Pubg Karakter Değiştirme Rehberi (2023) - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Pubg Karakter Değiştirme Rehberi

PUBG karakter değiştirme rehberi, maçtan önce karakterini farklı bir karakterle değiştirmek isteyen oyuncular tarafından tercih edilmektedir. Bu özellik oyuncuların PUBG Mobile oynarken karakterlerinin farklı giysiler ve özelliklerle oyuna çıkmasına olanak sağlar. Günümüzde PUBG oyuncuları tarafından sıklıkla tercih edilen bu özellik her maça farklı bir karakter ile katılmak isteyen oyuncular tarafından fazlasıyla kullanılıyor.

Pubg oyununda çok sayıda farklı özellikler oyunculara sunuluyor. Bu özellikler arasında oyuncuların kullandıkları karakterler üzerinde yapacakları değişimler de yer alıyor. Bunlar arasında da karakter değiştirme işlemi sıklıkla tercih ediliyor. Peki PUBG karakter değiştirme rehberi nedir? PUBG karakter değiştirme işlemi nasıl yapılır? PUBG karakter sıfırlama ne işe yarar? Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevapları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Karakterini değiştirdin ve savaşa hazır mısın? Peki UC'lerini aldın mı? PUBG UC yoksunluğu çekme ve hemen şimdi PUBG UC Satın Al!

god-of-war-figurine

PUBG Mobile 1500 + 300 UC

₺ 812,32

PUBG Karakter Değiştirme Nedir?

PUBG karakter değiştirme rehberi, karakterin giysileri, aksesuarları ve diğer özelliklerinin sıfırlanmasına veya değiştirilme işlemlerinin nasıl yapılacağını ifade ediyor. Karakter değiştirme ise oyunda kullanılan karakterin tamamen farklı özelliklere sahip olmasına yardımcı oluyor.

PUBG oyununda yer alan özellikler içerisinde oyuncular karakterlerine belirli aksesuarlar, kıyafetler, görünümler ve hareketler ekleyebiliyor. Tüm bu özelliklerin değiştirilmesi için de oyuncuların PUBG karakter değiştirme adımlarını takip etmesi gerekiyor. Bu kimi zamanda oyuna veya maça başlamadan yapılabilirken bazı durumlarda maç sırasında da yapılabiliyor.

Bununla birlikte PUBG Mobile oyununda çok sayıda karakter seçeneği oyunculara sunuluyor. Bu karakterler arasında ilk ayrım kadın ve erkek olarak yapılırken diğer ayrımlar daha çok giysi, aksesuar konularında ön plana çıkıyor. Ayrıca oyuncular oyunda ilerledikçe ve başarılar kazandıkça kilitli karakterlerin kilitleri de açılıyor ve bu sayede oyuncular daha fazla karaktere sahip oluyor.

PUBG karakter değiştirme işlemi de oyun sırasında oyuncuların anlık olarak sahip oldukları karakterler arasında geçiş yapabilmesine olanak tanıyor. Bu nedenle karakter değiştirme işlemleri oyuncular tarafından taktiksel olarak da kullanılabiliyor.

Pubg Mobile Karakter Değiştirme

PUBG Karakter Değiştirme Nasıl Yapılır?

PUBG karakter değiştirme işlemi oldukça basit bir şekilde yapılabiliyor. Bunun için oyuncuların birkaç adımı takip etmesi ve uygulaması gerekiyor. Pubg karakter değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

 

  • Öncelik olarak oyun menüsünde yer alan envanter seçeneğine tıklayın,
  • Ardından sol tarafta açılacak olan menüden Karakter simgesine dokunun,
  • Sonrasında karşınıza çıkacak olan karakter değiştirme ekranında mevcut karakter hariç sahip olduğunuz karakterlerden birini seçin,

 

Yukarıdaki adımlar doğrultusunda PUBG Mobile karakter değiştirme yapabilmeniz mümkündür.

 

VALORANT TPM 2.0 Hatası Çözümü Nasıl Yapılır (2023)
VALORANT TPM 2.0 hatası ve çözümlerine dair detaylı bir rehber. Bu rehber sayesinde Windows 11 TPM sorununu çözebileceksiniz!...
Valorant Guru Meditation Hatası Nedir, Nasıl Çözülür? (2023)
Günümüzün en popüler oyunlarından olan Valorant'ın Guru Meditation Hatasının detaylı çözümü!...