Valorant Tracker Nedir? (2023) - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Tracker Nedir?

Uzun süren kapalı beta sürecinden sonra resmi olarak çıkışını 2 Haziran 2020’de yapan Valorant, çıktığı tarihten bu yana popülerliğini sürekli artırmış, büyük küçük demeden büyük bir kitleye hitap etmeyi başarmıştır. Dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri haline gelmiş CS:GO ve Overwatch gibi oyunlardan etkilenen bu oyun da e-spor sahnesinde başarısını kazanmıştır.

Bugün sizlere birçok oyun için sürümü bulunan “Tracker” uygulamaları hakkında detaylı bilgiler hazırladık.

Tracker, kelime anlamı olarak “İzci” demektir. Oyunlar için tracker uygulamaları, oyuncuların istatistiklerine bakmak ve kendi profilleri hakkında bilgi sahibi olmaları adına kurulmuştur. Örneğin bir Valorant oyuncusu herhangi bir tracker uygulamasına veya sitesine kayıt olarak öldürme/ölme oranını, isabet oranını, kazanıp kaybetme istatistiğini ve çok daha fazlasını öğrenebilir.

Ayrıca bu tarz tracker uygulamalarının desteklediği birçok popüler oyun bulunur. Fortnite, Apex Legends, Call of Duty, League of Legends, PUBG ve Valorant gibi oyunlar bunlara örnek gösterilebilir.

Valorant için en popüler tracker uygulamaları arasında tracker.gg, blitz.gg ve valking.gg gibi web siteleri örnek verilebilir. Valorant verilerinizi ve aynı zamanda oyun istatistiklerinizi dünyanın her yerinden kolayca kontrol etmenize imkan sağlar.

Valorant Tracker

Tracker Uygulamaları Kullanarak Neler Yapılabilir?

Tracker uygulamalarının birçoğunda oyuncuların kendi profilleri veya başka oyuncuların profillerine bakmaları için bir nickname arama çubuğu bulunur. Oyuncular buradan kendi profil bilgilerine ve istatistiklerine ulaşabildikleri gibi başka oyuncuların da istatistiklerine göz atabilirler. Öldürme/ölme oranı, isabet yüzdesi, oynama süresi, kazanma/kaybetme istatistiği gibi bilgilerin yanı sıra bazı tracker uygulamalarında oyun içi taktiklerin ve sohbetlerin döndüğü halka açık bir forum kısmı da bulunur. Oyuncular buradan oyun hakkında taktiksele bilgi sahibi olabilir veya favori ajanları, haritaları ve yetenekleri için faydalı takım arkadaşları bulabilir.

god-of-war-figurine

Valorant 2200 VP VPoints

₺ 450,00

₺ 441,00

Valorant Tracker Uygulamalar Güvenilir Mi?

Bu uygulamalar 3. Parti yazılımlar olduklarından dikkat edilmesi gereken uygulamalardır. Herhangi bir güven garantisi yoktur ve oynadığınız birçok oyunun da bu siteler ile herhangi bir anlaşması bulunmamaktadır. Denemek isterseniz de size en güvendiğiniz ve güvenilir olduğunu duyduğunuz bir tracker uygulamasını kurup kayıt olmanızı tavsiye ederiz. Unutmayın! Hiçbir sistem güvenli değildir.

Valorant Tracker'ı Oyun İçinde Görüntülemek İçin Ne Yapmak Gerekiyor

Genellikle bu tür uygulamalarda kurulumdan sonra herhangi spesifik bir işlem gerçekleştirmeniz gerekmez. Sadece oyunu açıp oynamanız yeterli. Oyun bittiğinde istatistikleriniz uygulama içerisinde görüntülenebilir olacaktır. Ayrıca indirdiğiniz Tracker'ın web sitesini ziyaret ederek gerekli bilgilere erişim sağlayabilirsiniz.

Valorant Takımın Ası Skin Koleksiyonu
Valorant Takımın Ası skin koleksiyonu, Valorant, 4. Bölüm: 2. Kısım gelişi ile 16 Mart’ta yeni bir skin paketi olan Takımın Ası koleksiyonunu oyuncula...
Valorant Uzaylı Avcısı Skin Koleksiyonu
Valorant, Haziran ayında mağazaya gelen Pride etkinliği ve Neptün skin paketinden sonra yeni skin paketi Uzaylı Avcısı koleksiyonunu da yayınladı....