Valorant Ruination Phantom Kaç VP? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Ruination Phantom Kaç VP?

Valorant Ruination Phantom Kaç VP?

Riot Games tarafından geliştirilen ve 2020 yılında resmi olarak piyasaya sürülen Valorant, şüphesiz son yıllara damgasını vuran oyunlardan biri. Oyun piyasaya çıktığı günden bu yana dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olmuştur.

Valorant'ı diğer FPS oyunlarından farklı kılan temel özellikler elbette oynanış mekanikleri ve benzersiz ajan tasarımları. Ancak bunlardan daha da önemlisi oyundaki skin paketleridir.

Valorant Ruination Phantom, League of Legends temalı yeni bir görünüm olan Ruination koleksiyonunun bir parçasıdır. 8 Temmuz 2021'de piyasaya sürüldü.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Ruination görünüm paketi, aşağıdaki 5 silah için tasarlanmıştır:

  • Phantom
  • Spectre
  • Guardian
  • Ghost
  • Melee

Genel olarak tasarımı ve efektleri Reaver setine çok benzer. Çok popüler bir cilt paketidir. Bu cilt koleksiyonu bir bütün olarak çok popüler olsa da, bunların en dikkate değer olanı Ruination olabilir. Valorant'taki en güzel phantom skinlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca, bu görünüm paketindeki tüm silahlar 4. seviyeye yükseltilebilir (yalnızca yakın dövüş silahı, Ruined King'in Kırık Bıçağı, 2. seviyeye yükseltilebilir).

Ayrıca toplamda 4 farklı varyant vardır:

  • Varsayılan
  • Varyant 1 (Mor)
  • Varyant 2 (Kırmızı/Sarı)
  • Varyant 3 (Yeşil)

Elderflame görünüm paketi Özel görünüm katmanına ait olduğundan, bir bütün olarak 8700 Valorant Puanına (VP) mal olurken, bireysel görünümler 2175 VP değerindedir. Paketteki yakın dövüş silahı olan Elderflame Dagger 4350 VP'ye mal olur.

Ruination paketinde silah görünümlerinin yanı sıra bir sprey, silah arkadaşı ve oyuncu kartı da bulunur. Ancak bu kozmetik ürünleri almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Oyunun en güzel şerif sakinlerinden biri olan Ruination'a sahip olmak için hemen eTail'den Valorant VP satın alın ve oyundaki yeni özelliklere erişin ve oyun keyfinizi artırın!

Valorant RGX 11z Pro 2.0 Skin Koleksiyonu
Valorant RGX 11z Pro 2.0 skin koleksiyonunu, sayfamız içerisinde ise RGX 11Z Pro skin koleksiyonunun tüm özelliklerini sizler için ele alacağız....
Valorant Takımın Ası Skin Koleksiyonu
Valorant Takımın Ası skin koleksiyonu, Valorant, 4. Bölüm: 2. Kısım gelişi ile 16 Mart’ta yeni bir skin paketi olan Takımın Ası koleksiyonunu oyuncula...