Destiny 2 Nedir? (2023) - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Destiny 2 Nedir?

Destiny 2 bambaşka bir dünyayı oyunculara sunan bir oyundur. Güneş sistemi içerisinde geçen bu oyun FPS türü oyunlar arasında yerini alıyor. Rol yapma ve birinci şahıs nişancı oyunu olarak adlandırılan bu oyun, sahip olduğu üstün grafik özellikleriyle oyuncuların tüm ilgisini çekmeyi başarmaktadır.

Oyuncular seçtikleri kahramanın ardından güneş sistemine girerek verilen görevleri yerine getirmekle sorumlu olan oyuncular, görevleri yerine getirdikçe karakterlerini güçlendirebilir ve savaşı kazanabilir. Destiny 2 takım ve bireysel olarak oynanabilmektedir. Çevrimiçi oynama özelliği bulunan bu oyun MMO oyunları arasında da kendine yer edinmektedir.

god-of-war-figurine

Destiny 2: Legacy Collection (2023)

₺ 1.938,60

Destiny 2 Nedir?

Destiny 2 Kim Tarafından Yapılmıştır?

Destiny 2 Bungie şirketi tarafından yapılmış bir oyundur. Bu oyun çıktığı ilk günden itibaren çok sayıda oyuncuyu kendisine bağlamıştır. Ayrıca Destiny serisinin ilk oyunu da yine aynı yapımcı tarafından yapılmıştır.

Bungie oyunlarına eTail üzerinden en iyi fiyatlarla ulaşın!

Destiny 2 Oyununu Yapan Şirketin Adı Nedir?

Destiny 2 oyununu yapan şirketin adı, Bungie’dir. Bungie tarafından geliştirilen bu oyunun yayımcılığını ise Activision şirketi üstlenmektedir.

Destiny 2 Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Destiny 2 28 Ağustos 2017 tarihinde piyasaya çıkmıştır. Oyun XBOX, PS4, PS5 ve PC için uyumludur.

Destiny 2 2021 Yılında Kaç Oyuncuya Ulaşmıştır?

Destiny 2, 2021 yılında 200.000 oyuncuya ulaşmıştır. Bu oyun özellikle PC tarafından çok sayıda oyuncu tarafından tercih edilmektedir.

Destiny 2 Nedir?

Destiny 2 Ücretli Midir?

Destiny 2 oynaması ücretsiz oyunlar içerisinde yer alır. Ancak oyunda çeşitli paketler ve ekipmanlardan faydalanmak için belirli ödemeler yapılması gerekir. Ayrıca oyunun edition paketlerinin de satın alınması gerekebilir. XBOX ve Playstation mağazaları için aynı şekilde oynaması ücretsiz bir oyundur.

Destiny 2 Oynayarak Para Kazanılır Mı?

Destiny 2 oynayan oyuncuların, bu oyun üzerinden belirli bir gelir elde etmesi mümkün değildir. Oyunda herhangi bir ürünün veya hesabın ticari amaçlar doğrultusunda satılması yasaktır.

Destiny 2 Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Destiny 2 oyununda herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Bu nedenle oyun, her yaş aralığı için uygundur.

Destiny 2 Nasıl İndirilir?

Destiny 2 oyununu PC’ye indirmek ve oynayabilmek mümkündür. Bunun için oyuncuların öncelik olarak Steam hesabına sahip olması gerekir. Steam hesabına sahip olan kullanıcılar aşağıdaki adımları takip ederek Destiny 2 oyununu bilgisayarlarına indirebilir;

  1. Öncelik olarak Steam hesabınızda oturum açın
  2. Ardından Steam uygulaması üzerinden mağaza bölümüne girin
  3. Sonrasında arama butonuna ‘’Destiny 2’’ yazın
  4. Sonrasında kütüphaneye ekle butonuna basın
  5. Son olarak kütüphanenize gidin ve oyunu yükleyin

Destiny 2 Sistem Gereksinimleri

Destiny 2 oyununu bilgisayarında oynamak isteyen oyuncuların, belirli bir sistem özelliklerine sahip olması gerekir. Bu sistem gereksinimleri şu şekildedir;

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10
  • İşlemci: İntel Core i3 3250 veya AMD FX 4350
  • RAM: 6 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 660 2GB veya AMD Radeon HD 7850 2GB
  • Depolama: 105 GB kullanılabilir alan

Destiny 2 Kaç GB?

