PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Nedir?

Battle Royale alanında her seferinde kendisinden bahsettiren PUBG oyunu, silahları ile de göz önüne çıkmaya devam ediyor. PUBG oyuncuları ise bu tüfekleri tanımaya çalışıyor ve hangilerinin daha iyi olduğunu bilmek istiyor. Biz de sizler için PUBG mobile taarruz tüfeklerini düzenledik. Bu sayede oyundaki taarruz tüfeklerini daha iyi bilecek ve oyundaki etkinliğiniz daha da yükselecek.

PUBG oyunu hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın!

eTail.com.tr üzerinden PUBG UC satın al 

 

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileridir?

Pubg’de birçok silah bulunmaktadır. Bunların bazıları taarruz tüfeği olarak adlandırılmıştır. PUBG Mobile Taarruz tüfekleri aşağıda listelenmiştir;

  • M416
  • Groza
  • AUG A3
  • SCAR-L
  • M16A4
  • AKM
  • Beryl M762

 

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

M416

En iyi taarruz tüfeklerinden biri olan M416, yüksek bir hasar gücüne sahiptir. Atış hızı da yüksek olan M416 ile düzgün nişan aldığınız hedefleri çok kolay saf dışı bırakabilirsiniz. Geri tepmesi düşük olan ve kolay kontrol edilebilen bu silah PUBG oyuncuları için popülerdir. 

Hem tekli hem de çoklu atışı ile oyuncuya kolaylık sağlayan M416, yakın ya da uzak mesafeden avcılık yapmak isteyen herkes için idealdir. M416'nın belki de en kötü olarak adlandırılacak özelliği, eklentisiz haldeki kullanımıdır. Eklentisiz kullanıldığı zaman oyunculara pek fayda sağlamamaktadır.

 

Teknik özellikleri;

Vuruş Gücü: 40

Atış Hızı: 780 m/s

Geri Tepmesi: 3,500

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

Groza

Nadir tüfekler serisinde yer alan Groza, sandıkların içerisinden çıkması ve ortalığı birbirine katması ile biliniyor. Rakiplere karşı acımasız olan Groza, en yüksek ateş gücüne sahip silahlardan biri. Uzak mesafe kullanımı konusunda zorluk yaşatsa da profesyonel oyuncuların elinde tam bir katliam makinesi. Rus menşeili olan Groza, çoğu oyuncunun favorisi olmasına rağmen birtakım oyuncular tarafından da tercih edilmez. Oyundaki taktiklerden biri de loot içerisine Groza yerleştirmektir. Profesyonel olan bazı oyuncular ellerindeki Groza'yı loota yerleştirip kaçarlar. Groza konusunda bilgisiz olan oyuncu silahı kullanmak isteyince uzak mesafeden işe yaramadığını geç fark eder. Fakat bu onun ölümüne sebep olur. Kullanılsa da kullanılmasa da Groza ölümcül bir taarruz tüfeğidir.

 

Teknik özellikleri;

Vuruş Gücü: 47

Atış Hızı: 715 m/s

Geri Tepmesi: 10,000

 

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

 

AUG A3

Groza gibi sandıktan çıkan ve uzun mesafe sevenlerin favorisi AUG A3, PUBG oyununda açık ara en çok aranan taarruz tüfeklerinden biridir. AUG A3 tüfeğinin en büyük özelliği tüm eklentileri desteklemesi. AUG böylece hem uzun mesafede hem kısa mesafede oldukça etkili kullanılabiliyor. Ateş hızı ortalama bir hıza sahip olan AUG A3, geri tepmesinin de düşüklüğü ve uzun mesafe eklentileri ile de oyunculara sniper hissiyatı vermektedir.

 

Teknik özellikleri;

Vuruş Gücü: 41

Atış Hızı: 940 m/s

Geri Tepmesi: 9,000

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

SCAR-L

Taarruz tüfekleri arasında belki de standart olarak sayılacak olan SCAR-L, düşünüldüğünün aksine oldukça kullanışlı bir tüfektir. Otomatik halde iken SCAR-L kullanmak diğer silahlara göre avantajlıdır. Düşük tepme gücü ve orta hasar düzeyi ile diğer oyunculara zor zamanlar yaşatabilir. Eklentiler ile birlikte kullanışı daha da artan SCAR-L, her oyuncunun en az bir kere denemesi gereken bir silahtır.

 

Teknik özellikleri;

Vuruş Gücü: 41

Atış Hızı: 870 m/s

Geri Tepmesi: 9,000

 

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

 

M16A4

PUBG'nin en sık rastlanan taarruz tüfeği olan M16A4, değeri bilinmeyen bir silah olarak oyuncuların karşına çıkmıştır. Sık rastlandığı ve kolay bulunabildiği için bazı oyuncular tarafından orta halli silah ilan edilir. Ancak bu durum yanlıştır. M16A4 oldukça stabil bir tüfektir. Düşük tepme gücü orta hasar düzeyi ile uzak mesafe oyuncularına aşırı kolaylık sağlamaktadır. Otomatik ateş özelliğinin bulunmaması oyuncular için hoş görünmese de burst yani üçlü atış özelliği çoğu oyuncu için oldukça kullanışlıdır. 

 

Teknik özellikleri;

Vuruş Gücü: 43

Atış Hızı: 900 m/s

Geri Tepmesi: 8,000

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

 

AKM

AKM PUBG oyununun en önemli en zor ama bir o kadar da ölümcül taarruz tüfeklerinden biridir. Rakip hangi zırhı giymiş olursa olsun 5-6 vuruş sonrası saf dışı bırakılabilir. Uzun mesafelerde çok fazla işe yaramayan AKM, yüksek bir geri tepmeye sahiptir. Seri atış tarzı ile kolayca spray yapılabilen AKM, oyundaki çoğu kişiyi elemenize sebep olabilir. Ancak doğru kullanımı önemlidir. 

 

Teknik özellikleri;

Vuruş Gücü: 47

Atış Hızı: 715 m/s

Geri Tepmesi: 10,000

PUBG Mobile Taarruz Tüfekleri Hangileri?

 

Beryl M762

Haritada rastgele oyuncuların karşısına çıkabilecek olan Beryl M762'nin atış hızı neredeyse Groza silahı kadardır. Ancak var olan yüksek geri tepmesi bu hızı dengeler. Saniye başına verilen toplam hasarı ise AKM ile karşılaştırılabilir. Fakat AKM kadar güçlü bir öldürücülüğe sahip değildir. Eklentiler ile efektif kullanılabilir. 

 

Teknik özellikleri;

Vuruş Gücü: 44

Atış Hızı: 740 m/s

Geri Tepmesi: 10,000

StarCraft 2 Wings of Liberty Nedir?
StarCraft 2: Wings of Liberty oyunu bir bilim kurgu gerçek zamanlı strateji oyunudur. 1998 yapımı olan StarCraft ve Brood War genişleme paketinin bir ...
Roblox Geliştirici Rehberi | Roblox Oyun Geliştirme (2023)
Roblox içerisinde geliştirici olmak ya da kendi Roblox oyununuzu yapmanız için sizlere sade bir rehber hazırlamaya karar verdik. ...