TV+ Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
TV+ Nedir?

TV+ Türkcell tarafından kurulan dijital bir platformdur. Bu platform genel olarak online bir şekilde televizyon izlemek amacıyla tercih edilmektedir. Dizi, film gibi belirli içeriklerin aksine TV+ platformu daha çok yerli ve yabancı televizyon kanallarının çevrimiçi yayınlarını yapmaya odaklanmaktadır.

Ülkemizde sıklıkla tercih edilen platformlardan biri olan TV+ sadece kanalların yayınları değil aynı zamanda film, dizi ve benzer içerikleri de bünyesinde barındırır. Sosyal televizyon programları, interaktif içerikler, yeni filmler ve televizyon dizileri yine bu platformu kullanan aboneler ile buluşturulmaktadır.

2014 yılında yayınlanan TV+ platformunda yerli ve yabancı 150’den fazla kanalı bulabilmek, bu kanalları anlık olarak takip ederek izleyebilmek mümkündür. Kısaca TV+ mobil cihazlarından, bilgisayarlarından ve tabletlerinden televizyon kanallarını izlemek isteyen bireyler için üretilmiş bir platformdur.

(Birçok PC oyunu ve daha fazlası için eTail.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.)

 

god-of-war-figurine

TV+ 1 Aylık Dijital Üyelik

₺ 39,99

TV+ Ne İşe Yarar?

TV+ online olarak her yerden televizyon izlemeye olanak sağlayan bir platformdur. Bu platform sayesinde cep telefonları, tablet veya bilgisayarlardan canlı olarak televizyon kanalları ve çeşitli TV programları izlenebilir.

TV+ aboneliğine ve uygulamasına sahip olan kullanıcılar diledikleri her yerden internete bağlanarak televizyon izleyebilirler. Bununla birlikte uygulama içerisinde yer alan filmleri, dizileri ve programları kiralayabilirler. Çok sayıda yerli ve yabancı televizyon kanalının yer aldığı TV+, aynı zamanda birbirinden farklı dizi, film ve içerikleri de abonelerine sunmaktadır. Uygulama tablet, televizyon, bilgisayar ve akıllı TV’lerde aktif olarak sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
 

TV+
 

TV+ Ücretli Mi? Fiyatı Ne Kadar?

Türkcell şirketinin hizmetlerinden biri olan TV+ belirli bir ücret karşılığında kullanılabilen uygulamalardan biridir. Bu uygulama telefon ve benzer teknolojik aletlere ücretsiz bir şekilde indirilebilir ancak uygulamadaki içerikleri izleyebilmek için abonelik sistemine sahip olmak gerekir.

Abone olmayan kullanıcılar, eğer platformda yer alan bir içeriği izlemek isterlerse kiralama yöntemini tercih edebilirler. Bunun için öncelik olarak film veya içerik kiralama ücretlerini ödemeleri gerekir. Türkcell şirketinin sunduğu uygulamalardan biri olan Türkcell TV+, Türkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtılır. Ancak Türkcell müşterisi olmayan diğer kullanıcılar banka kartları, kredi kartları ve benzer yöntemler ile ödeme yaparak TV+ kullanabilirler. TV+ abone paketleri genel olarak aşağıdaki gibidir;

Yukarıdaki paket fiyatları haftalık, aylık ve yıllık olarak ücretlendirilmiş halidir. Fiyatlar değişiklik gösterebilir. Ayrıca dönemsel olarak indirimler de uygulanabilmektedir.

TV Plus Kaç Kişi Kullanabilir?

TV Plus paketi, çok sayıda kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılabilmektedir. Aynı abonelik paketi üzerinden 5 farklı kullanıcı TV+ kullanabilir ve 5 kullanıcı aynı anda izleme imkanına da sahiptir. Yani tüm profiller tek bir hesaba ortak olabilir.

TV+ Nasıl Üye Olunur?

TV+ kullanmak isteyen veya bu platformdaki içeriklere ulaşmak isteyen kullanıcıların öncelik olarak platforma üye olması gerekmektedir. Platforma üye olmak için birçok yöntem bulunur. Bunlardan ilki Türkcell bayileri ve çağrı merkezleridir. Bir diğer seçenek de mobil uygulamayı indirerek cihaz üzerinden abone olmaktır. İki yöntemde de aboneler, kullanıcı adı ve şifre oluşturarak hesaplarını özelleştirebilir.

TV+ üyeliği alan kullanıcılar TV+ Premium Satın Alarak TV+'ın çeşitli hizmetlerinde de yararlanabilirler.

TV+

TV+ Kullanmak İçin Ne Gerekli?

TV+ uygulamasını kullanmak isteyen abonelerin cihazlarında belirli sistem özellikleri olması gerekebilir. Bunun sebebi uygulamanın her cihaza veya her işletim sistemi sürümüne uygun olmamasıdır. TV+ kullanmak için gerekli olan teknik özellikler;

  • IOS 10 üzeri veya Android 5.0 üzeri mobil cihazlar
  • İnternet Explorer 9, Firefox v40, Yandex v15 ve Google Chrome v42 güncellemeleri veya üzeri tarayıcı
  • Windows 7 ve üzeri işletim sistemleri
Fizy Nedir?
Fizy, içerisinde çok sayıda albümün, sanatçının ve şarkının yer aldığı müzik dinleme uygulamalarından biridir. Çeşitli şarkıları dinleyicileriyle bulu...
Lifebox Nedir?
Türkcell şirketi tarafından sunulan online hizmetlerden biri olan Lifebox, çok sayıda verinin güvenilir bir şekilde saklanmasına ve korunmasına yardım...