Monster Hunter Rise Sunbreak Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Monster Hunter Rise Sunbreak Nedir?

Monster Hunter Rise Sunbreak Nedir?

Monster Hunter Rise Sunbreak, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Sunbreak versiyonu Monster Hunter Rise oyununun genişletilmiş hali olarak karşımıza geliyor. Piyasaya çıktığı günden itibaren çok sayıda oyuncuya ulaşan ve 9 milyona yakın satış yapan Monster Hunter Rise oyununun devamı niteliği olan bu versiyonda, yeni canavarlar ve yeni maceralar yer alacak.

Sunbreak versiyonunun önümüzdeki aylar içerisinde çıkarılacağı, oyunun yapımcı şirketi Capcom tarafından duyurulmuştu. Duyurunun ardından da ilk tanıtım yayınlandı. Monster Hunter Rise Sunbreak, ana oyundan farklı değil. Konu ve macera aynı ancak bu versiyon daha da genişletilmiş bir şekilde oyunculara sunuluyor. Sunbreak, yeni mekanlar ve yeni canavarları oyunculara sunarak daha büyük maceralara atılmaya olanak sağlıyor. Monster Hunter Rise Sunbreak, seriyi seven oyuncular tarafından merakla bekleniyordu ve sonunda erken siparişe açıldı.

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise Sunbreak Yapımcısı Kim?

Seriyi ve Monster Hunter Rise oyununun yapımcılığını Capcom şirketi üstlenmekteydi. Sunbreak genişlemesinin versiyonunu da aynı şirket üstleniyor. Yeni düşmanlar, eski düşmanlar, yeni haritalar ve yeni canavarlar yine yapımcı şirketin geliştiriciliği doğrultusunda oyuna eklenecek.

god-of-war-figurine

Capcom (JP)

Monster Hunter Rise Sunbreak Ne Zaman Yayınlanacak?

Monster Hunter Rise Sunbreak tanıtımı Mart ayında gerçekleştirilmiş ve oyunun gelecek aylarda yayınlanacağı yapımcı şirket tarafından duyurulmuştu. Oyun açıklandığı gibi 30 Haziran 2022 tarihinde yayınlandı. Oyunla birlikte çeşitli ek paketler de satışa çıkarıldı.

Oyunun oynanabileceği bir diğer platform ise Nintendo Switch. Nintendo mağazasında da oyun 30 Haziran 2022 tarihinde satışa çıkarıldı.

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise Sunbreak Yeni Özellikler Neler?

Monster Hunter Rise Sunbreak genişlemesi, çok sayıda yeni özelliğin de oyuna katılmasıyla birlikte yayınlandı. Bu genişleme versiyonunda oyunun standart versiyonunun üzerine eklemeler yapıldı. Sunbreak genişlemesinde yeni mekanlar, yeni ana kamp ve yeni canavarlar bulunuyor. Bu eklemelerin yanı sıra 14 silah türü için ayrı hareket ve saldırı özelliği getirildi. Ayrıca yeni usta rütbe görevlendirilmeleri de oyuna eklendi. Genişleyen ve yeni özellikleri kullanıcılara sunan Sunbreak güncellemesinin oyuncular tarafından fazlasıyla tercih edilmesi bekleniyor.

god-of-war-figurine

Monster Hunter Rise: Sunbreak

₺ 1.396,67

Monster Hunter Rise Sunbreak Nasıl İndirilir?

Monster Hunter Rise Sunbreak oynamak isteyen oyuncuların, öncelik olarak oyunu bilgisayarlarına indirmeleri gerekmektedir. Monster Hunter Rise Sunbreak genişlemesini indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • İlk olarak eTail.com.tr'de üyeliğinize giriş yapın.
  • Üyeliğini yoksa üyelik kaydı oluşturun. 
  • Sonrasında arama sekmesine ‘’Monster Hunter Rise Sunbreak’’ yazın.
  • Çıkan sonuçlarda oyunu bulun ve üzerine tıklayın.
  • Ardından oyunu sepete ekleyin ve ödeme işlemlerini gerçekleştirerek oyunu satın alın.
  • Steam uygulamasının kütüphane sekmesine gidin ve satın aldığınız keyi kütüphanede etkinleştirin.
  • Son olarak yükle seçeneğine tıklayın ve oyunu indirin.

Yukarıdaki adımları takip ederek oyunu PC’ye indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunu Nintendo Switch konsoluna indirmek için Steam Nintendo mağazasına giriş yapın ve oyunu satın alın. Ardından yükle butonunu kullanarak kısa süre içerisinde oyunu cihazınıza indirebilirsiniz.

Neon White Sistem Özellikleri
Neon White sistem özellikleri, PC'nin eksiksiz bir şekilde çalışabilmesi için PC'de minimum veya sistem açısından yeterli olması gerekmektedir....
Valorant Yeni Ajan Mage
Valorant oyununa eklenmesi beklenen yeni büyü ajanının kod adının MAGE olduğu sızdırıldı. Oyun içerisinde bulunan ajan kategorileri, özellikle düelloc...