Valorant Takımın Ası Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Takımın Ası Skin Koleksiyonu

Valorant Takımın Ası Skin Koleksiyonu

Resmi olarak çıkışını 2 Haziran 2020 tarihinde yapan Valorant dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri haline geldi. CS:GO ve Overwatch gibi oyunlardan ilham alan oyunu rakipleri arasında öne çıkaran şey, oyunun görselleri kadar renkli yetenekleri ve oynanış mekanikleridir. Riot Games, güzel skin tasarımları geliştirmek ve bunları kusursuz bir şekilde uygulamak konusunda her zaman bir ustalığa sahip olmuştur ve Valorant da bir istisna değildir.

Valorant, 4. Bölüm: 2. Kısım gelişi ile 16 Mart’ta yeni bir skin paketi olan Takımın Ası koleksiyonunu oyunculara sundu.

god-of-war-figurine

Valorant 600 VP VPoints

₺ 130,00

₺ 123,57

Düelist Ajan Teması

Oyundaki tartışmasız en popüler ajan sınıf olan Düellocu sınıfı teması ile öne çıkan ve Deluxe skin kademesinden olan bu skin koleksiyonunda hiçbir silah için yükseltme özelliği bulunmuyor. Buna rağmen her biri birbirinden güzel renklere sahip olan göz alıcı tasarımları ile oyuncuların tercihleri arasında yerini alıyor.

Her silahta farklı bir Düelist ajanı görseli bulunyor.

Silahlar

Takımın Ası paketine dahil olan tüm silahlar şunlardır:

  • Operator (Jett)
  • Vandal (Reyna)
  • Judge (Raze)
  • Frenzy (Yoru)
  • Phantom (Phoenix)

Bu paket içerisinde diğer skin koleksiyonlarından alışık olduğumuz şekilde bir yakın dövüş silahı kaplaması bulunmuyor.

Silah görünümlerine ek olarak, Takımın Ası paketi ayrıca bir sprey, silah uğurluğu ve oyuncu kartı içeriyor. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Geliştirmeleri

Riot Games, Valorant Takımın Ası koleksiyonu için herhangi bir yükseltme özelliği eklememiştir. Fakat bu skin paketi; oyunun en sevilen ajan sınıflarından biri olan Düelist sınıfı teması ve bu temayla göz alıcı renklerinin uyumu sayesinde oyuncular arasında beğeni toplamayı başarmıştır.

Takımın Ası Skin Koleksiyonu Fiyat

Diğer tüm Deluxe skin kademesine ait skin koleksiyonlarında da olduğu gibi Takımın Ası koleksiyonunda da tüm paket 5100 Valorant Puanına(VP) mâl olurken, bireysel silah skinlerinin fiyatları 1275 VP mâl oluyor.

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunmaktadır. Birincisi; Valorant’ın oyun içerisindeki mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkinci yol ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız. Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun zevkini geliştirmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve FPS dünyasında yerini al!

Valorant Ruination Phantom Kaç VP?
Valorant Ruination Phantom, League of Legends temalı yeni bir görünüm olan Ruination koleksiyonunun bir parçasıdır. 8 Temmuz 2021'de piyasaya sürüldü....
Valorant Tracker Nedir? (2023)
Tracker, kelime anlamı olarak “İzci” demektir. Oyunlar için tracker uygulamaları, oyuncuların istatistiklerine bakmak ve kendi profilleri hakkında bil...