Steam'den Yeni Anlık Kullanıcı Rekoru (2023) - Oyun Haberleri - eTail Blog

Steam'de anlık kullanıcı sayısı rekoru bir kez daha yenilendi. 8 Ocak'ta 33 milyon 78 bin 963 kişi aynı anda Steam'de oyun oynuyordu.

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformlarından biri olan Steam, kullanıcı sayısında bir kez daha rekor kırdı. Steam'in anlık kullanıcı rekoru bir kez daha kırıldı. Bir önceki rekor 30 milyon olarak kayıtlara geçmişti. Yeni rekor 33 milyonu geçti.


STEAM'DE REKOR YİNE KIRILDI

Bu hafta sonu iki katına çıkan eş zamanlı kullanıcı sayısı dün yeniden aşıldı. SteamDB'ye göre 8 Ocak'ta 33 milyon 78 bin 963 kullanıcıya ulaşan Steam kullanıcı sayısına ek olarak bir anda oyuna dahil olanlar 10 milyon 283 bin 568 oldu.


Rekor kıran ve en aktif oyuncuya sahip olan steam oyunları ise şöyle:

CS:GO,

Dota 2,

Goose Goose Duck,

PUBG,

Apex Legends,

Lost Ark,

GTA 5,

Rust,

Modern warfare,

Wallpaper Engine

 

Steam Nedir?

Steam, Valve Corporation tarafından bilgisayar oyunlarının distribütörü olarak hizmet vermek üzere oluşturulan dijital bir platformdur. Steam nedir sorusunun cevabı aslında çok basit. Steam kullanıcıları oyunları satın aldıktan sonra kolaylıkla bilgisayarlarına kurabilirler.


Steam hakkında daha fazla bilgi

PUBG Mobile Dünya Şampiyonu S2G Esports
Milyonlarca insanın takip ettiği PUBG Mobile Dünya Şampiyonasında bir Türk takımı S2G Esports şampiyon oldu....
Valorant Yeni Lotus Haritası
Valorant severler için güzel haberlerimiz var. Valorant evrenine yeni bir harita ve bir çok yeni set eklendi ve bunları sizler için paylaşıyoruz....