Valorant Yeni Ajan Mage - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Yeni Ajan Mage

Valorant Yeni Ajan Mage

Valorant oyununa eklenmesi beklenen yeni büyü ajanının kod adının MAGE olduğu sızdırıldı. Oyun içerisinde bulunan ajan kategorileri, özellikle düellocular başta olmak üzere fazla güçlü ajanlar ile doludur. Riot Games, Valorant'ı geliştirmek ve oyuncu çekmek için yeni ajanlar yaratmaya devam ediyor.  Yakın zamanlarda nöbetçi ve başlatıcı kadrolarına Chamber ve Fade isimli ajanlar eklendi. Bunun sonucunda denetleyici ajan eklemesi için oldukça uygun bir durum ortaya çıktı. Muhtemelen Mage, Valorant’taki yeni güçlü karakter olacak ve bu karakterin Omen’in ayak izlerini bile takip edebileceği söyleniyor. Genellikle ‘’Büyücü’’ kelimesi tipik olarak sihirbazlar için kullanılır ve bu türdeki karakterler bilim kurgu teknolojisi kullanmak yerine doğaüstü güçler ile birlikte savaşır. Valorant’ın kardeş oyunu olarak bilinen League of Legends’da sihirbazların bulunduğu bir sınıf mevcuttur. Bu sınıf League of Legends oyununda öncelikli olarak kalabalık kitle kontrolünden sorumludur. Valorant’ta ise kitle kontrol görevi denetleyiciler için uygun bir iştir. Riot, Valorant karakterlerini oluştururken League of Legends oyunundan ilham alır. Yeni ajan Mage’in, büyüleri ile birlikte Valorant’ta güçlü bir yapıda oyunu domine etmesi bekleniyor.

Valorant Yeni Ajan

Yeni Ajan Mage Ne Zaman Çıkacak mı?

Yeni ajan Mage büyük olasılıkla oyuna 24 Ağustos tarihinde dahil olacak. Oyun içerisinde mevcut olan Battle Pass’e göre bölüm 5.2 bu tarihte başlıyor. En son çıkartılan Fade karakteri, çıkış tarihinden yaklaşık bir ay önce ortaya çıktı. Riot’un yeni karakterin kod adını duyurması ile birlikte, Mage’in yakın zamanda gelmesi gerektiği düşünülüyor. Tabi ki şu anda çıkış tarih Riot tarafından onaylanmadı ve çoğu kullanıcı tarafından tahmin edilen tarih 24 Ağustos.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Yeni Ajan Mage Yetenekler

Üzgünüz çünkü yeni ajan Mage’in yetenekleri ile ilgili herhangi bir bilgi internete sızdırılmadı. Fakat tahmin etmek gerekirse Riot’un, League of Legends oyunu yolunda ilerlediği ve büyü yetenekleri için çok renkli animasyonlar yaptığı düşünülebilir. Mage ile ilgili güncel bilgilerin paylaşılması ile yeteneklerin detaylı anlatımı daha doğru olacaktır.

Monster Hunter Rise Sunbreak Nedir?
Monster Hunter Rise Sunbreak, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Sunbreak versiyonu Monster Hunter Rise oyununun genişletilmiş hali olarak karşımıza geliy...
Neon White Nedir?
Neon White oyununu diğer birinci şahıs nişancı oyunlarından ayıran özellik oyunun yüksek tempoya sahip olmasıdır. Yüksek tempolu bir şekilde oynanan b...