League of Legends: Wild Rift Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
League of Legends: Wild Rift Nedir?

League of Legends: Wild Rift veya kısaca Wild Rift, Android ve iOS platformları için Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan çok oyunculu bir çevrimiçi savaş arenası video oyunudur. Oyun, PC oyunu League of Legends'ın mobil bir versiyonudur.

League Of Legends oynarken diğer oyunculara hem kaliteni hem de cazibeni göstermek ister misin? O halde hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden League Of Legends (Lol) RP Satın Al!

League of Legends: Wild Rift Oyununun Yapımcısı Kimdir?

League of Legends: Wild Rift, dünya dev oyun şirketlerinden biri olan Riot Games tarafından geliştirilmiştir. Riot Games 2006 yılının Eylül ayında Los Angeles/California’da kurulmuştur. Ayrıca League of Legends, Teamfight Tactics ve VALORANT gibi dünyaca ünlü oyunların yapımcısı olan Riot Games oyun şirketinin bir de Nicolo Laurent adında CEO’su vardır.

League of Legends: Wild Rift Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Wild Rift, 10 Aralık 2020 tarihinde açık beta olarak oyunculara açılmıştır. Ayrıca oyun Android ve iOS platformlarında ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir.

Lol-Wild-Rift-Ahri-Lux

League of Legends: Wild Rift 2021 Yılında Kaç Oyuncuya Ulaşmıştır?

League of Legends: League of Legends: Wild Rift, 2021 yılında 5 milyon kişiye ulaşmıştır.

Wild Rift ve LoL Aynı Mı?

Adından da anlaşılabileceği üzere League of Legends: Wild Rift temelinde League of Legends yatan bir yapımdır. Oyun, aynı karakterleri içerir lakin yetenek setleri ve oynanışta mobil uyumlu olması için bazı değişiklikler mevcuttur.

Wild Rift Kaç GB Yer Kaplıyor?

Wild Rift mobil cihazlarda 1,4 GB yer kaplamakta. Lakin gelecek güncellemeler ile birlikte bu boyutun artabileceğini hatırlatmakta fayda var.

League of Legends: Wild Rift Karakterleri Nelerdir?

League of Legends: Wild Rift oyununda toplam 72 karakter bulunmaktadır. Bu oyunda karakterlere “şampiyon” ismi verilmiştir. Her şampiyonun ayrı bir özelliği ve ayrı bir işleyiş şekli vardır. İşte karşınızda Wild Rift oyunundaki tüm şampiyonlar:

Ahri Irelia Renekton
Akali Janna Rammus
Akshan Jarvan IV Rengar
Alistar Jax Riven
Amumu Jhin Senna
Annie Jinx Seraphine
Ashe Kai'Sa Shyvana
Aurelion Sol Katarina Singed
Blitzcrank Kennen Sona
Brand Kha'Zix Soraka
Braum Lee Sin Teemo
Camille Leona Thresh
Corki Lucian Tristana
Darius Lulu Tryndamere
Diana Lux Twisted Fate
Dr. Mundo Malphite Varus
Draven Master Yi Vayne
Evelynn Miss Fortune Veigar
Ezreal Nami Vi
Fiora Nasus Wukong
Fizz Nunu Xayah
Galio Olaf Xin Zhao
Garen Orianna Yasuo
Gragas Pantheon Zed
Graves Rakan Ziggs

 

League of Legends: Wild Rift Ücretli Midir?

League of Legends: Wild Rift oyununu oynamak tamamen ücretsizdir. Ancak oyun içerisinde belirli ögeler para ile satılmaktadır.

Lol-Wild-Rift-Ashe-Braum-Ezreal

League of Legends: Wild Rift Oynayarak Para Kazanılır Mı?

League of Legends: Wild Rift oynayarak para kazanmak mümkün değildir. Oyunun tüm modları para kazanmaya kapalıdır. Ayrıca oyuncuların Wild Rift üzerinden para kazanması ve ticaret yapması yasaktır.

 

League of Legends: Wild Rift Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

League of Legends: Wild Rift video oyunu içerisinde barındırdığı ögelerden ve olaylardan dolayı oyunun yaş sınırı +13 olarak belirlenmiştir. 

