Valorant Uzaylı Avcısı Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Uzaylı Avcısı Skin Koleksiyonu

Valorant Uzaylı Avcısı Skin Koleksiyonu

Valorant Haziran ayında mağazaya gelen Pride etkinliği ve Neptün skin paketinden sonra yeni skin paketi Uzaylı Avcısı koleksiyonunu duyurdu. Askeri temalı Premium skin kademesine ait olan ve yükseltme ile silahların üzerine bir “Kalp Atış Hızı Sensörü” yerleştirilebilen bu yeni koleksiyon Valorant’ta benzersiz bir tasarıma sahip.

Askeri Tema

Valorant 2020 tarihinde FPS sektörüne çıkışından bu yana birçok yaratıcı ürünleri oyunculara sunmakta. 8 Haziran 2022 tarihinde oyuna eklenen yeni Uzaylı Avcısı Skin Paketinde VFX ve SFX animasyon yükseltmeleri bulunuyor. Animasyonlarda özellikle silahlarda yeşil renkli mini bir harita mevcut. Bu harita da sizin konumunuz gözükmektedir. Ayrıca silahların tasarımı basit olup gerçekçi bir görünüme sahiptir.

Silahlar

Valorant Uzaylı Avcısı skin koleksiyonu silahları aşağıda verilmiştir:

  • Odin
  • Bucky
  • Phantom
  • Frenzy
  • Yakın Dövüş

Silah görünümlerinin yanı sıra, Uzaylı Avcısı paketi ayrıca bir sprey, silah uğurluğu ve oyuncu kartı içeriyor. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Geliştirmeleri

Riot Games, Valorant Uzaylı Avcısı skin koleksiyonu için yalnızca 2. seviyeye yükseltme kadar izni vermiştir.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Kalp Atış Hızı Sensörü

Uzaylı Avcısı Skin Koleksiyonu Fiyat

Premium skin kademesine ait Uzaylı Avcısı koleksiyonunda tüm paket 7100 Valorant Puanına(VP) mâl olurken, bireysel silah skinlerinin fiyatları 1775, paket içerisindeki yakın dövüş silahı olan Uzaylı Avcısı Bıçağı ise 3550 VP'ye mâl oluyor.

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunmaktadır. Birincisi; Valorant’ın oyun içerisindeki mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkinci yol ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun zevkini geliştirmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve Valorant’ın renkli dünyasına dal!

 

Valorant Tracker Nedir? (2023)
Tracker, kelime anlamı olarak “İzci” demektir. Oyunlar için tracker uygulamaları, oyuncuların istatistiklerine bakmak ve kendi profilleri hakkında bil...
Valorant Gaia’nın İntikamı Skin Koleksiyonu
Riot Games, Valorant için yayınladığı 4. Bölüm 2. Kısım güncellemesiyle birlikte Gaia’nın İntikamı isimli yeni silah kaplama setini oyuna ekledi. Doğa...