Valorant En İyi Karakterler 2023 - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant En İyi Karakterler 2023

Valorant En İyi Karakterler 2023

Riot Games'in oyunu Valorant, onu diğer FPS oyunlarından ayıran birçok özelliğe sahip. Bunlardan en önemlileri ajanlar ve tabii ki oyun mekanikleridir. Oyun öğeleri CS:GO içeriğine çok benzer, ancak benzersiz bir görünüm kazandırmak için daha parlaktır. Valorant ajan listesi, oyunun lansmanından bu yana büyüyor ve şu anda Valorant'ta 19 ajan var. Her ajanın farklı yetenekleri ve özellikleri vardır. Bu nedenle, 2023 Valorant ajan seviyeleri listesini derledik ve her ajanı mevcut metadaki alakalarına göre iyi veya kötü olarak sıraladık.

Listemizi en iyiden en kötüye doğru S, A, B ve C katmanlarını kullanarak oluşturduk.

 

-S-

Jett

Oyundaki en popüler düello ajanları denilince akla ilk gelen isimlerden biridir. İyi bir oyuncunun eline geçerse, eko turlarda ultisi ile korkunç şeyler yapılabilir. Jett'in en önemli yeteneği olan Dash'e verilen nerf'e rağmen yeni meta ile hala en çok kullanılan ajanlar arasında yerini alıyor.

Valorant En İyi Karakter Jett

Chamber

Şerif benzeri bir Kelle Avcısı yeteneği ve açıldığında bir operatör silahı gibi olan ultisi ile Chamber, ustaların elinde tam bir ölüm makinesi olabilir.

Skye

Sage'den bir üst seviyeye çıkan Skye, 2 flaş yeteneği, bilgi almak için kullanabileceği kontrol edilebilir kaplan ve en önemlisi yakındaki tüm takım arkadaşlarını iyileştirme yeteneği sayesinde son zamanların en popüler ajanlarından biri. Unutmayın, ultisi sayesinde düşmanlarınızı kolayca bulabilirsiniz.

Viper

Viper bir kontrol ustasıdır, nihai gücü, kilidi açıldığında saldıracak düşmanlara karşı oldukça caydırıcıdır. Her durumda kullanabileceğiniz 2 ağır hasarlı Yılan Isırığı, bir Zehir Bulutu ve oldukça uzun bir Zehirli Ekran Var.

Valorant En İyi Karakter Sova

Sova

Recon Bolt ve Owl Drone sayesinde Sova, vurulduğunda düşmana ağır hasar veren Shock Bolt ve ultisi sayesinde oyundaki en iyi ajanlardan biridir.

 

-A-

Reyna

A seviyesine gelince, ilk adımız Reyna. Düşmanla çarpıştıktan sonra çıkan ruh küresinden şifa alma veya kısa sürede şeffaflaşma özelliği sayesinde gerçekten kimseye ihtiyaç duymadan tek başına oynayabileceğiniz bir Düellocu. Ayrıca 2 flaşa ve nihai yeteneğe sahip olmak gerçekten büyük bir avantaj.

Neon

Oyuna geldiği günden itibaren metaya hızla uyum sağlayan Neon, High Gear yeteneği ile çok kısa sürede bir yerden bir yere gidebiliyor. Sersemleticiler ve elektrik hatları ile oluşturduğu geçici duvar ile gerçekten iyi işler yapılabilir. Neon'un nihai ürünü bir ölüm makinesidir.

Astra

Gravity Well ve Nova Pulse yetenekleriyle Astra, sigara içen bir ajandan çok daha fazlasıdır. Ultimate Cosmic Divide ile gerçek bir kontrol uzmanı.

Breach

"Fault Line", "Flashpoint" ve "Aftershock" yetenekleri ile Breach çok kullanışlı bir ajandır. Ultisiyle gerçekten harika şeyler yapılabilir. Tüm bu özellikler, Breach'i eksiksiz bir "Başlatıcı" yapar.

Sage

Buz Duvarı, Yavaş küre ve hem kendisine hem de müttefiklerine sağlığı geri kazandırma yeteneği sayesinde Sage, gerçekten yararlı bir ajandır. Ölen bir takım arkadaşını ultisi ile diriltebilmek başka bir ayrıcalıktır.

Valorant En İyi Karakter Sage

Killjoy

Sıradaki ajanımız Killjoy. Nanoswarms ve Taret sayesinde düşmanlarına oldukça iyi hasar verebilir. Alarm Botu sayesinde menzilindeki düşmanları öğrenebiliyor ve Ultimate ile uzun bir hazırlık döneminin ardından cihazın etkisi altındaki tüm düşmanları alıkoyabiliyor. Her şey düşünüldüğünde, Killjoy Cypher'dan daha etkili görünüyor, bu yüzden onu A Seviyesine koyduk.

