Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree - Oyun Haberleri - eTail Blog
Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree

Çıktığı günden bu zamana kadar birçok ödül toplayan ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Elden Ring için ilk DLC paketi geliyor. Haritanın ve oyun içeriklerinin geniş olmadığını düşünmüş olmalılar ki bu DLC ile daha da genişleyecek bir paketi hazırlıyorlar. Bu paketin ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi sahibi olmasak da böyle bu haberi duymak PC oyunu severlerin ilgisini çekmeyi başardı.

elden-ring-dlc

FromSoftware tarafından bu DLC paketi hakkında net bir bilgi yayınlanmasa da geliştirme aşamasında olduğunu belirterek biz oyun severleri mutlu edecek bir haber olması da sevindirici. Oyun Dünyasına adını altın harflerle yazdıran bu oyunun böylesine bir genişleme paketi uzun süredir beklenen bir durumdu. Çünkü oyun çıktığı günden bu zamana kadar yamalar ve birkaç hata düzenlemesi dışında bu denli bir DLC paketi gelmemişti.

Shadow of the Erdtree genişlemesinin duyurusu Elden Ring ve FromSoftware’in resmi Twitter sayfalarından paylaşıldı. FromSoftware, Shadow of the Erdtree genişlemesi hakkında detay vermedi ve sadece görsel paylaştı. Elbette oyunun hayranları görsellerle ilgili teorileri çoktan ortaya koymaya başlamış durumda. Görselde at (torrent) üstünde görünen figürün Miquella olduğu söyleniyor.

eldern-ring-dlc

Steam Gizem Festivali Öne Çıkan Oyunlar 2023
Steam üzerinde geçtiğimiz hafta başlayan Steam Gizem Festivali 2023 kapsamında, oyun severlerin beklediği bazı oyunlar indirime girdi....
Valorant, Oni 2.0 Seti Geliyor
Valorant, Oni 2.0 seti yıllar sonra sevenleri ile buluşacak....