Valorant Yeni Lotus Haritası - Oyun Haberleri - eTail Blog
Valorant Yeni Lotus Haritası

Bildiğiniz üzere Valorant Severler için yeni bir güncelleme oldu ve oyuna yeni bir harita eklendi. Kimilerine göre buglarla dolu olacağı düşünülse de genel olarak beğenilmiş harita oldu. Ayrıca harita havuzunda 3 adet spike kurulacak bölüm olan 1 adet harita bulunuyordu, bu harita ile birlikte 3 spike alanına sahip bir harita daha gelmiş oldu.

Haziran 2022'de çıkan Pearl haritasından sonra oyuna gelecek dokuzuncu harita olan Lotus, Omega Dünya'nın Hindistan'ında bulunuyor. Harita Batı Gat Dağları'nda yer alan Lotus'ta geleneksel Hint mimarisinden esinlenerek, basamaklı kuyular ve kayaların oyulmasıyla yapılar inşa edilen Dravida mimarisi ise göz önünde tutuldu.

Bu harita ile birlikte yeni savaş bileti de oyuna gelmiş oldu. Riot Games sadece savaş bileti değil YILDIZ BELASI adıyla yeni silah seti ve aynı zamanda yeni ajanında ilk kırıntılarını bu gelişmeler ile vermiş oldu. Ayrıca bu yeni silah setine ve yeni savaş biletine özel sitemizde VP’lerimiz indirimdedir. Şimdiden herkese iyi eğlenceler diliyoruz.
 

Steam'den Yeni Anlık Kullanıcı Rekoru (2023)
Steam'de anlık kullanıcı sayısı rekoru bir kez daha yenilendi. 8 Ocak'ta 33 milyon 78 bin 963 kişi aynı anda Steam'de oyun oynuyordu. ...
Hogwarts Legacy, Steam'de Çıkmadan Satış Rekoru Kırdı
Avalanche Software'in geliştirip Warner Bros. Games'in yayıncılığını üstlendiği açık dünya rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, Steam'de en çok satan oyun...