Steam Gizem Festivali 2023 Öne Çıkan Oyunlar - Oyun Haberleri - eTail Blog
Steam Gizem Festivali Öne Çıkan Oyunlar

steam

PC oyunlarında çokça adını duyduğumuz Steam üzerinde geçtiğimiz hafta başlayan Gizem Festivali kapsamında, oyun severlerin beklediği bazı oyunlar indirime girdi. Birçok oyuncu bu oyunlara akın ederken, oyunlar içerisinde öne çıkan ve ilgi gören bazı oyunları sizler için sıralamaya çalıştık.

Heavy Rain

Heavy Rain, Quantic Dream tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayımlanan interaktif drama ve aksiyon-macera oyunudur. Oyun QTE (QUICK TIME EVENT) olarak adlandırılan bir tekniğin en iyi örneklerinden. Aynı bir film izler gibi oynadığınız fakat filmi tercihlerinizle ve yaptıklarınızla yönlendirebildiğiniz ilginç bir teknik.

god-of-war-figurine

Heavy Rain

₺ 519,77

Twelve Minutes

Luis Antonio tarafından geliştirilen macera oyunudur. Küçük bir apartman dairesinde ve etrafındaki alanlarda geçen oyun, oyuncunun bir gizemi çözmeye çalışması için 12 dakikalık bir döngüdeki olayları tekrar tekrar oynayarak çözüme ulaşmaya çalışırız.

god-of-war-figurine

Twelve Minutes

₺ 422,25

₺ 211,12

The Past Within

Güvendiğin biriyle birlikte oynayarak, biriniz Geçmişte diğeriniz Gelecekte, çevrenizde gördüklerinizi gözlemleyerek ve iletişim kurarak. Bulmacaları çözüyoruz ve Albert Vanderboom’un planını ortaya çıkarıyoruz. İlginç bir oyun deneyimi sunan yapımda online birbirinizle bağlantı kurmadan birlikte oynamayı vaat eden bir oyun.

2023 Steam Festivalleri Belli Oldu
Birçok oyuncunun sıkça kullandığı ve adından çokça bahsettiğimiz Steam platformu festivallerini açıkladı....
Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree
Çıktığı günden bu zamana kadar birçok ödül toplayan ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Elden Ring için ilk DLC paketi geliyor....