Black Skylands Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Black Skylands Nedir?

Black Skylands, gökyüzünün üzerinde geçen, bir macera, strateji ve aksiyon oyunudur. Oyun karakteri, gökyüzündeki canavarlar ve korsanlarla savaşır ve çeşitli stratejiler belirleyerek kendi bölgesini korumaya çabalar. Oyuncu, oyun içerisinde havada ve karada çeşitli düşmanlarla savaşır ve bu düşmanları harekatlar düzenleyerek etkisiz hale getirir. Gerektiğinde hava akını saldırıları yaparak ve gökyüzü üssü kurarak oynayabileceğiniz oyun, henüz erken erişimli olarak yayınlanmış olmasına rağmen oyun severlerin beğenisini kazanmıştır. Açık dünya aksiyon macerası olarak da tanımlanabilecek oyunda, oyuncu geminin kaptanıdır ve açık denizlerde yapılabileceklerin bir sınırı yoktur.

Black Skylands Satın Al ve Aspya’yı haydutların elinden kurtar!

Black Skylands Yapımcısı Kimdir?

Black Skylands, Hungry Couch Games tarafından geliştirilen bir aksiyon, macera, nişancı ve strateji oyunudur. 2019 yılında faaliyete başlayan firmanın en başarılı oyunu ise Black Skylands’tir. Black Skylands’in yayıncılığını ise, Hello Neighbor ve Secret Neighbor gibi 2 başarılı oyunun yayıncılığını da üstlenmiş olan tinyBuild şirketi yapmaktadır. TinyBuild, Alex Nichiporchik ve Tom Brien tarafından kurulan ve pek çok başarılı oyunun yayıncılığına imza atmış bir oyun yayıncısı şirkettir.

TinyBuild şirketine ait diğer oyunları görmek için "TinyBuild Oyunları" isimli mağazamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

black-skylands-gemi-savasi

Black Skylands Ne Zaman Piyasaya Çıkmıştır?

Black Skylands, henüz tüm oyun platformlarında erken erişimli olarak yayınlanmıştır. Yani bu erken erişimli versiyondan alınacak geri dönütlere göre oyunda eklemeler ve geliştirmeler yapılabilir. Üstelik oyunu erken erişimli olarak edinen oyuncular, bu gelişmelere şahit olabilir ve gelişimine katkıda bulunabilir. Oyunun erken erişimli olarak yayınlanma tarihi, 9 Temmuz 2021’dir. Yaklaşık 12 ay boyunca erken erişimli olarak kalacak ve gelişmeye devam edecek olan oyun, bu versiyonuyla dahi oyun severlerin beğenisini kazanmış, dünya genelinde bir popülariteye sahip olmuştur.

black-skylands-harita

Black Skylands Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Küçük yaştaki oyuncular için kötü bir etkisi olmasa da oynama zorluğu yaşanabilir. Henüz erken erişimli olarak yayınlanan ve yayıncıların açıklamasına göre yaklaşık 12 ay boyunca da bu sürümde kalacak olan oyunun hangi yaş aralığı için uygun olacağı, tam sürümden sonra belirgin hale gelecektir.

Black Skylands Nasıl İndirilir?

Black Skylands, erken erişimli olarak yayın hayatına başlamış ve bu sürümüyle de dünya genelinde oyun severler tarafından beğeniyle karşılanmış bir aksiyon ve macera oyunudur. Ücretli olarak sunulan bu oyun, "eTail.com.tr" platformu üzerinden satıştadır. Bu oyunu indirebilmek için, ilk olarak satın alma işlemini gerçekleştirmek gerekir. Satın alma işleminin de tamamlanabilmesi için bir Steam üyeliğine sahip olmak gerekir.

Var olan Steam üyeliğiyle ya da yeni bir Steam üyeliği oluşturarak Steam'e giriş yapılır. Daha önce eTail üzerinden alınan oyun kütüphaneye eklenir. Sitemiz üzerinden yaptığınız alışverişte, size gönderilen kod ile oyunu aktif ederek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.black-skylands-pazar-alani

Black Skylands Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nedir?

Black Skylands oyununu, en yüksek verimle oynayabilmek, herhangi bir kasma ya da donma sorunu ile karşı karşıya kalınmadan oyunun macera dolu dünyasına girebilmek için bazı sistemsel donanımlara sahip olmak gerekir. Bu özelliklere sahip olmayan bilgisayarlar, oyunu açmayacak ya da oyunun tüm özelliklerinin kullanılmasına imkân vermeyecektir.  Black Skylands, henüz erken erişimli olarak yayınlanan bir oyundur. Bu sebeple sistem gereksinimleri zaman içerisinde değişiklik gösterebilir, oyun üzerinde yapılan gelişmelere paralel olarak ihtiyaç duyulan sistem özellikleri de farklılaşabilir.

