Xbox Game Pass’taki En Yeni Oyunlar - Oyun Haberleri - eTail Blog
Xbox Game Pass’taki En Yeni Oyunlar

Mousunuzu, Klavyenizi ve Ekranınızı Xbox Game Pass’taki en yeni oyunları öğrenmek için aşağıya doğru scrollinge hazırlayın. Birbirinden ilginç oyunlar Ağustos ayı itibarıyla sizinle. Buyrun başlayalım.

Curse of the Dead Gods (Cloud, Konsol, ve PC) 

Anlatılmamış zenginlikler, sonsuz yaşam, ilahi güçler arıyorsunuz - lanetli bir tapınağa, görünüşte sonsuz bir dipsiz çukur labirentine, ölümcül tuzaklara ve canavarlara götürür. Açgözlülüğün seni ölüme götürecek, ama bu bir kaçış değil. Tekrar savaşmak için ayağa kalkın ve bu yerde kalan habis tanrılara meydan okuyun!

 Curse of the Dead Gods

Dodgeball Academia (Cloud, Konsol, ve PC) 

İlk gün Xbox Game Pass ile sunulan Dodgeball Academia'da kaçmaya, eğilmeye, dalmaya ve dalmaya hazır olun! Bu canlı spor RPG'si sizi yakartop yaşayan ve nefes alan bir dünyaya sokar. Nihai şampiyon olmak için antrenman yaparken dostluklar kurun ve rakipler geliştirin - kortlarda ve dışında hakimiyet kurun.

dodgeball game

Katamari Damacy Reroll (Cloud, Console, ve PC)

Hiçbir şeyde durmayan prens geri döndü ve yeniden başlamaya hazır! Tüm Kozmos'un Kralı yanlışlıkla gökyüzündeki tüm yıldızları yok ettiğinde, size, bira bardağı büyüklüğündeki prens oğluna, pırıltıyı yukarıdaki cennetlere geri koymanızı emreder. Yıldızları restore etmek için onların çılgın macerasında krala katılın - şimdi tam HD olarak!

 katamari oyun

Lumines Remastered (Cloud, Konsol, ve PC) 

Ses, ışık ve bulmaca-aksiyon unsurlarını çekici, ancak oynaması kolay tek bir deneyimde birleştiren bir oyun. Müthiş house, trans ve techno beat'leri dinlerken yüksek enerjili, blok düşürme aksiyonunun merkezindesiniz!

 

Skate (Console) EA Play

Skate The EA Play List'e katılırken her şeyin başladığı yere geri dönün! Güvenlik görevlileri tarafından kovalan, vatandaşları etkile ya da sinirlendir, profesyonellerle at bin, kaykay dükkanlarını keşfet ve bu tamamen reaktif şehirde kendine ait noktalar yap!

 skate

Skate 3 (Cloud) EA Play

Ödüllü Skate serisi, Skate 3 ile yeni bir çığır açmak için geri dönüyor. EA Play ile bu eksiksiz eşli kaykay deneyiminde nihai takımı kurun ve şehrin çehresini değiştirin.

 skate 3 oyun

Starmancer (Game Preview) (PC)

Güçlü bir yapay zeka rolünü üstlenirken protokole uyun veya haydut olun. Starmancer'da. Gizemli yumurtalar için hareketli uzay limanları, gizli laboratuvarlar ve kuluçka makineleri inşa edin. Açlık, sabotaj ve uzay zombilerine karşı savunma yapın. Endişelenme, her zaman daha fazla insan yetiştirebilirsin.

 starmances oyun

Art of Rally (Cloud, Konsol, ve PC) 

Art of Rally, Absolute Drift'in yaratıcısından rallinin altın çağından ilham alan stilize bir deneyimdir. Acemi dostu seçeneklerden en uzman sürücülere meydan okuyacak sürüş modlarına kadar, şimdi 4 yeni araba, 6 yeni pist ve yeni bir serbest dolaşım alanı ile Kenya da dahil olmak üzere renkli ve stilize ortamlarda dünya çapında yarışın!

 art of rally game

Hades (Cloud, Konsol, ve PC) 

Bu Yılın Oyunu kazanan haydut benzeri zindan paletli oyununda Yunan efsanesinin Yeraltı Dünyasından savaşırken ölülerin tanrısına meydan okuyun. Olympus'un güçlerini ve efsanevi silahlarını kullanacak, her benzersiz kaçış girişiminde daha da güçlenecek ve hikayenin daha fazlasını çözeceksiniz.

 hades

Microsoft Solitaire Collection: Premium Edition (PC)

Tarihin en çok oynanan video oyununun bir parçası olun! Özel bir Xbox Game Pass kartı da dahil olmak üzere Premium Edition'da reklamsız bir deneyim yaşayın! Tek bir uygulamada en iyi Solitaire kart oyunlarının, ayrıca günlük mücadelelerin, rekabetçi etkinliklerin, Xbox başarılarının ve yeni bir Xbox temasının keyfini çıkarın. 31 yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlarca kişinin bu zamansız klasiği neden sevdiğini keşfedin.

microsoft solitaire collection premium edition

Xbox Game Pass Ultimate üyelik kodlarını uygun fiyata eTail üzerinden satın alabilirsiniz. 

Destiny 2 Nedir? (2023)
Destiny 2, Bungie tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz, çevrimiçi çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunudur....
Blazing Sails Nedir? (2023)
Blazing Sails çok oyunculu, deniz savaşları ve korsan teması işlenen bir aksiyon oyundur....