Assassin's Creed: Origins Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Assassin's Creed: Origins Nedir?

Assassin's Creed: Origins, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. Ayrıca Assassin's Creed ana serisinin 11. Oyunudur.

Onlarca ve yüzlerce oyuna ulaşmak isteyenler için tek adres eTail! PC Oyunları kategorisindeki oyunlar hem indirimli hem de eğlenceli! Hadi çekinmeyin siz de gelin!  

Assassin's Creed: Origins Oyununun Yapımcısı Kimdir?

Oyun, Ubisoft firmasına bağlı Ubisoft Montreal ekibi tarafından geliştirildi. Yves Guillemot isimli bir CEO’su bulunan bu şirketin geçmişten gelen tecrübelerinden ve başarılarına dayanarak böyle güzel bir seriyi yine aynen güzel bir şekilde devam ettireceğini az çok tahmin oyuncular olarak ediyorduk. Origins, açık ara en iyi Assassin’s Creed oyunlarından birisi olarak tarih sayfalarında yerini aldı. 

Ayrıca Ubisoft Montreal ekibi tarafından geliştirilmiş oyunlar listesinde, Prince of Persia serisinin en önemli 3 oyunu, Assassin’s Creed serisinin en beğenilen oyunları, Far Cry 3 ve Far Cry 4 gibi önemli yapımlar bulunuyor. 

Assassin's Creed: Origins Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Assassin’s Creed: Origins, 27 Ekim 2017 tarihinde biz oyuncuların beğenisine sunuldu.  

Assassin's Creed Origins Oyun İçi Görsel

Assassin's Creed: Origins Ücretli Midir?

Assassin’s Creed: Origins, birbirinden farklı platformlarda oynanmaya uygun olan bir video oyunudur. PlayStation, XBOX ve PC için üretilen bu oyunu oynamak isteyen kişilerin belirli bir ücret karşılığında oyunu satın alması gerekmektedir. Farklı platformlarda satılmakta olan Assassin’s Creed: Origins oyununun Standart Sürümünün ücreti şu şekildedir:

  • Epic Games: 269 TL
  • Steam: 269 TL
  • PlayStation Store: 399 TL
  • XBOX Mağaza: 600 TL

Aynı zamanda oyunun PlayStation, XBOX ve PC için CD versiyonu da satılmaktadır. Yukarıdaki fiyatlar indirimsiz halidir ve fiyatlar mağazalar tarafından sunulmakta olan indirimler doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

Assassin's Creed: Origins Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Assassin’s Creed: Origins video oyunu içerisinde barındırdığı hikayeler ve konulardan dolayı yaş sınırı +18 olarak belirlenmiştir. Oyunu 18 yaş altında olan kişilerin oynaması tavsiye edilmemektedir.

Assassin's Creed Origins Oyun İçi Görsel

Assassin's Creed: Origins Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Bilgisayarda Assassin’s Creed: Origins oynamak için bilgisayarın belirli özelliklere sahip olması gerekmektedir. Assassin’s Creed: Origins için önerilen sistem gereksinimleri şu şekildedir;

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 - 64Bit

İşlemci: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz ya da AMD FX-6350 @ 3.9 GHz 

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD R9 270

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 42 GB kullanılabilir alan

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 - 64Bit

İşlemci: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz oya da AMD FX-8350 @ 4.0 GHz

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 ya da AMD R9 280X

Depolama: 42 GB kullanılabilir alan

Assassin's Creed: Origins Nasıl Oynanır?

Assassin’s Creed: Origins, seviye sistemi, yetenek sistemi ve eşya sistemi gibi, rol yapma oyunlarının olmazsa olmaz özelliklerine sahip. Seviye sistemi, standart olarak karşımıza çıkan sistemlerle aynı, düşman öldürerek, görev yaparak, yeni bölge keşfederek ve keşfedilen bölgedeki özel görevi tamamlayarak tecrübe puanı kazanabiliyoruz. Kazandığımız tecrübe puanları da, tahmin edebileceğiniz üzere, bizlere seviye atlatıyor.

Assassin's Creed: Origins Oyununun Konusu Nedir?

Oyun, Ptolemaios döneminin (M.Ö. 49-47) sonuna yakın Antik Mısır'da geçiyor ve gerçek dünyanın gizli kurgusal tarihini anlatıyor. Assassin's Creed: Origins, Ptolemaios Dönemi Antik Mısırı'nda geçmekte ve suikastçılık itikadının ve suikastçı-tapınakçı çatışmasının kökenini konu almaktadır. Oyun, halkını tehlikelere karşı korunmak için savaşan eski bir Medjay olan ilk Suikastçı Bayek'in hikâyesini işlemektedir.

Assassin's Creed Origins Oyun İçi Görsel

Assassin's Creed: Origins Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

  • Assassin's Creed 2
  • Assassin's Creed Unity
  • The Elder Scrolls Online
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Middle-earth: Shadow of Mordor

 

Resident Evil 7: Biohazard Nedir? (2023)
Resident Evil 7: Biohazard, Capcom tarafından geliştirilip yayımlanan, birinci şahıs hayatta kalma-korku türünde bir video oyunudur....
Assassin's Creed Odyssey Nedir?
Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft Quebec tarafından geliştirilip Ubisoft tarafından yayınlanan üçüncü şahıs nişancı türünden bir video oyunudur. Aynı ...