Valorant Yeni Rank Ascedant - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Yeni Rank Ascedant

Valorant Yeni Rank Ascedant

Valorant yeni rank Ascedant tanıtıldı! Daha önce oyunda var olan Elmas ile Ölümsüzlük kademelerinin arasına dahil edilen bu yeni Rank, oyuncuların daha farklı bir kademe kazanmasına olanak sağlıyor. Bu yeni rank diğer bir adı ise ‘’Yücelik’’ olarak karşımıza çıkıyor.

Dünya genelinde popüler bir FPS oyunu olan Valorant, oynaması ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulan oyunlardan biri. Bu oyunda oyuncular, rakipleriyle mücadele ederek, amansız maçlara dahil oluyor. Oyuncular mücadeleleri kazanmaları doğrultusunda kademe atlıyor ve rütbe kazanıyor. Valorant oyunu yayınlandığı tarihten itibaren oyun içerisinde zaten birçok rütbe yer alıyordu. Ancak Riot Games tarafından oyuna bazı dönemlerde yeni güncel ranklar yani rütbeler ekleniyor. Oyuna son eklenen rank ise Ascedant olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bildiğimiz üzere çok sayıda oyun modu bulunuyor.

Oyun modlarının bazılarına dahil olabilmek için rütbenizin yani rankınızın belirli bir seviyeye gelmiş olması şart. Bu nedenle oyunda rank, oyuncular açısından fazlasıyla önem taşıyor. Derecesiz, dereceli, spike hücum ve ölüm maçı gibi modlara ve daha üst seviye mücadelelere dahil olabilmek için oyuncular rank elde etmek zorunda. Diğer modların aksine dereceli oyun sisteminde karşımıza çıkan ranklar, daha iyi mücadele ettiğinizin ve kazandığınız mücadelelerin de bir göstergesi. Öyleyse Valorant yeni rank Ascedant’a bir göz atalım.

god-of-war-figurine

Valorant 600 VP VPoints

₺ 130,00

₺ 123,57

Valorant Yeni Rank Ascedant Ne Zaman Gelecek?

Valorant yeni Rank Ascedant’ın oyuna yine 5.0 versiyonu ile gelmesi bekleniyordu. Daha önce tanıtımı yapılan bu rütbe, oyunda 22 Haziran 2022 tarihinde eklendi. Genel olarak Valorant 5.0 güncellemesi ile birlikte oyuna birçok yenilik getirildi. Bu yenilikler arasında Valorant yeni rütbe olan Ascedant da dahil oldu. Ascedant’ın tanıtımı ve yeni bir rütbe getirileceği aylar öncesinden Riot Games tarafından duyurulmuştu.

Valorant Yeni Rank Ascedant Nedir?

Valorant oyununda derecesiz, dereceli, ölüm maçı ve spike hücum gibi çok sayıda oyun modu yer alıyor. Bu oyun modları, oyuncuların daha rekabetçi mücadelelere girmelerini ve bu sayede kazandıkları doğrultuda rütbe kazanmalarına olanak sağlıyor. Kazanılan her maç rank elde etmeye yaklaşmak anlamına geliyor. Bu da oyuncuların daha rekabetçi bir şekilde Valorant oynamalarını sağlıyor. Özellikle dereceli ve rekabetçi mücadelelerde rank düzeyi önem taşıyor.

Riot Games tarafından ranklar içerisinde bulunan Gümüş ve Bronz gibi düşük kademelerde çok sayıda oyuncu bulunduğu açıklandı. Bu ranklarda oyuncuların yoğun olması sebebiyle oyun kademelerinde ve rütbelerinde de değişiklik yapılacağı şirket tarafından belirtilmiş. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise oyuna yeni rank Ascedant geldi.

Yeni rank Ascedant elmas sınıfının bir üstünde bulunurken ölümsüzlük sınıfının bir altında yer alıyor. Yani bu rütbe elmas ve ölümsüzlük rütbelerinin ortasında. Bu rütbeyi alabilmek için elmas sınıfında mücadeleler kazanmanız ve daha sonrasında rankı elde etmeniz gerekiyor. Bu sayede genel olarak Yücelik kademesinin altındaki sınıflarda bulunan oyuncuların daha kolay bir şekilde kademe atlaması mümkün oluyor. Ancak daha üst seviyede bulunan oyuncuların da kademe atlaması bu güncellemeyle birlikte daha zorlaşacak. MMR değerlerinde de yapılan değişiklikler doğrultusunda ölümsüzlük ve diğer sınıflarda bulunan oyuncuların kademe puanlarını toplaması gerekiyor. Oyuna yeni eklenen rank Ascedant, ölümsüzlük ve elmas sınıfları arasında yer alırken oyuncuların yeni bir rütbe elde edebilmelerine de olanak sağlıyor.

Valorant Pearl Haritası
Valorant yeni harita Pearl, artık Valorant oyuncularının mücadelelerinde tercih edebilecekleri harita seçenekleri arasında kendine yer buluyor. Oyuna ...
Spider-Man Başlangıç Rehberi
Bu rehberimiz sayesinde New York şehrinde kolayca süzülecek ve rakiplerinizi alt edebileceksiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kahraman o...