncuların beğenisine mazhar olan oyunların bazıları, seri olarak devam ederken; bazı oyunlar da sürekli gelişim gösterir. Oyuncuların beğenisini kazanma noktasında mutlaka oynanması gereken oyunlar ise şu şekilde sıralanabilir:

 

eTail.com.tr üzerinden Uygun Fiyatlı PC Oyunları Satın Almak için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.  

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare, İngiliz SAS güçleri ile kurgusal bir ülkeden gelen isyancıların mücadelesini konu alır. Oldukça gerçekçi ve modern bir ortamda geçen oyun, Call of Duty serisinin 16. oyunudur ve oyunda özel harekât modu ve çok oyunculu mod da dahil olmak üzere pek çok farklı mod bulunur.

Call of Duty: Modern Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilmiş ve yayın hayatı Activision tarafından 25 Ekim 2019’da başlatılmıştır. Oyun, Microsoft Windows, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülmüştür.

Call of Duty Modern Warfare Poster

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim, serbest dünya tipi bir aksiyon RPG oyunudur. The Elder Scrolls serisinin 5. Oyunu olma özelliğini taşıyan Skyrim, ejderha tanrısı olarak bilinen ve çeşitli kehanetlerde dünyayı yok edeceği söylenen Alduin isimli bir ejderin öldürülme çabasını konu edinir. Oyun, Dawnguard, Heartfire ve Dragonborn olmak üzere 3 farklı ek pakete de sahiptir.

Skyrim, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilmiş ve Bethesda Softworks tarafından 11 Kasım 2011 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarını destekleyen oyun, eleştirmenlerden tam not almıştır.

The Elder Scrolls V: Skyrim Poster

The Witcher 3: Wild Hunt

Wild Hunt, The Witcher serisinin 3. oyunudur ve tıpkı serinin diğer oyunlarında olduğu gibi Geralt of Rivia’nın hikayesini konu edinir. Wild Hunt, ikinci oyunun sonundan 6 ay sonrasından başlar ve Geralt’ın hafızasının geri gelmesi ile gelişen olaylar anlatılır. Hafızası geri gelen Geralt, Yennefer’i aramaya başlayacaktır.

The Witcher 3: Wild Hunt, CD Project RED tarafından geliştirilmiş ve Warner Bros. Interactive Entertainment firması tarafından Kuzey Amerika’da, Namco Bandai Games tarafından da Avrupa’da yayıncılığı yapılmıştır. 19 Mayıs 2015 tarihinde oyuncularla buluşan yapım, Microsoft Windows, Xbox One, Nintendo Switch gibi pek çok farklı platform üzerinden erişilebilir.

The Witcher 3: Wild Hunt Poster

Assassin's Creed: Revelations

Assassin's Creed: Revelations, serinin diğer oyunlarında olduğu gibi açık dünya oynanışına sahiptir. Diğer oyunlardan farklı olarak şehirde gezmeye ve düşmanlara ani saldırılar yapmaya yarayan kanca bıçak oyuna eklenmiştir. Revelations, Brotherhood 'a ekleme niteliğinde yeni harita ve silahlar içerir. Arayüzü de yenilenen oyun, kullanıcılara eşsiz bir macera sunar.

Assassin's Creed: Revelations, Ubisoft tarafından geliştirilmiş ve yine bu firma tarafından yayınlanmıştır. Oyun, PlayStation 3 ve Xbox 360 için 15 Kasım 2011 tarihinde, Microsoft Windows için ise 2 hafta sonra, 29 Kasım 2011’de yayın hayatına başlamıştır.

Assassin's Creed: Revelations poster

Batman Arkham City

Batman Arkham City, her zaman olduğu gibi Batman 'in şehir eşkıyaları ve suçlularla mücadelelerini konu alıyor. Batman, bu oyunda baş düşmanı Joker başta olmak üzere, Two- Face, Penguin, Mr Freeze Riddler gibi düşmanlarla mücadele ediyor. Ayrıca tam olarak tarafı bilinmeyen Bane, Cat Women gibi karakterler de oyunda yer alıyor.

Batman Arkham City, Rocksteady Studios tarafından geliştirilmiş ve 18 Ekim 2011 tarihinde Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanmıştır. Oyun, PlayStation 3, Xbox 360 ve Microsoft Windows platformları için yayınlanmıştır.

Batman: Arkham City Poster

Resident Evil 5

Resident Evil 5, bir hayatta kalma ve korku oyunudur. Oyun, Japonya menşeilidir ve Japonya’da Biohazard 5 olarak bilinir. Resident Evil serisinin 7. Oyunu olan oyun, serinin 4. Oyunu ile benzer şekilde oynanır. Çok geniş bir konuya ve korku unsurlarına yer veren oyun, yayın hayatına başladığı günden itibaren korku oyunu sevenlerden büyük beğeni kazanmıştır.

[product_id=3928]

Resident Evil 5, Capcom isimli firma tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış bir korku oyunudur. Oyun, 5 Mart 2009’da Japonya’da ve 13 Mart 2009 tarihinde ise Amerika ve Avrupa’da yayın hayatına başlamıştır. İlk olarak PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlanan oyun, daha sonra Windows sürümünü de yayına koymuştur. Oyun, piyasa sürüldüğü tarihten sonra 3 hafta içerisinde 2 milyon satmıştır ve Eylül 2009’da 5,3 milyon satışa ulaşmıştır.

Resident Evil 5 Poster

Grand Theft Auto San Andreas

Grand Theft Auto San Andreas, Grand Theft Auto (GTA) serisinin bir parçasıdır. Los Santos ’da dört kardeşi ve annesi ile kendi çapında bir hayat süren Carl Johnson’u ve ailesinin başına gelenleri anlatır. İhanet, hırsızlık, kötü polislerle dolu oyun, yıllardır dünya çapında büyük bir beğeniyle oynanan oyunların arasındadır.

GTA San Andreas, 26 Ekim 2004’te yayın hayatına başlayan, Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayınlanan bir macera oyunudur. Oyun, ilk olarak PlayStation 2, Xbox ve PC için yayınlanmıştır. Oyun, 10. Yılı şerefine Xbox 360 için de yayınlanmış, daha sonra Android ve IOS platformları da oyunun yayınlandığı platformlar arasına girmiştir.

GTA San Andreas Poster

 

En iyi EA Games oyunları (2023)
EA Games, merkezi Kaliforniya’da bulunan bir video oyun şirketidir ve dünya çapında severek oynanan pek çok oyunun yayıncılığını yapmıştır....
En İyi Video Oyunları Nelerdir? (2023)
Dünya çapında büyük bir popülarite kazanmış, yıllardan beri oynanmaya devam eden En İyi Video Oyunlarını sizler için derledik!...