Neon White Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Neon White Nedir?

Neon White Nedir?

Neon White, birinci şahıs nişancı ve hedef alan yer oyunlarından biridir. Oyun, Nintendo Switch ve PC için kısa bir süre önce yayınlanmıştır. Neon White oyunu her iki platformda da olabilirmek mümkündür.

Neon White oyun birinci şahıs nişancı oyunlarından üstün performans yüksek tempoya sahiptir. Yüksek tempolu bir şekilde canlandırılan bu amaç düşmanları yok etmek ve hayatta kalmaktır. Sayfayı ve kahramanların yer bu seçimi Neon White adı kahramanın tüm oluşturmayı kullanarak aksiyon dolu bir maceraya ortaya çıkıyoruz. Bu macerada asıl amaç ise cennet içinde yer alan blisleri yok etmek.

Neon White

Neon White Yapımcısı Kimdir?

Neon White oyunun yapımcısı Annapurna İnteraktif şirketidir. Bu şirket oyunu Nintendo Switch ve Microsoft Windows platformlarında üstlenmektedir. Neon White oyununun geliştiricisi ise Angel Matrix'tir. Oyun yayıncılığını ve tanıtımını ise yapımcı şirketi Annapurna İnteractive üstlenmektedir. Diğer bir adıyla Annapurna Games, 1 Aralık 2016 tarihinde kurulmuş bir şirkettir.
 

god-of-war-figurine

Annapurna Games

Neon White Ne Zaman Yayınlandı mı?

16 Haziran 2022 tarihinde Annapurna İnteractive Games tarafından yayınlanan oyun, ilk günden itibaren oyunculardan ilgi görüyor. Oyun sadece PC için değil aynı zamanda Nintendo Switch için de aynı gün yayınlandı.

Neon White Kaç GB?

Oyuncuları farklı bir dünyaya, cennete ve fazlasıyla tempolu bir maceraya götüren Neon White oyununun bilgisayarda kaplayacağı yer oldukça düşük. Neon White indirmek için oyuncuların bilgisayarlarında bulunması gereken boş depolama alanı sadece 6 GB. Bu sayede oyunu oldukça kısa bir sürede indirip eğlenceli ve aksiyon dolu bir atmosfer içerisinde cennetteki iblislerin alt etmek mümkün.

Neon White

Neon White Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygun?

Neon White tek oyunculu bir şekilde oynanabilen bir oyun. Oyunda herhangi bir şekilde yaş sınırı bulunmuyor. Yani her yaştan oyuncunun bu oyunu kolaylıkla oynayabilmesi mümkün. Ancak yaş aralıkları ülkeden ülkeye farklılıklar gösterebilir.

Ayrıca oyunda Türkçe arayüz desteği de bulunuyor. Bununla birlikte altyazıda da Türkçe dil desteği var. Bu sayede yabancı dil bilmeyen oyuncuların hikayeyi anlaması da oldukça kolaylaşıyor. Oyunun seslendirmesi ise İngilizce. Oyunda desteklenen diğer diller arasında Fransızca, İtalyanca ve Almanca yer alıyor.

Neon White Konusu Nedir?

Neon White, tek oyunculu bir şekilde yüksek tempolu birinci şahıs nişancı oyunlarından biri. Her nişancı oyununda olduğu gibi bu oyunda da amaç çeşitli silahlar kullanarak düşmanları alt etmek. Neon White oyununda düşmanımız bu sefer cennette bulunan iblisler.

İblisleri yok etmeli, onlara karşı savaşmalı ve cenneti temizlemelisiniz. Farklı bölümlere, haritalara ve mekanlara sahip olan bu oyunda çok tempolu bir maceranın içerisine atılacaksınız. Oyunda bir suikastçıyı canlandırıyoruz. Suikastçının adı ise White. Asıl hedefimiz cennette kalmak ve bunun için de diğer iblis avcılarından daha fazla iblis avlamamız gerekiyor. En fazla iblis avlayan suikastçı, cennette kalmaya ve savaşmaya devam ediyor. Konu olarak cennet ötesine geçen bu oyun grafikleri, mekaniği ve karakterleriyle bu macerayı fazlasıyla eğlenceli hale dönüştürüyor.

god-of-war-figurine

Neon White

₺ 422,61

₺ 295,83

Neon White Nasıl İndirilir?

Neon White oyununu PC’de veya Nintendo Switch konsolunuzda oynamak için öncelik olarak oyunu indirmeniz gerekiyor. Oyunu Nintendo konsolunuzda direkt olarak mağazaya bağlanarak kolaylıkla indirebilirsiniz. PC’nize Neon White indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • İlk olarak eTail.com.tr'de üyeliğinize giriş yapın.
  • Üyeliğini yoksa üyelik kaydı oluşturun. 
  • Sonrasında arama sekmesine ‘’Neon White’’ yazın.
  • Çıkan sonuçlarda oyunu bulun ve üzerine tıklayın.
  • Ardından oyunu sepete ekleyin ve ödeme işlemlerini gerçekleştirerek oyunu satın alın.
  • Steam uygulamasının kütüphane sekmesine gidin ve satın aldığınız keyi kütüphanede etkinleştirin.
  • Son olarak yükle seçeneğine tıklayın ve oyunu indirin.

Yukarıdaki adımları takip ederek PC’nize Neon White oyununu kolaylıkla indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.
 

Neon White

Neon White Sistem Özellikleri Nelerdir?

Neon White, büyük sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymayan oyunlardan biridir. 6 GB depolama alanına ihtiyaç duyan bu oyun aynı zamanda 6 GB Ram belleğe de ihtiyaç duymaktadır. Oyunun detaylı sistem özelliklerini öğrenmek için ‘’Neon White Sistem Özellikleri’’ adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

Neon White Nasıl Oynanır?

Neon White basit bir şekilde oynanabilen oyunlardan biridir. Ancak cennette kalabilmek için onu bir araya getirmekte fayda vardır. Her karşılaşmadan önce temposu çok ama çok yüksek. Bu oyuncu olarak öncelikle bu hızlı tempoya alıştırmalısınız. Daha sonra gitmek amacımız iblis'e gitmek. Kahramanınız White için en iyi ruh kartlarını toplamaya çalışmalısınız. Bu kartlar sayesinde düşmanlara daha kolay bir şekilde saldırabilirsiniz. Ayrı bölümlerden kesitme yollar da küçük değişiklikler. Ne kadar hızlı oyuncular o kadar çok iblis öldürebilir ve diğer avcıların gidecekleri kişiler.

Valorant Yeni Ajan Mage
Valorant oyununa eklenmesi beklenen yeni büyü ajanının kod adının MAGE olduğu sızdırıldı. Oyun içerisinde bulunan ajan kategorileri, özellikle düelloc...
Monster Hunter Rise Nedir?
Monster Hunter Rise, Capcom şirketi tarafından Nintendo Switch için özel olarak geliştirilen bir oyundur. Bu oyun aksiyon ve rol yapma kategorisinde b...