Victoria 3 Sistem Gereksinimleri Nelerdir? - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
Victoria 3 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Son dönemin en kaliteli strateji oyunlarından biri olması beklenen Victoria 3, 19.yy’da geçen ve devletinizi yöneterek büyütmenizi sağlayan bir video oyunu. Ancak Victoria 3, diğer strateji oyunlarına nazaran biraz daha kapsamlı ve detaylı. Bu sebeple her detayı doğru bir şekilde analiz etmeniz ve uygulayacağınız stratejiyi iyi belirlemeniz gerekiyor.

Victoria 3 oyununu bilgisayarınızda oynayabilmek için PC’nizin oyunun ihtiyaç duyduğu sistem gereksinimlerini karşılaması gerekiyor. Aksi durumda oyun oynanırken kasma, donma ve diğer problemler ile karşı karşıya kalabilmeniz mümkün. Victoria 3, büyük bir hafızaya ihtiyaç duymuyor ve orta standart özelliklere sahip bilgisayarlarda kolaylıkla oynayabileceğiniz bir oyun.

Victoria 3 Sistem Gereksinimleri

Victoria 3 sistem gereksinimleri minimum ve önerilen olarak ikiye ayrılıyor. Önerilen sistem gereksinimlerine sahip olan bilgisayarlarda oyunu çok daha yüksek performans alarak oynayabilirsiniz. Minimum sistem özelliklerine sahip olan cihazlarda ise oyunu herhangi bir sorun yaşamadan oynayabilmeniz mümkündür.

Victoria 3 minimum sistem gereksinimleri şu şekilde

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit işletim sistemi
  • İşlemci: Intel Core i3-3250 veya AMD FX 8370
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 (2GB) veya AMD R7 370 (2GB) veya Intel HD Graphics 630

god-of-war-figurine

Victoria 3

₺ 975,81

Victoria 3 önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekilde

  • İşletim Sistemi: Windows 10 veya Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i5-6600K veya AMD Ryzen 5 2600X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1660 (6GB) veya AMD RX 590 (8GB)

Yukarıdaki sistemlere sahip olan bilgisayarlarda Victoria 3 oyununu yüksek performans elde ederek kolaylıkla oynayabilirsiniz. Oyunu satın almadan önce sistem gereksinimlerini incelemeyi ve PC’nizle karşılaştırmayı unutmayınız.

Victoria 3 oyununu dilerseniz tek oyunculu dilerseniz de çok oyunculu modlarda oynayabilirsiniz. İki ayrı mod seçeneğini sunan bu oyunda çeşitli stratejik hamleler ile siz de devletinizi dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

Victoria 3 Nedir?
Paradox tarihinin en çok beklenen oyunlarından biri olan Victoria 3'te toplumunuzdaki rekabet eden çıkarları dengeleyin ve güneşteki yerinizi kazanın....
Necrosmith Nedir?
Genel olarak iyi bir stratejiye bağlı olarak hareket edeceğimiz bu oyunda, bir ölüm büyücüsünü canlandırıyoruz....