Valorant Guru Meditation Hatası Nedir, Nasıl Çözülür? (2023) - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Guru Meditation Hatası Nedir?

Valorant Guru Meditation hatası günümüzde en çok tercih edilen birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olan Valorant’ta sıklıkla karşılaştığımız hatalardan biridir. Oyunda oyuncuların sıklıkla karşılaştığı bu hatanın çeşitli adımlar uygulanarak çözülmesi de mümkündür. Ancak öncelik olarak Guru Meditation hatasının ne olduğunu ve neden meydana geldiğini bilmek gerekir.

Çevrimiçi oyunların genelinde oyuncuların çeşitli hatalar ile karşı karşıya kalması mümkündür. Tüm bu hataların kodları, sebepleri ve çözümleri bulunmaktadır. Günümüzde en çok oynanan online oyunlardan biri olan Valorant’ta da Guru Meditation kodlu bir hatayla özellikle oyuncular son dönemde karşılaşmaktadır.

Oyuncuların Valorant oyununa giriş kısmında oyuncuların karşılaştığı ve oyuna girmelerini engelleyen bu hatanın genellikle server kaynaklı olduğu düşünülmektedir. Valorant oyununun yayınlandığı ilk günden itibaren sıklıkla karşılaşılan Guru Meditation hatası, oyuncuların oyuna giriş yapmasını engelleyebilir. Bu nedenle oyuncuların öncelik olarak bu hatayı çözmeleri ve Guru Meditation hatasını çözüme uğratması gerekir.

Valorant Guru Meditation Hatasının çözümünü buldun ve oyuna girdin mi? Peki VP'lerin yanında mı? Yoksa hemen şimdi Valorant VP Satın Al!

 

Valorant Guru Meditation Hatası

Valorant Guru Meditation Hatası Nasıl Çözülür?

Valorant oyununda meydana gelen birçok hata kısa süre içerisinde çözülmektedir. Sunucu kaynaklı olduğu düşünülen Guru Meditation hatası da kolaylıkla çözülebilecek sorunlardan biridir. Hemen hemen her oyuncu guru meditation kodlu Valorant hatasıyla karşı karşıya kalabilir. Dünya genelinde yüzlerce oyuncunun karşılaştığı bu hatanın çözümü ise oldukça basittir.

Valorant Guru meditation hatası genel olarak server veya cihaza bağlı olarak meydana gelir. Bu nedenle çözümü fazlasıyla basit bir şekilde yapılabilir. Bunun için öncelik olarak hatayla karşılaşan oyuncuların oyunu kapatması gerekir. Ancak kapatma işleminin ardından tekrar açarken oyunu yönetici olarak çalıştır seçeneğini tercih etmek gerekmektedir. Bu adım doğrultusunda guru meditation hatasını çözebilmek mümkündür.

 

Valorant Guru Meditation Hatasının Sebebi Nedir?

Birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olan Valorant, aynı zamanda günümüzde en çok tercih edilen online oyunlardan biridir. Her online oyunda olduğu gibi bu oyunda da belirli serverlar bulunmaktadır. Serverların yanı sıra Valorant oyununa giriş yapılabilmesi için bir cihaz kullanılır.

Online oyunlarda genel olarak kullanıcıların birçok hatayla karşılaşması mümkündür. Bu durumla günümüzde sıklıkla karşı karşıya kalınmaktadır. Valorant oyununda ise oyuncuların sıklıkla karşılaştığı hata guru meditation kodlu hatadır. Bu hata oyun yayınlandığı tarihten itibaren oyuncuların belirli aralıklar karşılaştığı sorunlardan biridir. Hatayı çözmek için uygulayabileceğiniz en basit yöntem ise şu şekilde:

  • Sağ tıklayın ve özellikler sekmesine ulaşın
  • Uyumluluk sekmesine tıklayın
  • Uyunmluluk sekmesinin ayarlar bölümünden "Bu programı Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini seçin
  • Tamam'a basarak özellikleri kapatın

Bu şekilde oyunun her açılışında yönetici olarak çalıştırılmasını sağlayacaksınız. 

Bu hatanın sebebi yani Valorant Guru Meditation kodlu hatanın sebebi ise genel olarak cihaz ve server kaynaklıdır. Kimi zaman oyunu kapatıp açınca düzelen bu hata kimi zaman oyunu yönetici olarak çalıştırınca düzelmektedir.

 [product_id=5825]

god-of-war-figurine

Valorant 600 VP VPoints

₺ 130,00

₺ 123,57

PUBG Karakter Değiştirme Rehberi (2023)
PUBG Karakter Değiştirme Rehberi sayesinde PUBG oyununda istediğiniz gibi karakterinizi özelleştirebileceksiniz....
Değeri Bilinmeyen Oyunlar (2023)
Değeri bilinmemiş, ilgi görmemiş ve çok az oynanmış oyunlara dair detaylı bir rehber. Bu oyunları kaçırmayın!...