Spider-Man Başlangıç Rehberi - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Spider-Man Başlangıç Rehberi

Spider-Man Başlangıç Rehberi

Bu rehberimiz sayesinde New York şehrinde kolayca süzülecek ve rakiplerinizi alt edebileceksiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kahraman olma yolunda ilerlemek için rehberemize geçebiliriz.

Gözetmen Kulelerinin Kilidini Açın

Barışı Koru(Keeping The Peace) adlı görevde oyun size gözetmen kulelerini tanıtacaktır, bu kuleler haritada ilgi çekici noktaları gösteriyor. Bu kuleler bir bölgedeki suçları ve görevleri gösterdiği için aşırı derecede yardımcı olabiliyor. Bu arada şehirde süzülürken bu kuleleri onarmayı unutmayın.

Oyun Oynarkan Çıkan Yan Görevler

Ana hikayade ilerlerken ara sıra ekranda yardıma muhtaç vatandaşlar tarafından verilen yan görevlerler belirir. Onlara yardım etmek azımsanmayacak miktarda XP(Deneyim Puanı) verir ve yeni yetenekler açmanıza yardımcı olur.

Suçları Çözün ve Üsleri Temizleyin

Haritada gezerken suç alarmları göreceksiniz bunlar işlenmekte olan suçlar ve ya düşmanlarla olan üsler olabilir. Token toplayıp XP kazanmak ve yeni kıyafetler açmak için bunlarla ilgilenmeyi unutmayın.

Mücadeleleri Tamamlayın

Kutuda Ne Var?(What’s In The Box?) adlı görevi tamamladıktan sonra haritada mücadeleler açılacaktır. Bu mücadeleler;

. Bomba Mücadeleleri

. Drone Mücadeleleri

. Dövüş Mücadeleleri

. Gizli Mücadeleler

Şeklindedir. Bu mücadeleleri tamamlamak size Token kazandırır, bu tokenleri eşya almakta kullanabilirsiniz.

Tokenleri Karakter Kıyafetleri ve Modlarını Almak İçin Kullanın

   Tokenler kıyafetler ve modlarını almak için önemlidir. Bunlar savaş stilinizi değiştiren bir takım şeylerdir. Toplayabildiğiniz kadar token toplayın ve açabildiğiniz kadar yetenek ve kıyafet açın. Unutmayın ki kıyafetler sadece görünüş olarak değil, ayrıca her birinin ayrı bir yeteneği var.

Araştırma Tokenleri Kazanmak İçin Bulmacaları Çözün ve Araştırmaları Tamamlayın

My OTHER Other Job(Benim DİĞER Diğer İşim) adlı görevden sonra bulmacalar açılır. Araştırma Tokeninin yanı sıra bolca XP takviyeside yapar. Başlangıçta bütün bulmacalar açık değildir, bu yüzden her bölümden sonra kontrol etmeyi unutmayın.

Sırtçantalarını Arayın.

Sırtçantları ekstra token verir. Gözetmen kuleleri sayesinde onları bulmak çok da zor olmuyor. Sadece gezerken haritaya biraz dikkat göstermelisiniz.

Yeteneklerinizi Kullanın

Yeteneklerinizi yükseltmeyi sakın unutmayın. Yetenekler dövüş sırasında oldukça büyük bir etkiye sahiptir ve dövüşü kolaylaştırır.

Hızlıca Seyehat Edebilirsiniz

Şehir boyunca süzülmek eğlenceli olsa da bazı görevlerde uzak mesafelere gitmeniz gerekebiliyor. Bu durumda Hızlı Seyehat özelliğini kullanabilirsiniz. Wheels Within Wheels(Tekerlek İçinde Tekerlekler) adlı görevden sonra kullanabilirsiniz.

Bulmacaları ve Quick Time Event’ları Geçebilirsiniz

Eğer bulmaca çözmeyi sevmiyorsanız ve Quick Time Event’lardan keyif almıyorsanız oyun size bunları atlama fırsatı sunuyor. Üstelik bunu yaparken hiçbir kaybınız da olmuyor. Bu da demek oluyor ki halen XP ve Token kazanabiliyorsunuz.

Yeteneklerinizi Açmak İçin Seviye Atlayın

Seviye atlamak oyun sırasında size yardımcı olacak becerilerin kilidini açmak için puanlar verir. Bu Beceriler; Innovator, Defender ve Webslinger  diye üçe ayrılır, oyuncu istediği gibi geliştirebilir.

Valorant Yeni Rank Ascedant
Valorant yeni rank Ascedant tanıtıldı! Daha önce oyunda var olan Elmas ile Ölümsüzlük kademelerinin arasına dahil edilen bu yeni Rank, oyuncuların dah...
Horizon Forbidden West Nedir?
Horizon Forbidden West, Guerrilla Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından 2022'de yayınlanan bir aksiyon rol yapma ...