Lifebox Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Lifebox Nedir?

Lifebox, son dönemlerde sıklıkla tercih edilen bulut depolama sistemlerinden biridir. Diğer tüm bulut depolama sistemlerinde olduğu gibi Lifebox platformu da dosyaları yedeklemek amacıyla kullanıcılar tarafından kullanılır.

Türkcell tarafından sunulan online hizmetlerden biridir Lifebox ve çok sayıda verinin güvenilir bir şekilde saklanmasına ve korunmasına yardımcı olur. Kullanıcı ve abone bazında tercih edilebilen bu uygulamaya hem telefonlardan hem de bilgisayarlardan erişim sağlayabilmek mümkündür.

Lifebox sadece Türkcell kullanıcıları için değil, herkesin kullanımına uygun bir platformdur. Bu sebeple kişisel veya kurumsal dosyalarını yedeklemek isteyen kullanıcılar kolaylıkla Lifebox uygulamasını kullanabilir.

(Hızlı ve kaliteli PC oyunları ve daha fazlasını eTail.com.tr'den satın alabilirsiniz.)

god-of-war-figurine

Lifebox 1 Aylık 50GB

₺ 6,99

Lifebox Ne İşe Yarar?

Lifebox genel olarak bulut depolama sistemi olarak işlev görür. Yani bilgisayarlarda, cep telefonlarında ve diğer cihazlarınızda yer alan her türlü içeriği bu depolama servisinde saklayabilmek mümkündür. Lifebox uygulaması sayesinde videolar, fotoğraflar, dosyalar, rehberler ve müzikler gibi her türlü içeriği yedekleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama sadece bunların yedeklenmesi ve depolanması için değil aynı zamanda kolaylıkla paylaşım yapılabilmesi için de kullanılabilir.

Lifebox

Lifebox Ücretli Mi? Üyelik Ne Kadar?

Lifebox uygulaması kullanmak isteyen bireylerin öncelik olarak bu uygulamada bir saklama alanına sahip olması gerekir. Bu saklama alanı da ücretli olarak Türkcell tarafından satılmaktadır. Genel olarak uygun fiyatlar karşılığında satılan depolama alanlarının genel olarak aylık ödeme sistemiyle çalışır.

Lifebox satın almak isteyen kullanıcılar, öncelik olarak uygulamada bir hesap oluşturur. Yeni hesap açan kullanıcılara Lifebox yani Türkcell tarafından belirli süreliğine 5 GB depolama alanı ücretsiz bir şekilde verilir. Hediye kullanımın ardından abonelerin aylık paket satın alması gerekmektedir. Ayrıca Lifebox ücretlerinde genel olarak çok sayıda paket sistemi bulunmaktadır. Bunların ücretleri de genel olarak aşağıdaki gibidir;

Yukarıdaki paketlerden birini seçen kullanıcılar Premium pakete sahip olabilirler. Bu paketler hem bireysel hem de kurumsal üyeler tarafından kullanıma uygundur.

Lifebox Güvenli Mi?

Lifebox, günümüzde tercih edilebilecek en iyi depolama sistemlerinden biridir. Ayrıca platform çeşitli güvenlik ilkelerine de uyarak hizmet verir. Bu nedenle her kullanıcının Lifebox’u güvenilir bir şekilde kullanabilmesi mümkündür. Türkcell hizmetlerinden biri olan Lifebox uygulamasında kullanıcıların tüm verileri saklanmaktadır.

Lifebox

Lifebox Nasıl Yedeklenir?

Lifebox yedekleme işlemleri oldukça kolay bir şekilde yapılabilir. Uygulamanın ara yüzü de genellikle basittir. Yedekleme işlemi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • İlk olarak Google Play Store veya App Store mağazasını kullanarak Lifebox uygulamasını indiriniz.
  • Ardından uygulamayı açınız.
  • Daha önce hesap açmadıysanız yeni bir hesap açınız. Aktif hesabınız varsa giriş yapınız.
  • Ardından uygulama içerisinde yer alan yedekleme seçeneğine tıklayın ve hangi dosyaları yedeklemek istediğinizi seçin.
  • Depolama alanı yetmeyen kişiler Lifebox Paketleri Satın Alarak depolama alanlarını genişletebilirler.

Yukarıdaki adımları takip ederek fotoğraf, video ve rehber gibi içerikleri kolaylıkla yedekleyebilir, telefonunuzda yer kaplamadan bu dosyaları saklayabilirsiniz.

 

 

TV+ Nedir?
Dizi, film gibi belirli içeriklerin aksine TV+ platformu daha çok yerli ve yabancı televizyon kanallarının çevrimiçi yayınlarını yapmaya odaklanmaktad...
Oyun Tarihinin En İyi Yan Karakterleri
Oyunlardaki yan karakterler, hikâyede yer alsalar da ana karakter kadar göz önünde olmazlar. Fakat bazı yan karakterler, oyuncular tarafından benimsen...