Destiny 2 oyununu bilgisayarınza kurmak için 105 GB kullanılabilir alan bulundurmanız gerekiyor. Bu sayı ek paketler ve içerikler ile birlikte artabilir.

Destiny 2 Mobil’ de Oynanır mı?

Destiny 2 Playstation, XBOX ve PC platformları için üretilmiş bir oyundur. Oyunun bir mobile sürümü bulunmamaktadır. Bu nedenle mobil üzerinde Destiny 2 oynamak mümkün değildir.

Destiny 2 Nasıl Oynanır?

Destiny 2 oyunu öncelik olarak karakter seçimiyle başlar. Bu noktada oyuncuların doğru sınıftan karakter seçmesi gerekir. Her sınıfın kendine has özelliği bulunur. Sonrasında oyuncuların Loot sistemini öğrenmesi ve kavraması gereklidir. Loot üzerinde oyuncular, çeşitli envanterler alarak kahramanlarını güçlendirebilir.

Yukarıdaki adımların ardından oyuncuların, kahramanlara verilen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir. Oyunda yer alan NPC’ler üzerinden görev almak ve bunları yerine getirmek önem taşımaktadır.

Görevleri yerine getiren oyuncular klanlara katılabilir ve arkadaş edinebilirler. Arından savaşlarda rakiplerini takım halinde alt edebilirler.

Destiny 2 Nedir?

Destiny 2 Oyununun Konusu Nedir?

Destiny 2 online olarak oynanabilen birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunda amaç eşsiz dünyada görevleri tamamlamak, rakiplerinle savaşmak ve kazanmaktır.

Destiny 2 XBOX'da Oynanır mı?

Destiny 2 PC ve Playstation platformlarında oynanabildiği gibi XBOX platformunda da oynanabilmektedir. Ancak oyuncuların oyunu indirmesi veya Game Pass abonesi olması gerekmektedir.

Destiny 2 Karakterleri Nelerdir?

Destiny 2 oyununda karakterler 3 ayrı sınıfa ayrılır. Bu sınıfların her biri farklı özelliklere ve yeteneklere sahiptir. Karakter sınıflandırmaları şu şekildedir;

  • Titan sınıfı: Titan sınıfında bulunan karakterler fiziksel anlamda çok güçlüdür. Bu karakterlerin asıl amacı tank görevi görmek ve ön safhalarda savaşmaktır. Düşmana büyük oranda zarar verirler.
  • Hunter sınıfı: Hunter sınıfındaki karakterler oyuncuların en zor yönetebileceği karakterler arasında yer alır. Hızıyla ve pratiklikleriyle dikkat çeken Hunterlar, zıplama yetenekleriyle de ön plana çıkar. Bu sınıftaki karakterler hem strateji hem de güçleriyle ön plana çıkarlar.
  • Warlock Sınıfı: Warlock sınıfı, Titanlardan hızlı ancak Hunter sınıfından yavaş olan arada kalan karakterlere sahiptir. Ancak Warlockları ön plana çıkaran özellik ise rakibe verecekleri zararlardır.

Oyunda oyuncuların öncelik olarak karakter ardından da karakterin bulunacağı sınıfı seçmeleri gerekir. Oyunda temel olarak bulunan 3 karakter vardır. Bunlar;

  • IKORA REY
  • TYRA KARN
  • ULDREN SOV

Destiny 2 Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

Destiny 2 oyununa benzer güncel ve eski birçok oyun bulabilmek mümkündür. Bunlar;

 

 

 

 

Minecraft Nedir? (2023)
Minecraft 2011 yılında Mojang Studios tarafından yayınlanan, üç boyutlu voxel tarzda bir sandbox oyunudur. Oyun 2014 yılında Microsoft tarafından satı...
Xbox Game Pass’taki En Yeni Oyunlar
Birbirinden ilginç oyunlar Ağustos ayı itibarıyla sizinle. Buyurun başlayalım. 2022 yılı Ağustos ayı itibarıyla game pass de bulunan oyunlar. ...