Necrosmith Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog

 

Necrosmith, ölüm büyücüsünü canlandırdığımız video oyunlarından biri. Kısa bir dönem önce piyasaya sürülmüş olan bu oyun, bağımsız geliştiriciler tarafından tasarlanmıştır. Oyunda oyuncuların yapması gereken ilk şey doğru stratejiler oluşturmaktır. Necrosmith bağımsız video oyunu, strateji oyunları, simülasyon ve adventure kategorilerinde yer almaktadır.
Genel olarak iyi bir stratejiye bağlı olarak hareket edeceğimiz bu oyunda, bir ölüm büyücüsünü canlandırıyoruz. Stratejik hamlelerin fazlasıyla önemli olduğu Necromancer karakterini canlandırırken doğru kararlar vermeli ve çok daha kısa süre içerisinde hamleler yapmalıyız. Oyunda tek büyücü biz değiliz, çok sayıda büyücü ve yaratık bulunuyor. Şatoyu bu yaratıklardan korumak amacıyla iyi bir ordu kurmaya ihtiyacımız var. Ordunun nasıl hareket edip neler yapacağı da tamamen oyuncuların belirlediği stratejiye göre ilerliyor.
Necrosmith, oldukça kısa bir süre önce yayınlanmış olmasına rağmen özellikle simülasyon ve strateji oyunlarını seven oyuncuların ilgisini çekmiş durumda. Adını kısa süre içerisinde duyurmayı başaran bu oyun, çeşitli stratejiler ile mücadele etme imkanını oyunculara sunuyor.

Necrosmith Yapımcısı Kimdir?

Necrosmith bağımsız video oyun kategorisinde yer alan oyunlardan biridir. Oyun, bağımsız oyun geliştiricileri tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Oyunun yayıncılığını ise Alawar Entertainment şirketi üstlenmiştir. Necrosmith oyunu sadece tek platform Microsoft Windows için yayınlanmış oyunlardan biridir. Bilgisayarda oynayabileceğiniz bu oyun Steam ve Epic Games mağazalarında satılmaktadır.
Oyunun yapımcılığını üstlenen şirket Alawar Entertainment 1999 yılında Rusya’da Sergey Zanin tarafından kurulmuş bir şirkettir. Video oyun yapımcısı olan bu şirket, geçmişten günümüze çok sayıda bağımsız oyun geliştiricileri ile çalışmış ve oyunları çeşitli platformlarda yayınlamıştır.

Necrosmith Ne Zaman Yayınlandı?

Necrosmith, 2022 yaz mevsiminde oyuncular ile buluşan oyunlardan biri. Oyunun şimdilik sadece bilgisayar sürümü piyasaya sürüldü. Daha sonrasında farklı platformlar için yayınlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyun Steam ve Epic Games mağazalarında eş zamanlı olarak yayınlandı. Oyun 13 Temmuz 2022 tarihinde ilk versiyonuyla piyasaya sürüldü. Oyuncular bu tarihten itibaren oyunu indirebilir ve oynayabilirler.

Necrosmith Ücretli Mi? Fiyatı Ne Kadar?

Bağımsız video oyun geliştiricileri tarafından tasarlanmış, simülasyon, adventure ve strateji oyunlarından biri olan Necrosmith’i oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak bu oyunu satın alması gerekir. Çünkü oyunun herhangi bir ücretsiz versiyonu bulunmuyor. Bu sebeple yayıncı şirket ve mağazalar tarafından belirlenen ücreti ödemek ve oyunu satın almak şart.

Necrosmith Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygun?

Necrosmith oyunu içerisinde çeşitli yaratıklar bulundursa da genel olarak bir strateji oyunu. Bu sebeple oyunda herhangi bir yaş sınırı ve yetişkin içerik uyarısı bulunmuyor. Bu nedenle Necrosmith oyununu her yaştan oyuncular kolaylıkla satın alıp oynayabiliyor.
Necrosmith oyunu henüz Türkçe dil desteğine sahip değil. Oyunda menüde veya altyazı gibi eklerde Türkçe dil seçeneği bulunmuyor. Oyunda Rusça, İngilizce ve Fransızca bulunurken aynı zamanda basitleştirilmiş İngilizce seçeneği de yer alıyor.

