Valorant Neptün Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Neptün Skin Koleksiyonu

Valorant Neptün Skin Koleksiyonu

2020 yılında çıkış yapan ve bu zamana kadar dünya çapında geniş kitlelere ulaşan Riot Games yapımı bir FPS (Firt Person Shooter) oyunu olan Valorant, pek çok yaratıcı ürünü oyunculara sunmaya devam ediyor.

Okyanus temalı skin paketi olan Neptün, 4.10 yama notları ile Valorant'a geldi.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Okyanus Teması

Canlı balık, yosun, köpüren su ve ses efektlerine sahip okyanus temalı olan bu set 25 Mayıs 2022 tarihinde Valorant mağazasına yerleşti. Bu sette silahların üstlerinde dışı metalle kaplı küçük su bölmeleri yer alıyor. Ayrıca su içinde balıklar renkli bitkilerin etrafında yüzüyor. Neptün skin paketi Premium skin kademesi içerisinde yer alıyor.

Silahlar

Neptün skin koleksiyonu aşağıdaki 5 silah için tasarlandı:

  • Vandal
  • Guardian
  • Spectre
  • Shorty
  • Yakın Dövüş

Tüm bu silah kaplamaları yükseltilebilir olup 2 farklı renkte varyasyonu bulunur:

  • Varsayılan (Beyaz)
  • Stil 1 (Siyah)

Silahların stilin değiştirirken; farklı bir stil almak size 15 Radyanit Puanına mâl oluyor. Silah görünümlerinin yanı sıra, Neptün paketi ayrıca bir sprey, silah uğurluğu ve oyuncu kartı içeriyor. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Geliştirmeleri

Her silahın 2 farklı stile sahip olmasının yanı sıra, onlara ek olarak ses ve görünüş efektleri ekleyebilirsiniz. Her zamanki gibi standart silahlar ve yakın dövüş silahı için yükseltme kuralları farklı olup her bir seviye atlama size 10 Radyanit Puanına mâl olacak.

Neptün skin koleksiyonundaki silahlarınızın seviyesini 3. seviyeye kadar yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Balık Animasyonu
  • 3. Seviye: Ölüm Sancağı

Yakın Dövüş Silahı Geliştirmeleri

Koleksiyon içerisindeki yakın dövüş silahı Neptün Çapa’ya gelince, onu sadece 2 kez yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Görsel Efektler

Neptün Skin Koleksiyonu Fiyat

Her Premium kademedeki koleksiyonlar gibi Neptün skin koleksiyonunda da fiyatlar bireysel skin başına 1775 Valorant Puanı (VP), paket başına 7100 VP şeklindedir.

god-of-war-figurine

Valorant 3500 VP VPoints

₺ 700,00

₺ 665,35

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunur. Bunlardan birincisi, Valorant oyun içi mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkincisi yol ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun zevkini geliştirmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve Valorant’ın renkli dünyasından geri kalma!

Valorant Doodle Buds (Karikatürize) Skin Koleksiyonu
12 Nisan 2022 tarihinde oyuna eklenen Cartoonize koleksiyonu adından da anlaşılacağı gibi karikatürize bir özelliğe sahip. Koleksiyon tasarımı, Valora...
Valorant Skin Koleksiyonu: Kaosun Başlangıcı
Valorant 24 Haziran 2022 tarihinde oyuna getirdiği yeni sezon ve skin koleksiyonlarıyla FPS dünyasında gündem oldu. Güncelleme içerisinde en dikkat çe...