Valorant RGX 11z Pro 2.0 Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant RGX 11z Pro 2.0 Skin Koleksiyonu

Tartışmasız ki Valorant çıktığı günden itibaren dünyanın en çok konuşulan FPS oyunlarından biri geldi. Valorant’ın bu konuma gelmesinin en büyük nedenleri arasında; onu rakiplerinden ayıran farklı tarzda oynanış mekanikleri ve etkileyici görselleri bulunuyor.

Geçtiğimiz sene oyuna eklenen RGX 11Z Pro skin kolekiyonu, silahlara bir skor sayacı getirmesi ile Valorant tarihinde bir ilke imza atmıştı. Göze hitap eden şeffaf ve renk değiştirebilen tasarımı sayesinde oyuncular arasında kısa zamanda popüler hale gelmişti.

Bugün ise RGX 11Z Pro skin koleksiyonunun bir başka bölümünü ele alacağız. Sıkı tutunun millet, RGX 11Z Pro 2.0 Valorant 4.08 yama notları ile karşınızda!

god-of-war-figurine

Valorant 2200 VP VPoints

₺ 450,00

₺ 441,00

Renk Değiştiren Şeffaf Tema

Riot Games bu sefer şeffaf bir tema ile RGX 11Z Pro 2.0 koleksiyonunu bizlere tanıttı. Silahın üzerindeki ışıklar ve şeffaflığın uyumu, ateş etme anında silahın çıkardığı o yumuşak ses ve hissiyat paha biçilemez. Aynı zamanda bu koleksiyondaki silahların üzerinde bulunan ışıklar, silah inceleme esnasında renk değiştiriyor.

 

Silahlar

RGX 11Z Pro 2.0 koleksiyonu aşağıdaki silahlar için tasarlanmıştır:

  • Phantom
  • Classic
  • Operator
  • Spectre
  • Knife

Tüm bu silah kaplamaları yükseltilebilir ve 4 farklı renk seçeneği mevcuttur:

  • Varsayılan (Yeşil)
  • Stil 1 (Kırmızı)
  • Stil 2 (Mavi)
  • Stil 3 (Sarı)

Silahların stilin değiştirirken; bir farklı stilin kilidini açmak size 15 Radyanit Puanına mâl olacak. Silah görünümlerinin yanı sıra, RGX 11Z Pro 2.0 paketi ayrıca bir sprey, silah uğurluğu ve oyuncu kartı içeriyor. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

 

Silah Geliştirmeleri

Her silahın 4 farklı renk stilinde mevcut olmasının yanı sıra, onlara ek olarak animasyon ve görsel efektler ekleyebileceksiniz. Her zamanki gibi standart silahlar ve yakın dövüş silahı için yükseltme kuralları farklı. Her bir seviye atlama size 10 Radyanit Puanına mâl olacak.

RGX 11Z Pro 2.0 silahlarınızın seviyesini 5 kata kadar yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Görsel Efektler
  • 3. Seviye: Animasyon
  • 4. Seviye: Özel Bitiriş
  • 5. Seviye: Skor Sayacı

Evet, gerçekten de 5. seviye yükseltme ile maç anında düşman öldürerek skor sayacınıza bunu yazdırabiliyorsunuz. Siz düşman vurmaya devam ettikçe bu sayı artıyor. Fakat unutmayın; bu skor sayacı sadece oynadığınız maç anında aldığınız skorları size gösterir. Hayat boyu aldığınız skorları yansıtma gibi bir durum söz konusu değildir. Zaten yeni bir maça girdiğinizde de skor sıfırlanmış olacaktır.

 

Yakın Dövüş Silahı Geliştirmeleri

Son olarak pastanın süsü: oyuna gelen yeni kelebek bıçağı. Onu sadece 2. seviyeye kadar yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Rastgele Seçici

Özel Harekât koleksiyonundaki Kelebek Bıçak ile benzer animasyonlara sahip, ancak tamamen benzersiz bir tasarımı var. Ayrıca bıçağı incelediğinizde harika bir şekilde dönüyor ve renk değiştiriyor.

 

RGX 11Z Pro 2.0 Fiyat

RGX 11Z Pro 2.0 koleksiyonunda tüm paketin fiyatı 8700 Valorant Puanı (VP) olup, bireysel skinlerin fiyatı parça başına 2175 VP’dir.

RGX Kelebek Kaç VP

RGX 11Z Pro Kelebek Bıçağı setin dışında satın almak istediğiniz taktirde 4.350 VP fiyat etiketiyle karşınıza çıkmakta. RGX Kelebek kendi içerisinde 4 ayrı renk seçeneği ve görsel yükseltmelerle birlikte geliyor. 

 

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunmaktadır. İlk olarak, Valorant’ın oyun içerisindeki mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkincisi ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve birbirinden güzel skinlere erişmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve bu renkli dünyadan geri kalma!

Valorant Protokol 781-A Skin Koleksiyonu
2022 yılı Valorant için gerçekten heyecan verici. Sadece yeni Ajanlar ve yeni Savaş Biletleri almakla kalmıyoruz, aynı zamanda yepyeni bir silah görün...
Valorant Ruination Phantom Kaç VP?
Valorant Ruination Phantom, League of Legends temalı yeni bir görünüm olan Ruination koleksiyonunun bir parçasıdır. 8 Temmuz 2021'de piyasaya sürüldü....