Raze

Paint Shells, Boom Bot ve Blastpack özellikleri sayesinde Raze bir Düellocudan çok daha fazlasıdır. Kilidi açıldığında bir roketatar olan ultisi ile harika şeyler yapabilir ve diğer yeteneklerin yanı sıra sadece bir saldırı ajanı olarak değil aynı zamanda bir savunma ajanı olarak da kullanılabilir.

 

-B-

Omen

Gölgelerin Adamı. Omen, kendine özgü yeteneği Dark Cover, kısa mesafeden ışınlanan Shrouded Step ve fırlatıldığında herkesi kör eden Paranoya ile gerçek bir Kontrolördür. Omen her zaman kritik maçlarda en baskın ve etkili ajanlardan biri olmuştur, çünkü ultisi her an her yere ışınlanabilmektedir.

Valorant En İyi Karakter Omen

Brimstone

Incendiary yeteneği ve nihai Orbital Strike ile düşmanlara iyi hasar verilebilir. Stim Beacon ile takım arkadaşlarınıza ve kendinize inanılmaz bir atış hızı sağlarsınız. Signature yeteneği Sky Smoke ile düşman bölgesine girerken işleri kolaylaştırabilir veya savunma yaparken işleri karmaşık hale getirebilirsiniz.

KAY/O

Şu anki metada daha yeni görmeye başladığımız KAY/O, Fragment Grenade, düşmanlara ağır hasar veren Flash ve düşmanlardan bilgi alan imza yeteneği Zero/Point ile gerçekten iyi bir ajan. . KAY/O, nihai kilidinin açılmasıyla, mermi hızı muazzam bir şekilde artan sağlam oyuncuların elinde durdurulamaz bir ajan olabilir.

Fade

Fade, takım arkadaşlarının ilerlemek için tehlikeli köşelerde gezinmesine izin veren benzersiz yetenekleri sayesinde gerçek bir Başlatıcı ajanıdır. Fade, düşmanları öğrenebileceğimiz Haunt ve Prowler yetenekleri ve fırlatıldığında menzil içindeki düşmanların kaçmasını engelleyen bir bağlama yeteneği olan Seize ile yeni metada etkili bir ajan olmayı başardı. Ayrıca, Fade gerçekten hafife alınmaması gereken ajanlardan biridir ve nihai Nightfall herhangi bir siteye saldırırken en yararlı aracımızdır.

Cypher

Diğer bir Sentinel ajanı Cypher'dır. Trapwire, Cyber Cage ve Spycam yetenekleri sayesinde Cypher ile herhangi bir alanı savunmak için oldukça rahat olabiliriz. Cypher, kullanıldığında harita üzerinde yaşayan tüm düşman oyuncuların yerini anında gösteren ultisi ile gerçekten kullanışlı bir karakter.

 

-C-

Phoenix

C katmanına gelince, ilk isim Phoenix'tir. Diğer Düellocu ajanlardan daha düşük olduğunu düşündüğümüz için onu bu kademeye yerleştirdik. 2 flaş, 1 alev duvarı ve 1 ateş topu olmasına rağmen, Phoenix tam olarak bir Düellocu ajan kapasitesine sahip değildir.

Valorant En İyi Karakter Phoenix

Yoru

Yoru, oyuna girdiğinden beri birçok nerf ve buff aldı. Bu ince ayarlarla, Riot geliştiricileri sonunda yeni metada doğru formülü bulmuş gibi görünüyor. Yoru'nun yetenekleri, başka bir boyuttan gelen enerjiyi kullanmasına izin verir. Bunu kendisinin bir kopyasını oluşturmak veya doğrudan ışınlanabileceği ışınlayıcılar oluşturmak için kullanabilir. Ayrıca Yoru'nun 2 flaşı var. Nihai yeteneğinin kilidi açıldığında, Yoru başka bir boyuta geçer ve 10 saniyeliğine görünmez olur ve artan hızıyla hızla her yere gidebilir.

god-of-war-figurine

Valorant 600 VP VPoints

₺ 130,00

₺ 123,57

En İyi Xbox Game Pass Oyunları (2023)
Sizler için 2023 yılında yayınlanmış en iyi Game Pass oyunlarını derledik....
CS:GO En İyi Silahlar (2023)
Son dönemde hem dünyada hem de ülkemizde oldukça fazla kullanıcıya sahip olan bu oyunda oldukça etkili silahlar yer alıyor. Peki bu silahlardan hangil...