Valorant Doodle Buds (Karikatürize) Skin Koleksiyonu - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Doodle Buds (Karikatürize) Skin Koleksiyonu

Valorant Karikatürize Skin Koleksiyonu

2020'de resmi olarak çıkış yapan Valorant için 2022 yılı gerçekten heyecan verici. Sadece yeni Temsilciler ve yeni Savaş Biletleri almakla kalmıyor, aynı zamanda yepyeni silah görünümü koleksiyonları da alıyoruz. Bayanlar ve baylar, karikatürize edilmiş tasarımı güzel renklerle birleştiren Doodle Buds (Karikatürize) dış görünüm koleksiyonuna hazır olun.

Karikatür Tema

12 Nisan 2022 tarihinde oyuna eklenen Cartoonize koleksiyonu adından da anlaşılacağı gibi karikatürize bir özelliğe sahip. Koleksiyon tasarımı, Valorant'ın Ajan ekibinden, Tactifriends grubundan ve League of Legends Şampiyonu kadrosundan karakterleri içerir. Ayrıca öldürme sırasında silahta görülen bazı karakterlerin rengi de değişiyor. Düşman öldürmeye devam ettikçe, silahtaki daha fazla karakter renk değiştirecek ve beş öldürmeden sonra tüm silah renklenecek.

Silahlar

Doodle Buds koleksiyonu aşağıdaki silahlar için tasarlanmıştır:

  • Shorty
  • Stinger
  • Phantom
  • Marshal
  • Ares

Tüm bu silah görünümleri seviye 2'ye yükseltilebilir ve 3 farklı renk stilinde mevcuttur:

  • Varsayılan (Valorant)
  • Varyant 1 (Tactifriends)
  • Variant 2 (League of Legends)

Silahlarınızın stilini değiştirirken; farklı bir stilin kilidini açmak size 15 Radianite Puanına mal olacak. Doodle Buds paketinde silah görünümlerinin yanı sıra bir sprey, silah arkadaşı ve oyuncu kartı da bulunur. Ancak bu kozmetik ürünleri almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Yükseltmeleri

Her silah 3 farklı tarzda mevcuttur, ayrıca sadece dış görünüm efektleri ekleyebilirsiniz. Her seviye atlama size 10 Radianite Puanına mal olur.

Doodle Buds silahlarınızı 2. seviyeye kadar yükseltebilirsiniz.

  • Level 1: Temel
  • Level 2: Öldürme Efekti

Doodle Buds dış görünüm koleksiyonundaki silahlar yalnızca tasarımda değiştirilebilir ve ses animasyonları veya özel dış görünümleri yoktur. Bu, bu çok canlı renkli koleksiyona basit bir görünüm katıyor.

Doodle Buds Skin Koleksiyonu Fiyatı

Premium cilt seviyesinden sevimli görünümlerden oluşan bir koleksiyon olan Doodle Buds, 6992 Valorant Puanı (VP) karşılığında eksiksiz bir paket olarak satın alınabilir. Kişisel skin fiyatları 1775 VP olarak belirlenmiştir.

god-of-war-figurine

Valorant 3500 VP VPoints

₺ 700,00

₺ 665,35

Valorant Puanları (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almanın bilinen 2 yolu vardır. Birincisi, doğrudan Valorant'ın oyun içi mağazasından VP Satın Al düğmesini tıklamaktır. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlı bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

İkinci yol ise VP'lerinizi sitemizde kod olarak satın almaktır. Bu kodu etkinleştirmek için tekrar Valorant'a giriş yapmalısınız, önce Mağaza'ya ve ardından VP Satın Al düğmesine tıklayın. Son olarak Riot PIN ve Kodları yazan kutuya tıklamalı ve açılan kutuya satın aldığınız VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve FPS dünyasında kalmak için şimdi Valorant VP'yi eTail.com.tr'den satın alın!

2022 - 2023 Yıllarında Çıkan Tüm Valorant Skin Koleksiyonları
Valorant skinleri, silahlarınızın daha güzel görünmesini ve vuruş efektlerini mükemmelleştirir. 2022 ve 2023 yılında çıkan tüm Valorant skinlerini yaz...
Valorant Neptün Skin Koleksiyonu
Okyanus temalı skin paketi olan Neptün, 4.10 yama notları ile Valorant'a geldi....