Black Skylands oynayabilmek için ihtiyaç duyulan minimum sistem gereksinimleri şu şekilde sıralanabilir:

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: Intel i3 2125 3.30 GHz or later

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: GT 750M

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: Integrated

Black Skylands Nasıl Oynanır?

Black Skylands, oyun severlere macera dolu bir dünyanın kapısını aralayan bir strateji, nişancı, macera ve aksiyon oyunudur. Oyunu indirdikten ve kurduktan sonra, bir gökyüzünde seyahat eden karakter olarak oyuna başlanır. Oyun, oyuncunun stratejileri doğrultusunda şekiller ve bu doğrultuda ilerleme sağlanır. Aspya halkının ve babasının intikamını almak, hakimiyeti tekrar ele geçirmek isteyen karakter, havadan ve karadan pek çok düşman ile mücadele eder.

Oyun, oyuncuya bu mücadeleyi vermesi noktasında pek çok özellik sunmaktadır. Oyuncu hem gökyüzünde hem de karada savaş verebilir, dilediği zaman hava saldırısı başlatabilir. Ayrıca oyuncu, kendi belirlediği stratejilere uygun bir hava aracı seçebilir ve savaşlarını bu araçla verebilir. Örneğin oyuncu belirlediği stratejiye göre manevra kabiliyeti yüksek küçük bir yolcu gemisi de tercih edebilir, büyük ve sağlam bir kargo gemisi de.

Oyuncu kendi hava üssünü inşa edebilir, bu üssü genişletebilir ve korumak için mücadele verebilir. Toplanan kaynaklar ise Fathership üzerinde tesisler yapmak için kullanılabilir. İşgal edilmiş bölgeleri düşmanlardan arındırmak, canavarlarla savaşmak, gökyüzünde keşifler yapmak da oyuncunun izleyebileceği stratejiler arasındadır.

black-skylands-savas

Black Skylands Konusu Nedir?

Black Skylands, çok geniş ve sürükleyici bir konu üzerinden oynanan bir macera ve aksiyon oyunudur. Bu oyun, ailesinin ve topraklarının intikamını almak isteyen Eva’yı konu eder. Binlerce yıl önce Dünya, gökte süzülen ada parçacıklarına dönüşmüştür ve bu parçalardan biri de halkının barış içerisinde yaşadığı Aspya’dır. Fakat bu adaya Kain’s Falcons olarak ün kazanmış olan yağmacılar saldırır. Bu yağmacılar, Aspya’yı ele geçirir, huzurlu düzeni bozar, insanları öldürür ve şehri yağmalarlar.

Eva da Earner ailesinin kızıdır ve babası bu yağma sırasında öldürülmüştür. Eva, Kain’s Falcons denen haydut çetesi ile mücadele ederek evini sıfırdan inşa etmeye çalışacak, bu amaç doğrultusunda pek çok savaş verecektir. Ayrıca Eva’nın dikkat etmesi gereken bir şey daha vardır: Black Skylands’in derinliklerinde bulunan canavarlar. Eva evini çöl topraklarının soğukkanlı haydutlarından kurtarmaya çalışırken bir yandan da canavarlar ile mücadele edecek, çeşitli stratejilerle topraklarını korumaya çalışacaktır.

Black Skylands Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

Black Skylands, henüz erken erişim sürümünde yayınlanıyor olmasına rağmen, macera ve strateji oyunu sevenlerin beğenisini kazanmış bir oyundur. Geliştiricileri tarafından hala üzerinde birtakım çalışmalar yapılan oyun, şimdiden dünya genelinde beğeniyle karşılanmıştır. Black Skylands’e benzer diğer oyunlar ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Astroneer
  • Rimworld
  • Terraria
  • Project Zomboid

Cartel Tycoon Nedir?
Cartel Tycoon, isminden de anlaşılabileceği üzere özellikle 80’li yıllarda gerçekleşen uyuşturucu ticaret ağını konu alan bir oyundur. ...
League of Legends: Wild Rift Nedir?
League of Legends: Wild Rift, mobil platformlar için Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan MOBA oyunudur....