Valorant Gaia’nın İntikamı Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Gaia’nın İntikamı Skin Koleksiyonu

Valorant Gaia’nın İntikamı Skin Koleksiyonu

2022 yılı Valorant için gerçekten heyecan verici geçiyor. Sadece yeni Ajanlar ve yeni Savaş Biletleri almakla kalmıyoruz, aynı zamanda yepyeni bir silah görünümü koleksiyonu da alıyoruz.

Riot Games, Valorant için yayınladığı 4. Bölüm 2. Kısım güncellemesiyle birlikte Gaia’nın İntikamı isimli yeni silah kaplama setini oyuna ekledi. Doğa ve orman temalı yeni kaplamalar birbirinden güzel renklerle harmanlandı.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Doğa ve Orman Teması

Ağaç tasarımı ve fresh renkleri ile oyuncuların oldukça hoşuna giden Premium kademesine ait bu skin paketi oyuna 1 Mart tarihinde eklendi. Gizemli, büyülü, karmaşık ve güçlü bir karışım ile orman teması oyuncular tarafından beğenilen bir tasarıma sahip. Gaia'nın İntikamı paketi kendine özgü bir his ve görünüme sahip ve birden fazla varyasyon içerdiğinden paranızın karşılığını fazlasıyla alacağınızı düşünüyoruz.

Silahlar

Gaia’nın İntikamı skin koleksiyonu aşağıdaki 5 silah için tasarlandı:

  • Vandal
  • Ghost
  • Marshal
  • Guardian
  • Yakın Dövüş

Tüm bu silah kaplamaları yükseltilebilir olup 4 farklı renkte varyasyonu bulunur:

  • Varsayılan (Kırmızı)
  • Stil 1 (Mavi)
  • Stil 2 (Yeşil)
  • Stil 3 (Turuncu)

Silahların stilin değiştirirken; farklı bir stil almak size 15 Radyanit Puanına mâl olacak. Silah görünümlerinin yanı sıra, Gaia’nın İntikamı paketi ayrıca bir sprey, silah uğurluğu ve oyuncu kartı içerecek. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Geliştirmeleri

Her silahın 4 farklı stile sahip olmasının yanı sıra, onlara ek olarak ses ve görünüş efektleri ekleyebilirsiniz. Her zamanki gibi standart silahlar ve yakın dövüş silahı için yükseltme kuralları farklı olup her bir seviye atlama size 10 Radyanit Puanına mâl olacak.

Gaia’nın İntikamı skin koleksiyonundaki silahlarınızın seviyesini 4. seviyeye kadar yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Görsel Efektler
  • 3. Seviye: Görsel Efektler
  • 4. Seviye: Özel Bitiriş

Yakın Dövüş Silahı Geliştirmeleri

Koleksiyon içerisindeki yakın dövüş silahı Gaia’nın İntikam'ına gelince, onu sadece 2 kez yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Görsel Efektler

Gaia’nın İntikamı Fiyat

Her Premium kademedeki koleksiyonlar gibi Gaia’nın İntikamı skin koleksiyonunda da fiyatlar bireysel skin başına 1775 Valorant Puanı (VP), paket başına 7100 VP şeklindedir.

god-of-war-figurine

Valorant 3500 VP VPoints

₺ 700,00

₺ 665,35

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunur. Bunlardan ilki, Valorant oyun içi mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkincisi ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun zevkini geliştirmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve Valorant’ın renkli dünyasında yerini al!

Valorant Uzaylı Avcısı Skin Koleksiyonu
Valorant, Haziran ayında mağazaya gelen Pride etkinliği ve Neptün skin paketinden sonra yeni skin paketi Uzaylı Avcısı koleksiyonunu da yayınladı....
Valorant Kaplan Skin Koleksiyonu
Riot Games 1 Şubat 2022 tarihinde oyuna yeni bir güncelleme getirdi. Bu güncellemenin içinde kaplanlardan ilham alınarak tasarlanmış yeni bir skin kol...