Valorant, Oni 2.0 Seti Geliyor - Oyun Haberleri - eTail Blog
Valorant, Oni 2.0 Seti Geliyor

Valorant, Oni 2.0 seti yıllar sonra sevenleri ile buluşacak. PC oyunları kategorisinde rekabetçi FPS olarak çıkıtğı dönemden bu zamana kadar birçok insanın beğenisini kazanmıştır. Grafikleri ve çoğu bilgisayar sisteminde çalışacak şekilde olması da ayrıca büyük bir avantajdır. Yaratılan hikâye ve evren sebebiyle de çokça ilgi gören bu oyun içerisinde Valorant severlerin çokça beğenisini kazanan “Oni” setinin 2.0 versiyonu sonunda oyuna geliyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım videosunda Oni silah setini 2.0 versiyonunu tanıtıldı. Genel olarak, Oni silah seti, Valorant'ta görsel olarak çarpıcı ve çok beğenilen bir görünüm setidir. Karmaşık tasarımları, benzersiz animasyonları ve özel kullanılabilirliği, onu herhangi bir oyuncunun koleksiyonuna değerli bir katkı haline getirir.

god-of-war-figurine

Valorant 3500 VP VPoints

₺ 700,00

₺ 665,35

Etkileyici estetiğine ek olarak, Oni silah görünümleri nadir olmaları ve ayrıcalıklı olmaları nedeniyle de oldukça rağbet görmektedir. Yalnızca sınırlı bir süre için oyun içi mağazadan satın alınabilirler ve fiyat noktaları oyundaki diğer birçok dış görünümden daha yüksektir. Bu onları Valorant oyuncuları arasında bir statü sembolü haline getirdi ve birçok oyuncu maçlar sırasında Oni silah görünümlerini sergilemekten gurur duyuyor.

Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree
Çıktığı günden bu zamana kadar birçok ödül toplayan ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Elden Ring için ilk DLC paketi geliyor....
Valorant Yeni Ajan Gekko
Pc oyunlarında kısa bir sürede kendini dünyaya tanıtmış bir oyun olan Valorant’a yeni ajan geliyor....