Valorant Skin Koleksiyonu: Kaosun Başlangıcı - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Skin Koleksiyonu: Kaosun Başlangıcı

Valorant Skin Koleksiyonu: Kaosun Başlangıcı

Bir Riot Games yapımı FPS oyunu olan Valorant’ta, sadece yeni Ajanlar ve yeni Savaş Biletleri almakla kalmıyoruz, aynı zamanda yepyeni skin koleksiyonları da alıyoruz.

Valorant 24 Haziran 2022 tarihinde oyuna getirdiği yeni sezon ve skin koleksiyonlarıyla FPS dünyasında gündem oldu. Oyuna yeni gelen Savaş Bileti Valorant topluluğu tarafından büyük beğeni topladı. Güncelleme içerisinde en dikkat çeken detay ise yeni skin koleksiyonu “Kaosun Başlangıcı” oldu.  

Yeni skin koleksiyonu, Quake III, Half-Life ve UT99 gibi büyük öncülerden ilham alıyor. Baş Sanatçı Chris Stone, "Güçlü ve genellikle kararsız enerji kaynaklarıyla karıştırılmış endüstriyel, ağır şekiller için her zaman bir nostalji yaşadım." dedi.

Bu ilham kaynağı, bir kara delik gibi görünen ve bazı silahlarda titreşen bir enerji kaynağına sahip olan Kaosun Başlangıcı görünümlerine yansıyor. Exclusive skin kademesine ait olan bu koleksiyon, düşmanlarınızı ikiye bölmek için iki elle tutulabilen devasa bir kılıçla tamamlanan, kötü uzay büyücülerinin kullanacağı türden silahlara benziyor.

Silahlar

Kaosun Başlangıcı skin paketi, aşağıdaki silahlar için tasarlandı:

  • Stinger
  • Operator
  • Vandal
  • Shorty
  • Yakın Dövüş

Tüm bu silah kaplamaları yükseltilebilir olup 4 farklı renk stilinde bulunur:

  • Varsayılan (Siyah)
  • Stil 1 (Yeşil)
  • Stil 2 (Beyaz)
  • Stil 3 (Mavi)

Silahların stilin değiştirirken; farklı bir stil almak size 15 Radyanit Puanına mâl oluyor. Silah görünümlerinin yanı sıra, Kaosun Başlangıcı paketi ayrıca bir sprey ve silah uğurluğu içeriyor. Diğer skin paketlerinden alışık olduğumuz gibi bir oyuncu kartı burada söz konusu değil. Ancak bu kozmetik ürünlerini almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Geliştirmeleri

Her silahın 4 farklı renk stilinde mevcut olmasının yanı sıra, onlara ek olarak animasyon ve görsel efektler ekleyebileceksiniz. Her zamanki gibi standart silahlar ve yakın dövüş silahı için yükseltme kuralları farklı. Her bir seviye atlama size 10 Radyanit Puanına mâl olacak.

Kaosun Başlangıcı setindeki silahları 5. seviyeye kadar yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Görsel Efektler
  • 3. Seviye: Animasyon
  • 4. Seviye: Özel Bitiriş

Yakın Dövüş Silahı Geliştirmeleri

Koleksiyon içerisindeki yakın dövüş silahı Kaosun Kılıcı’na gelince, onu sadece 2 kez yükseltebilirsiniz.

  • 1. Seviye: Temel
  • 2. Seviye: Animasyon

Kaosun Başlangıcı Skin Koleksiyonu Fiyat

Her Exclusive skin kademesinde olduğu gibi Kasoun Başlangıcı koleksiyonunda da tüm paket 8700 Valorant Puanına(VP) mâl olurken, bireysel silah skinlerinin fiyatları 2175, paket içerisindeki yakın dövüş silahı olan Uzaylı Avcısı Bıçağı ise 4350 VP'ye mâl oluyor.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Valorant Puanı (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almak için bilinen 2 ayrı yol bulunmaktadır. Bunlardan ilki; Valorant’ın oyun içerisindeki mağazadan direkt olarak üzerinden VP Satın Al butonuna tıklamak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlıca ödeme yapabilirsiniz.

İkinci yol ise VP’lerinizi sitemiz üzerinden kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için yine Valorant’a giriş yapmalı, önce Mağaza ve sonrasında VP Satın Al butonuna tıklamalısınız. Son olarak ise Riot PIN ve Kodlar yazan kutuya tıklamalı ve açılacak olan kutuya satın almış olduğunuz VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun zevkini geliştirmek için hemen şimdi eTail.com.tr üzerinden Valorant VP Satın Al ve FPS dünyasından geri kalma!

Valorant Neptün Skin Koleksiyonu
Okyanus temalı skin paketi olan Neptün, 4.10 yama notları ile Valorant'a geldi....
Valorant Prime Phantom Kaç VP?
Valorant Prime 2.0 Phantom, yeni Prime 2.0 koleksiyonunun bir parçasıdır ve piyasaya sürülecek ikinci Prime kaplama setidir. İlk Prime koleksiyonuyla ...