Valorant Pearl Haritası - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Pearl Haritası

Valorant Pearl Haritası

Valorant oyunu içerisinde oyuncuların birbirleriyle mücadele edebileceği farklı haritalar bulunuyor. Belirli aralıklarla oyuna yeni haritalar da ekleniyor. 2022 yılı yaz döneminde eklenmesi beklenen ve daha öncesinde şirket tarafından tanıtımı yapılan bir harita da oldukça kısa bir süre önce Valorant oyununa eklendi.

Valorant yeni harita Pearl, artık Valorant oyuncularının mücadelelerinde tercih edebilecekleri harita seçenekleri arasında kendine yer buluyor. Oyuna eklenen son güncel harita olan Pearl, çok sayıda özelliği ile dikkat çekerken oyunculara bambaşka bir mücadele imkanı sağlıyor.

Oyunda geçmişten günümüze yayınlanan oldukça etkileyici haritalar bulunuyor. Şüphesiz yeni eklenen Pearl haritası da herkesin ilgisini çeken ve oynamak isteyeceği harita seçenekleri arasında kendine yer buluyor. Peki Pearl haritası ne zaman eklendi? Valorant yeni harita Pearl özellikleri neler? Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevapları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Valorant Pearl Haritası Ne Zaman Eklendi?

Yaz sezonunun hemen öncesinde ve 20 Haziran tarihinde detaylı tanıtımı yapılan Pearl haritasının oyuna Valorant 5.0 yaması ile birlikte gelmesi bekleniyordu. Oyunun en güncel haritası olan Pearl, Valorant 5.0 yamasıyla birlikte 22 Haziran 2022 tarihinde oyuna eklendi.

Valorant 5.0 yamasına sahip olan oyuncuların 22 Haziran 2022 tarihinden itibaren Pearl haritasında oynayabilmesi ve rakipleriyle mücadele edebilmesi mümkün. Tanıtımıyla oyuncuları heyecanlandıran bu yeni harita çok sayıda özelliğe sahipken oyuncuları, farklı bir mücadelenin boyutlarına götürüyor.

Valorant Pearl Haritasının Özellikleri Neler?

Valorant Pearl haritası, oyuna eklenen en güncel harita olması sebebiyle Haziran ayından itibaren en çok tercih edilen haritalar arasında yer alacak gibi duruyor. Sadece yeni harita olması sebebiyle değil aynı zamanda farklı mücadele boyutlarında oyuncuların mücadele etmesini sağlayan bu haritada ilgi çekici birçok nokta bulunuyor.

İlk olarak Pearl, su altında yer alana bir harita. Bu nedenle diğer haritalardan tamamen farklı. Valorant oyuncuları, mücadele için Pearl haritasını tercih etmesi durumunda rakipleriyle su altında kıyasıya bir mücadele verecek. Su altında yapılacak olan mücadele, oyuncuların çok daha fazla eğlenmesine olanak sağlayacak. Ayrıca Valorant’ın yeni haritası Pearl, üç ayrı koridora sahip. Bu koridorlarda amansız bir mücadele oyuncuları bekliyor. Oyuncular bu üç koridorla saldıranlar ve savunanların bölgesine kadar inebiliyor. Haritada oyuncuların ilgisini çeken bir diğer özellik ise Portekizli sanatçıların söylemiş olduğu Fado müziklerinin çalması. Haritadaki mücadele sırasında oyuncular bu müziğin sesini duyarak rakipleriyle mücadele ediyorlar. Ayrıca haritada birçok duvar resminde Portekizli ressamlar tarafından yapılmış resimleri görebilmek de mümkün. Oyundaki bu yeni haritanın Türkçe karşılığı ise inci anlamına geliyor. Bu sebeple oyunda bazı duvarlarda inci resimlerini de görebiliyoruz.

Pearl haritasının da diğer tüm haritalarda olduğu gibi bir hikayesi bulunuyor. İklim değişikliği ile mücadele edilen dünyada Kingdom Industries tarafından su altı şehri inşa ediliyor. Bu şehre de Pearl adı veriliyor. Haritada şehir hayatını göstermek ve şehir havası vermek istendiği fazlasıyla belli. Bu sebeple oyun sırasında çok sayıda restoran ve kafeyle karşılaşabilmeniz de mümkün.

Riot Games tarafından tanıtılan ve Valorant’a eklenen bu harita, ardından eklenecek haritalar için de fazlasıyla oyuncuları heyecanlandırıyor. Sahip olduğu özellikler, ince ayrıntılar ve her şeyden önce bir su altı şehri olması, Valorant Pearl haritasının oyuncular tarafından fazlasıyla ilgi görmesini sağlayacak gibi. Harita oyuna 5. Bölüm 1. Kısım ile birlikte geliyor.

Oyun Dünyasının Unutulmayan 10 Kadın Karakteri
Video oyunlarının çoğunluğunu erkek karakterler oluştursa da çeşitli oyunlarda oyuncuların akıllarına kazınan önemli kadın karakterler de bulunmaktadı...
Valorant Yeni Rank Ascedant
Valorant yeni rank Ascedant tanıtıldı! Daha önce oyunda var olan Elmas ile Ölümsüzlük kademelerinin arasına dahil edilen bu yeni Rank, oyuncuların dah...