En İyi NBA 2K23 Takımları - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
En İyi NBA 2K23 Takımları

Uzun senelerdir başarılı bir şekilde piyasada yer alan ve diğer rakiplerine göre çok daha fazla kullanıcı sayısına ulaşan NBA 2K oyun serisi, bu sene de oyun severler için piyasaya çıkarıldı. Son on yıldaki performansıyla oyuncu sayısını yıldan yıla arttıran 2K serisi, Electronic Arts gibi bir rakibi bile sektörden çekilmeye ikna etti. Bu şekilde de basketbol oyunları piyasasında zirvedeki yerini koruyor.
Çok sayıda seveni olan ve milyonlarca oyuncu tarafından başarılı olduğu düşünülen NBA 2K 23 oyununda, bazı takımlar haliyle diğer takımlardan daha fazla reytinge sahip. Oyunun çıkarıldığı yıldan önceki NBA sezonunda takımların performansına göre belirlenen reytingler, NBA 2K oyuncularının da takım seçme kriterlerini belirliyor. Peki NBA 2K 23 oyunundaki en iyi takımlar hangileri?

god-of-war-figurine

NBA 2K23

₺ 1.499,00

NBA 2K 23 oyunun en iyi takımları listesi şu şekilde;

1. Golden State Warriors

NBA finallerinin son şampiyonu olan Golden State Warriors, kuşkusuz oyunun en iyi takımlarından biridir. Özellikle Stephen Curry gibi bir oyuncuya sahip olması, NBA 2K severleri için GSW’yi seçmenin en baştaki sebebidir. Genel olarak diğer NBA takımlarına göre daha iyi bir reytinge sahip olan Golden State Warriors takımı, geçmiş sezonlar kadar iyi oyunculara sahip olmasa da son şampiyon konumunda olarak 2K 23 oyununda listenin en başında olmayı hak ediyor.

2. Boston Celtics

Jason Tatum, Jaylen Brown ve Marcus Smart gibi oyunculara sahip olan Boston Celtics, yine NBA 2K 23 oyununun vazgeçilmez takımlarından biridir. NBA’in en köklü ve en sevilen takımlarından biri olan Celtics, yine oyun bazında da oldukça fazla tercih edilmekte. Rekabet açısından da diğer takımlara göre daha yüksek reytinge sahip olan yeşillerde son dönemdeki oyun serilerine göre bu sene daha güçlü bir kadro bulunuyor. Golden State, Brooklyn, Milwaukee gibi takımlara karşı rahatlıkla seçilebilecek bir takım olan Boston Celtics, bu listede ikinci sırada yerini alıyor.

3. Milwaukee Bucks

Bir diğer süperstara sahip takımlardan biri de tabiiki Milwaukee Bucks. Giannis gibi bir oyuncuya sahip olan Bucks’ın bu listede olması gerekir. Geçen sezon pek istediklerini gerçekleştiremeseler de çok iyi oyunculara sahip olan bu takım, NBA 2K 23 oyununun en iyi takımları arasında yerini alıyor. Giannis’in yanında Middleton, Holiday gibi iyi şutörlere de sahip olan bu takımı, arkadaşlarınıza üstünlük kurabilmek için rahatlıkla seçebilirsiniz.

4. Phoenix Suns

91’lik Devin Booker, 90’lık Chris Paul ve 85’lik Deandre Ayton’un bulunduğu Phoenix Suns da tabiiki bu listede yer almayı hak ediyor. Özellikle Devin Booker’ın son dönemdeki inanılmaz çıkışı ile birlikte daha da fazla ilgi duyulan Phoenix Suns takımı, hem takım oyununu sevenler hem de bu takıma ayrıca ilgi duyanlar için oyundaki en iyi seçeneklerden biridir. Yine bu takımı seçerek NBA’in güçlü takımlarına karşı rahatlıkla mücadele edebilir ve bolca sayı atabilirsiniz.

5. Philadelphia 76ers

NBA 2K’nın oyun serileri içerisinde 76ers; belki de oyuncular tarafından en çok bu yıl tercih edilecek. Bunun en önemli sebebi James Harden ve Joel Embiid gibi oyuncuları kadrosunda bulundurması olacaktır. Genellikle bireysel oynamayı tercih eden oyuncular için müthiş bir tercih olan Philadelphia takımı, yine diğer güçlü takımlara karşı rahatlıkla seçilebilecek ideal bir takımdır. Ayrıca 1946’da kurulan ve tarihinde 9 NBA finali maçında 3 şampiyonluk kazanan Philadelphia 76ers takımının bu sene de bir şampiyonluk yaşaması, çoğu NBA takipçisi için de sürpriz olmayacaktır.