 

League of Legends: Wild Rift Nasıl İndirilir?

Wild Rift bir mobil oyunu olduğundan, cihazınız Android destekli ise Google Play Store, iOS destekli ise App store üzerinden oyunu indirebilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Android:

  • Sürüm: Android 5 ve üzeri
  • Depolama: 4GB

 

iOS:

  • Sürüm: iOS 10 ve üzeri
  • Depolama: 4GB

Lol-Wild-Rift-Ejder

League of Legends: Wild Rift Telefonda Oynanır Mı?

Oyun hali hazırda bir PC oyunu olan League of Legends’ın mobil versiyonudur. Wild Rift oyununu mobil cihazlarınızda oynayabilirsiniz.

 

League of Legends: Wild Rift Nasıl Oynanır?

Beceriye ve stratejiye dayalı bir MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyunu olan Wild Rift, League of Legends ile aynı mantığa sahiptir. Karşı takımı yok etmek ve Nexus’larını yıkmakla kazandığımız bu oyunda farklı oyun modları da vardır ve her modun oynanışı farklıdır. 

 

Wild Rift’te 4 farklı oyun modu bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir:

  • Normal: 5 kişiye karşı 5 kişinin olduğu bu modda kişiler Vadi denilen mekâna iner ve antrenman amaçlı oyun oynarlar. Dereceye herhangi bir etkisi yoktur.
  • Dereceli: Bu oyun modu seçimler ve sıralar ile başlamaktadır. Normal oyuna göre daha ciddi maçlar sürmektedir ve planlamalar yapılmalıdır. Burada aldığınız zafer ya da bozgun derecenize etki etmektedir. Dereceli maçlara girmeden önce oyunu öğrenmek için normal maçlarda en az 20-30 kez maç atmış olmanız gerekmektedir.
  • Yapay Zekaya Karşı: Normal oyuncular ile karşılaşmadan oyunu öğrenmek ve bir şeyler denemek istiyorsanız bu mod tam size göre. Onlarla basitçe dövüşebilir ve üstlerinde yenilikler test edebilirsiniz. 
  • Özel: 1v1 veya 5v5 atmak için arkadaşlarınızla bir araya gelmek istiyorsanız, bu mod ile özel bir oda kurabilir ve onları davet edebilirsiniz.
  • Antrenman Modu: Burada istediğiniz eşyaları alabilir, yeteneklerinizi geliştirebilir ve tüm haritayı kontrol edebilirsiniz. Tamamen serbest ve yalnız olduğunuz bu modda yeni şeyler deneyebilirsiniz. 

Lol-Wild-Rift-Garen-Malphite

League of Legends: Wild Rift Oyununun Konusu Nedir?

Wild Rift, aksiyon, savaş ve bolca strateji içerir. Leauge of Legends ile aynı evrende geçen bu oyunda kazanmak için zekice ve güçlü planlar yapmalısınız. Karşı takımı ya yok edersiniz ya da Nexus’larını yıkarsınız. Aksi halde oyunu kaybedersiniz. Stratejik ve hızlı kararlar vermek bu oyunda oldukça önemlidir. 

 

Riot Points Nedir?

Riot Points (RP), League of Legends: Wild Rift oyununu içerisinde yapılan alışverişlerde kullanılan para birimine denir. RP ile oyun içerisinde istediğiniz ögeyi satın alabilirsiniz.

 

Riot Points Nasıl Alınır?

Riot Points satın almak için birçok farklı internet sitesinden alınabilir. Sizin RP satın almanız için en uygun ve güvenilir yer eTail olacaktır.

League of Legends: Wild Rift Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

Black Skylands Nedir?
Black Skylands, gökyüzünün üzerinde geçen, bir macera, strateji ve aksiyon oyunudur. Oyun karakteri, gökyüzündeki canavarlar ve korsanlarla savaşır ve...
Clustertruck Nedir?
Clustertruck eğlenceli simülasyon oyunlarından biridir. Bu oyunda oyuncular tırların üzerinde zıplayarak turu geçmeye çalışırlar. ...