En İyi Xbox Game Pass Oyunları (2023) - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
En İyi Xbox Game Pass Oyunları (2023)

Microsoft şirketinin oyun konsolu olan Xbox yine mağaza olarak Microsoft tarafından destekleniyor. Xbox kullanıcıları Microsoft’un mağazasında yer alan oyunları satın alırken aynı zamanda farklı kampanya ve abonelik seçeneklerinden de faydalanabiliyor. EA Play aboneliğinin yanı sıra konsolda fazlasıyla popüler olan ve tercih edilmesinin en büyük sebepleri arasında yer alan Game Pass aboneliği, Microsoft tarafından Xbox kullanıcılarına sunuluyor.

god-of-war-figurine

Xbox Game Pass Ultimate 3 Ay TR

₺ 796,74

Her yıl veya her ay belirli dönemlerde Xbox Game Pass paketine çeşitli oyunlar Microsoft tarafından ekleniyor. Kullanıcılar da aylık Game Pass abonelik sistemiyle bu oyunları ek bir ücret ödemeden oynayabiliyor.

2022 yılında yayınladığı oyunlarla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Xbox ve Microsoft 2023 yılında yayınladığı ve yayınlayacağı oyunlarla da ilgi çekmeye devam ediyor. Sizler için 2023 yılında yayınlanmış ve yılın kalanında yayınlanacak en iyi Game Pass oyunlarını derledik. Yazımızı okuyarak 2023 yılı Game Pass eklenen oyunlar listesine ulaşabilir, en iyi oyunlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

En iyi ve en güncel Xbox Game Pass oyunları 
 

god-of-war-figurine

Xbox

  • Yakuza 6: The Song of Life
  • Resident Evil 7
  • Among Us
  • The Medium
  • Control
  • Outriders
  • Back 4 Blood


Yakuza 6: The Song of Life

Yakuza 6: The Song of Life

Yakuza serisi, XBOX konsolunda en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Senaryosu ve grafikleriyle dikkat çekmeyi başaran bu oyun, kullanıcılara harika bir deneyim sunuyor. Bu nedenle de Game Pass paketine sahip olan herkes tarafından tercih ediliyor. Yakuza ilk oyunuyla başlayan bu seriye 6. Oyunu The Song of Life ile devam ediyor. Aksiyon, macera ve eğlencesiyle en iyi oyunlar arasında yer alan Yakuza 6 1 Nisan 2022 yılında Game Pass aboneliğine dahil edildi. Ayrıca serinin birçok oyunu da Game Pass’te yer alıyor.

Resident Evil 7

Resident Evil 7 

En iyi korku oyunlarından biri olan ve adını dünya çapında duyurmuş olan Resident Evil, ülkemizde de en iyi oyunlar arasında yer alıyor. Resident Evil 6 başta olmak üzere serinin birçok oyunu zaten Xbox Game Pass aboneliğinde yer alıyordu. Serinin 7. Oyunu da bu yıl içerisinde Game Pass aboneliğine dahil edilecek. Resident Evil 7’nin 1 Eylül 2022 tarihinde aboneliğe dahil edilmesi bekleniyor. Bu sebeple en iyi Xbox Game Pass oyunları 2022 listemizde bu oyun da yer alıyor.

Among Us

Among Us

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan, özellikle pandemi döneminde çok sayıda oyuncuya ulaşmış olan bilgisayar oyunu Among Us, en iyi oyunlar arasında şimdiden kendine yer bulmuş durumda. Among Us oyununun da Game Pass aboneliğine ne zaman ücretsiz dahil edileceği Xbox oyuncuları tarafından fazlasıyla merak ediliyordu. Bu oyunun da aboneliğe dahil edilme takvimi Microsoft tarafından yayınlandı. Among Us 16 Aralık 2022 tarihinde Xbox Game Pass oyunları arasında kendine yer bulabilecek ve oyuncular, herhangi bir ek ücret ödemeden bu oyunu abonelik sayesinde oynayabilecek.

The Medium

The Medium

Tanıtımı, fragmanı ve ilk izlenimleriyle iyi bir oyun olduğunu kanıtlamış olan The Medium, esrarengiz dünyasıyla en iyi oyunlar arasında yer alıyor. 2022 yılında Xbox Game Pass aboneliğine dahil edilen bu oyunu, kullanıcılar herhangi bir ek ücret ödemeden cihazlarına indirebiliyor ve oynayabiliyor. Psikolojik korku temasına sahip olan The Medium, 1 Şubat 2022 tarihinde Xbox Game Pass aboneliğine dahil edildi. Bu sebeple The Medium, en iyi XBOX Game Pass oyunları 2022 listemizde yer alıyor.

Control

Control

2021 ve 2022 yılının en çok ilgi çeken oyunları arasında bulunan ve farklı bir dünyaya sahip olan Control oyunu, XBOX kullanıcılarının fazlasıyla ilgisini çekiyor. Üst düzey grafikleri ve etkileyici senaryosuyla Control, en iyi XBOX Game Pass oyunları 2022 listemizde kendine yer buluyor. Control 1 Şubat 2022 tarihinde Game Pass aboneliğine dahil edildi.

Outriders

Outriders

Oynanış açısından oldukça zorlayıcı olan ve üst düzey bir senaryoya sahip olan bu oyun da Game Pass aboneliğine 2022 yılında dahil edildi. Rol yapma ve üçüncü şahıs nişancı oyunları arasında kendine yer bulan Outriders, en iyi Xbox Game Pass oyunları listemizde yer alıyor. Outriders, 1 Nisan 2022 tarihinde Game Pass aboneliğine dahil edildi ve oyuncular herhangi bir ek ücret ödemeden bu oyunu aylık abonelik ile oynayabiliyor.

Back 4 Blood

Back 4 Blood

16 Ekim 2022 tarihinde Game Pass aboneliğine dahil edilecek olan Back 4 Blood, en iyi XBOX Game Pass oyunları 2022 listemizde yer alıyor. Warner Bros ve Interactive Entertainment tarafından yayınlanan çevrimiçi ve çok oyunculu nişancı oyunu olan Back 4 Blood etkileyici senaryosuyla oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Zombi macerasına daldığımız ve aksiyonun üst düzey olduğu bu oyun da 2022 yılından en iyi Game Pass oyunları arasında.


god-of-war-figurine

Xbox

 

Ayrıca en iyi xbox oyunları yazımızı okuyabilir ve en güncel oyunlar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İyi eğlenceler! 

Valorant vs PUBG
Valorant ve PUBG oyunları oldukça fazla oynanıyor ve seviliyor. Bu iki oyunu karşılaştırmak oldukça zor olduğu gibi hangisinin daha iyi olduğunu söyle...
Valorant En İyi Karakterler 2023
Valorant oyunundaki karakterler; öncü, gözcü, düellocu ve kontrol uzmanı olarak sınıflara ayrılır. Bu sınıflara mensup olan her karakterin birbirlerin...