6. Chicago Bulls

Listenin altıncı sırasında NBA’in ikonik takımlarından olan Chicago Bulls yer alıyor. De Rozan, Zach Lavine gibi süperstarlara sahip olan boğalar, yine takım oyunu seven NBA 2K oyuncuları için oldukça iyi bir seçenek. 1966 yılında kurulan ve tarihinde 6 NBA Finali maçında 6 şampiyonluk kazanan Bulls, son dönemlerde eski gücünden uzak gözükse de 2K 23 kapsamında en güçlü takımlar arasında yerini alıyor. 88 reyting ile takımın en iyi oyuncusu konumunda olan De Rozan, oyun severler için Chicago Bulls seçmenin en temel sebeplerinden biri olmasını sağlıyor.

7. Brooklyn Nets

Tarihinde hiç NBA şampiyonluğu yaşamamış olan Brooklyn Nets, son dönemlerde kadrosuna kattığı yıldız isimler ile bu hayaline ulaşmayı amaçlıyor. NBA 2K 22 oyununa göre bazı önemli yıldız isimlerini kaybetse de yine de kadrosunda Kevin Durant ile Kyrie Irving gibi süperstarları bulunduruyor. 96 reyting ile takımın en güçlü oyuncusu Kevin Durant olan Brooklyn takımı, yine bireysel oyuncularla oynamayı seven NBA 2K oyuncuları için vazgeçilmez bir seçenek konumunda yerini alıyor.

8. Dallas Mavericks

Listenin belki de sürpriz isimlerinden olan Dallas Mavericks’in NBA 2K 23’ün en iyi takımları arasında olmasının en temel sebebi Donicic gibi bir süper stara sahip olmasıdır. Geçen sezon gösterdiği üst düzey performans ile birçok hayran kitlesi kazanan Donicic, Dallas Mavericks takımını NBA 2K 23 oyununda da sırtlamaya devam ediyor. 96 reyting ile takımının en güçlü oyuncusu konumunda olan Donicic, 84 reytinge sahip hemen arkasında yer alan Christian Wood ile birlikte 2K severlerin Dallas’ı seçmesinde büyük rol oynuyor.

NBA 2K23 MyNBA Eras Modunun En İyi Takımları

NBA 2K’nın en popüler modlarından biri olan My NBA eras modu, 2K 23 ile birlikte yenilenmiş olarak oyun severlere sunuldu. Oyuna başlamak için dört eras modundan birini seçmelisiniz. Bu modlar;
·       The Magic vs. Bird Era
·       The Jordan Era
·       The Kobe Era
·       The Modern Era
MyNBA’nin en iyi takımlarını dönem dönem ayırdığımızda ise Los Angeles Lakers ve Chicago Bulls’un en öne çıkan takımlar olduğunu görüyoruz.

1980 Dönemindeki En İyi Takımlar

NBA 2K 23 oyununda 1980 dönemine damga vurmuş en iyi takımlar;
·       ’85-’86 Chicago Bulls
·       ’85-’86 Boston Celtics
·       ’86-’87 Los Angeles Lakers
·       ’88-’89 Detroit Pistons
·       ’88-89 Chicago Bulls

1990 Dönemindeki En İyi Takımlar

NBA 2K 23 oyununda 1990 dönemine damga vurmuş en iyi takımlar;
·       ’90-’91 Chicago Bulls
·       ’90-’91 Portland Trail Blazers
·       ’93-’94 Houston Rockets
·       ’94-’95 Orlando Magic
·       ’97-’98 Utah Jazz

2000 Dönemindeki En İyi Takımlar

NBA 2K 23 oyununda 2000 dönemine damga vurmuş en iyi takımlar;
·       ’01-’02 Sacramento Kings
·       ’02-’03 Dallas Mavericks
·       ’02-’03 Phoenix Suns
·       ’03-’04 Los Angeles Lakers
·       ’04- ’05 San Antonio Spurs

 

En iyi Take Two Oyunları
Take-Two Interactive Software şirketi Ryan Brant tarafından New York City’de kurulmuştur. Sizler için bu şirketin en iyi oyunlarını bu blogda derledik...
eTail'de 2022 Yılında En Çok Satan Oyunlar
Merhabalar, güzel bir yıl geçirdik ve bu sene sizlerin en çok tercih ettiği oyunları sizler için anlattık....