Necrosmith Sistem Gereksinimleri Nedir?

Necrosmith genel olarak yüksek grafiklere veya teknik özelliklere sahip oyunlardan biri değildir. Bu nedenle oldukça düşük özellikli bilgisayarlarda dahi bu oyunu oynayabilmeniz mümkündür. Ancak yine de bilgisayarınızın sistem özelliklerinin oyunun sistem gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir. Aksi durumda oyunu açmakta veya oynamakta zorlanabilirsiniz. Necrosmith minimum sistem gereksinimleri şu şekilde;

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core i5
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Necrosmith önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya 11
  • İşlemci: Intel Core i5, i7 veya daha yüksek
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650 veya daha yüksek
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Yukarıdaki sistemlere sahip bilgisayarlarda kolaylıkla bu oyunu oynayabilirsiniz.

Necrosmith Konusu Nedir?

Necrosmith strateji oyunlarından biridir. Bu sebeple oyunda genel anlamda bir hikaye olsa da çok geniş bir senaryo bulunmamaktadır. Oyunda şatosunu yaratıklardan ve diğer düşmanlardan korumaya çalışan bir büyücüyü simüle ediyoruz. Oyuncular kendilerini büyücünün yerine koyarak ordular kuruyor, stratejiler uyguluyor ve şatolarını koruyarak düşmanlarını yok ediyorlar.
Oyunun temelini kurduğunuz ve uyguladığınız stratejiler belirliyor. Bu sebeple doğru planlar kurmak ve bunları doğru şekilde uygulamak oyunda başarılı olabilmeniz açısından önem taşıyor. Oyunda çok sayıda ceset parçaları harita üzerinde bulunuyor. Bu ceset parçalarını bir araya getiriyor ve yaratık üretiyorsunuz. Yine bu parçaları da ürettiğiniz yaratıklar sayesinde topluyorsunuz.

Necrosmith Nasıl Oynanır?

Necrosmith oynanış açısından çok zor bir oyun değil. Ancak stratejiler oyunda fazlasıyla önem taşıyor. Doğru planlar kurup doğru adımlar atarsanız hem şatonuzu koruyabiliyor hem de düşmanlarınıza karşı üstünlük elde edebiliyorsunuz. Oyuna başladığınız da size çeşitli iskelet parçaları veriliyor. Kafa, kol, bacak ve gövde. Bunları birleştirerek bir iskelet yaratıyoruz. Daha sonrasında dışarıya salabiliyor veya şato içerisinde tutabiliyoruz.
Ancak yaratıkları dışarı salmanız durumunda yeni iskelet parçalarına sahip olup daha fazla yaratık elde edebiliyorsunuz. Orduya sahip olmak için bol bol iskelet parçasına ve bu parçalardan ürettiğiniz iskeletlere ihtiyacınız var. Tüm bu süreci oyunun size sunduğu ekranlardan ve menülerden kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca bulunduğunuz toprakları da ayrı bir ekrandan anlık olarak izleyebiliyor ve dışarıdaki yaratıklarınızı da takip edebiliyorsunuz. Necromancer’ı canlandırdığınız bu oyunda çok fazla hareket eden tarafta değil hareketleri belirleyen, planlayan taraftasınız. Yani ekran ve menü üzerinden oyunu kontrol edip sürekli yaratık üreterek daha güçlü hale gelmelisiniz.
Oyun 2D görüntüye sahip. Tüm yaratıkları, toprakları ve şatonuzu 2D görüntülü ekrandan takip edebiliyorsunuz. Oyunda bize düşen görev ise doğru miktarda ve doğru zamanda yaratık üreterek onları uygun zaman dilimlerinde dışarıya salmak. Bu sayede şatoyu koruyabilmek ve orduyu genişletebilmek mümkün.

Victoria 3 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Victoria 3'ü rahatça bilgisayarınızda oynayabilmeniz ve problem yaşamamanız için PC’nizin oyunun ihtiyaç duyduğu gereksinimleri karşılamalı....
Gotham Knight Nedir?
Gotham Knights oyunu WB Games Montreal şirketi tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir video oyund...